21/1/2012 - Eindelijk!

Het heeft even geduurd (understatement, haha) maar we zijn weer online! Eerst was het het inleesbestand voor de foto's dat niet meer te bereiken was en vervolgens ging de videokaart/moederboard stuk. Dit is gelukkig allemaal weer vervangen, met dank aan John, en dus hebben we nu een supersnelle computer die, hopen we, weer een aantal jaren meegaat.

Zoals beloofd hierbij weer wat foto's van ons bouwproject. Het einde is in zicht (vermoedelijk nog een week of 3) en daar zijn we heeeeeel blij mee. We zijn het nu echt wel een beetje zat.

De bar is behoorlijk gestript en dus heel kaal op dit moment maar daar komt binnenkort weer verandering in. Wel hebben we besloten om geen dak van bamboepalen meer te doen want het wordt vooral allemaal heel erg stoffig.

Onze gaskookplaat! We kunnen weer koken. Afgelopen donderdag is ook de afzuigkap gemonteerd en dat is, ondanks het lawaai haha, wel weer heel erg prettig.

Links achterin ons mooie rooster. Nou ja, totdat de jongens met een soort zuur de verfresten van de plavuizen hebben afgehaald en daarmee ook op het rvs-rooster hebben gemorst. Er zitten nu dus allemaal doffe donkergrijze plekken op. Ron en ik waren hier, zacht gezegd, niet echt heel blij mee. Met de aannemer is afgesproken dat hij het rooster zal vervangen. Ook zitten er op de wc bril een paar doffe plekken van hetzelfde zuur. Ook die gaat ie vervangen. En dan niet zo'n lullige wcbril van de plaatselijke chinees maar we willen gewoon een Sphinx wcbril terug!

Sommige deurtjes zijn nog altijd niet geschilderd maar dat komt omdat ik me er niet toe kon zetten. Dit weekend gaat het er toch echt van komen. Genoeg gelummeld, haha. Boven de oven wordt nog een plank gemaakt zodat de magnetron daar terecht kan. We hebben besloten om geen bovenkastjes op te hangen. We vinden het allebei wel lekker ruim zo. Wel moeten we nu een nieuwe indeling maken en dat wordt nog een heel karwei met al de spullen die we hebben;-)

De houten kerstboom die onze vrienden voor ons hebben geregeld omdat ze het anders wel hele kale kerstdagen vonden hier in huis.

Eerste kerstdag bij John & Marianne. "Kroamschudden" van Herman Finkers mag dan niet ontbreken. Het begint al een echte traditie te worden om dit gezamelijk voor het eten te bekijken
= 6

21/1/2012 - Untitled Comment
Reaktie van Jurien

Ziet er weer heel strak uit! En fijn dat het einde in zicht is!

Kus en knuffels!
Link naar deze reaktie...

22/1/2012 - prachtig
Reaktie van Jos

es en ron jullie hebben eer van al het werk hoor, het ziet er geweldig uit
Link naar deze reaktie...

22/1/2012 - verbouwing
Reaktie van Anonymous

Ziet er goed uit, nog even en dan eindelijk rust geen werklui meer over de vloer pffff.
De laatste lootjes en dan he he.
Groetjes .
Link naar deze reaktie...

23/1/2012 - het einde in zicht
Reaktie van Anonymous

wat zullen jullie blij zijn zeg geen werklui meer , gewoon alles af doen wat je wil en dan lekker de tuin toch weer op orde en genieten maar ook voor de dieren wordt het dan rustiger geen vreemde meer over de vloer. nog even aan pakken ik begrijp wel dat de zin aan het weggaan is maar jullie zijn al zolang bezig en het zou zonde zijn het nu niet af te maken , dan ben je toch voor jaren klaar neem ik aan ?

gr marielle

www.everyoneweb.com/hooi
Link naar deze reaktie...

5/2/2012 - Het iende is in zicht hoera!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reaktie van Anonymous

Lieve Ron en Esther.
Wat zullen jullie blij zijn als alles klaar is.Maar je hebt eer van het vele werk,het is prachtig geworden.En heerlijk zo,n grote en mooie kooktoestel,ja dat is een heel verschil.Geweldig is er buiten rond om het huis nog veel te doen?
Ik vind het super allemaal.Liefs Ma
Link naar deze reaktie...

16/3/2012 - ziet er goed uit
Reaktie van Anonymous

Hallo, en hoe gaat het op Aruba, lang geen fotos meer.
Wil het geheel wel zien het dak de tuin enz, nu ook geen regen meer dat is ook positief.
Gaat het wel goed met de beesten en natuurlijk jullie.
Nog even de laatste loodjes en die wegen zwaar.

Groeten van de Amsterdammer(het wordt hier ook mooi weer).
Link naar deze reaktie...

<- Vorige Pagina :: Volgende Pagina ->

Over mij:

Op deze weblog kun je de belevenissen van ons (Ron, mijzelf, de honden Miep, Floor, Dushi & Zeus en de katten Fluffy, Squeegie & Skunk) op Aruba lezen.

De actuele tijd:

Aruba Amsterdam