Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Non, rien de rien

Is today the day?

08:23, 9/1/2008 .. 0 comments .. Link
Gisteravond de laatste peuk van een pakje opgerookt.  Ben ik sterk genoeg om vandaag geen nieuw pakje aan te schaffen?  Ik laat het hier vanavond weten. Nu moet ik weg van 's wegens moet naar werk. Anywho, braaf zijn en tot later.

Wayne Dyer

14:35, 7/1/2008 .. 0 comments .. Link
Wijlst ik het huis opruim om straks mooie foto's te maken (huis op marktplaats, remember...) heb ik op youtube Wayne Dyer opgezet.  Zalig!  Voor iedereen die deze man al kent en vooral voor iedereen die deze man (nog) niet kent : zoek op!!!  De vaart zit er hier, mede daardoor, echt in.  Ik word er helemaal happy en peppy van.  Dit helpt!

hup met de beentjes

10:42, 7/1/2008 .. 0 comments .. Link

Ik ben vanochtend eindelijk...wacht, dat mag gerust in 't groot... EINDELIJK weer naar de sportschool gegaan.  Hoewel ik mijn sportiviteiten geruime tijd hebt verzaakt, viel het met mijn conditie allemaal nog mee.  Het defibrileertoestel kon gewoon in de kast blijven en ik heb zelfs zin om morgen weer te gaan.  Let's keep on getting physical.  Nu ik zelf twee dagen per week bij de sportschool werk, hoef ik ook geen lidgeld meer te betalen.  Ook leuk.

Ander onderwerp : wij willen verhuizen.  We wonen nu in de Haarlemmermeer en staan te trappelen om in Rotterdam te gaan wonen.  Dat je aan een makelaar niet zo gek veel hebt, is al uitgebreid gebleken, dus hebben we nu besloten om naar manieren te zoeken om er zelf wat vaart in te krijgen.  Ik zet het huis vandaag op marktplaats, want niet geschoten is altijd mis.  Jammer dat het zonnetje vandaag niet schijnt, want dat zorgt doorgaans toch voor plaatjes die nét wat leuker zijn.

Anywayzz, laat ik hier maar in gang schieten, want dat ik mijn uitstelgedrag de genadeslag ga toebrengen is nog steeds prioriteit nr. 1.  And, by God, I will!old habits die hard

08:03, 4/1/2008 .. 0 comments .. Link

Inderdaad: over mijn rookgedrag.  En dan wel even snel, want ik moet zo naar werken toe.  Stoppen is, net als veel, zoniet álle zaken een kwestie van de de 'swoosh':

JUST DO IT.

Gisteren verklaarde ik nog parmantig in reactie op een stukje van een andere blogger (die van mijn selfappointed 'friend', die ik nu als concept mentaal heb weten te plaatsen, dus vreest niet : mijn neurotische reactie is nu ook in mijn ogen in zijn volle omvang duidelijk) dat ik mijn uitstelgedrag bij de horens ging vatten en aan de wilgen hangen.  "NU METEEN", schreef ik er ook nog overmoedig bij.  Enerzijds laat ik me dan sturen door het gezegde "Van uitstel komt afstel", om de drive anderzijds weer te laten wegzakken, want ik hoor ook weleens "Uitstel is geen afstel" en "Wat in het vat zit, verzuurt niet" .  Later meer hierover, want nu moet ik opschieten. Een friend??!!

21:08, 3/1/2008 .. 0 comments .. Link

Ik heb mezelf net een friend toegeeigend en weet nu heel even niet hoe ik daarmee moet omgaan.  Is het niet al te bizar dat je door een paar toetsen in te drukken ineens kan claimen dat je een 'friend' hebt?  Of staar ik me nu blind op de betekenis die ik het woord 'friend' toedicht?  Is het eigenlijk een beetje zoals dat ongeveer iedereen in New York vraagt "How are you?" terwijl het ze feitelijk geen hol kan schelen en dat dan ook weer heel normaal is?  Misschien vindt deze 'friend' het wel heel naar en vervelend dat ze (ja, het is een 'ze') nu op mijn 1-persoon-tellende-friendlist staat.  WHAT HAVE I DONE???  Ik kan haar natuurlijk ook weer verwijderen... Maar ze schrijft wel leuk en dan kan ik misschien die blog niet terugvinden.  Of zal ik gewoon een hele sliert mensen aan mijn friendslist toevoegen...What to do, what to do...

Vanavond zen en misschien ook even dat koffieinfuus uit mijn arm halen.Baby, I'm a star

14:28, 3/1/2008 .. 0 comments .. Link
"Baby, I'm a star" tettert uit de speakers en ik zeg:"Ja, schat, dat ben je zeker!".  Nog uit de tijd dat het vooral Tafkapsel was en nog lange niet Tafkap.  Nou, ik roep mezelf voor de rest van de dag ook uit tot STAR.  Dit gezegd zijnde ga ik me nu bezinnen over waar een star in mijn optiek en op mezelf persoonlijk betrokken aan moet en bovenal mág voldoen.  Eerst en vooral mijn list of demandzzz: ik wil een clubje mensen voor mijn raam die al dan niet tegen betaling mijn naam scanderen en met digitale camera in de aanslag net zo lang staan te blauwbekken tot ik de vitrage opzij schuif om ze een glimp van mijn designer combinaison te gunnen.  Ook wenselijk is een rode loper die door het hele huis loopt met hier en daar een stroboscoop zodat ik onder de permanente illusie verkeer dat ik non stop word gefotografeerd zonder dat ik me druk hoef te maken of het wel my good side is die wordt vastgelegd.  Mijn inspiratie laat mij in de steek, dus wil ik ook iemand die voor mij een list of demandzz samenstelt.  Misschien dat mijn imaginaire lezertjes hier hun suggesties aan willen toevoegen.  De beste input wordt beloond met gratis entreekaartjes voor mijn volgende optreden/gig/performance/happening, een heuse miet en griet en vanzelfsprekend allerhande backstage strappatsen met champy á volonté.  Onnodig hier te vermelden dat dit stukje door mijn alter ego bij elkaar wordt getypt aangezien ik het zelf, als ster zijnde, te druk heb met een potpourri van onzinnigheden die mijn narcistische inborst tot nog grotere hoogtes moeten stuwen.  Daahlingzzz,  ik hou ook van jullie, maar vandaag nog meer dan anders van mezelf.  Soit, braaf zijn en tot de volgende keer.

'k Had geen zen

08:13, 3/1/2008 .. 0 comments .. Link

Gisteravond gaan zitten voor zen was geen probleem en de 20 mins waren ook zo om, maar toen het wekkertje vanochtend om 06.15 begon te krijsen kon ik alleen maar denken "G*d*ll*J*z*s, no flippin' way".  Mijn stijve nek verhinderde mij een aangename slaappose aan te nemen, wijlst ik nochthans kan kiezen uit een heel scala aan poses die ik voor het slapen uitermate agreabel vind.  't Was een verkreukeld nachtje.  Ik heb er Louise L. Hay op nageslagen en moet met het schaamrood op mijn kaken toegeven dat de wind inderdaad uit die hoek waait (N.B. hierbij wil ik zeer zeker niet aangeven ook aan flatulentie te leiden.  (Ik ben er nl. zo 1 die pretendeert nimmer een scheet te laten.)).Enfin, ik moet er alweer vandoor, want ik zou niet te laat op mijn eerste werkdag willen verschijnen.  Nou vooruit, nog een plaatje dan, omdat jullie zo lief zijn geweest....................................................................

Helaas, ik heb not enough available space...is hier sprake van claustrofobie?  Ik verdiep me er bij thuiskomst wel even in.en dan nu een plaatje

16:09, 2/1/2008 .. 0 comments .. Link

Test Test... Microtest...

Wis en waarachtig, ik ben er zowaar in geslaagd... En dan nu de vraag hoe ik verder kan typen ónder het plaatje.

Een waar mirakel heeft zich voltrokken.  Een kunstmatig aandoend gevoel van voldoening maakt zich van mij meester.  Ik moet even gaan liggen om bij te komen.  Vreest niet, imaginaire lezertjes, ik richt mij spoedig weer tot u allen om u verder op de hoogte te stellen van mijn dagdagelijkse beslommeringen en verbale zelfkastijding.  Doch, alvorens u tijdelijk te verlaten nog even dit : vanavond eet ik een probeersel uit de wok die ik voor oud&nieuw heb gekregen en voor het slapengaan lever ik mezelve over aan een 20 minuten durende sessie zenmeditatie.  Nee, nee, bedank mij maar niet, ik weet dat jullie op dit soort info zitten te wachten en geef die dan ook met graagte.

Ik wil een vette blog!

15:35, 2/1/2008 .. 0 comments .. Link
Ik wil een vette blog, een gepimpte blog, een uberblog i.p.v. een underblog.  En deze kleur laat mijn hart ook niet bepaald sneller kloppen.  Allez, hop, we gaan eens zien wat we daaraan kunnen doen en daarmee is de hele "storm und drang"-betekenis toch weer teruggebracht naar tijdverkakkerij.  Nou, ik zeg:"Het zij zo". Van gefreubel is -bij mijn weten- nog niemand dood gegaan. 

Voorwoord 2

11:59, 2/1/2008 .. 0 comments .. Link

Ernstig... Sinds mijn vorige schrijfselen heb ik, los van nog meer koffie drinken, roken (doei, voornemen) en doelloos rondsloffen, nog geen kramp uitgevoerd.  Of toch wel... ik heb het bad laten vollopen, want ik denk namelijk dat ik straks als een herboren mens uit bad ga stappen en het leven met een blinde vreugde ga omarmen.  Een soort ijkpunt, zeg maar... Het moment waarop het leven zich in zijn/haar volle omvang aan mij gaat openbaren.  En ja, hoor : ik steek nóg een sigaret op.  Face the music : ik moet het uit mezelf halen.  "Desnoods sleuren" weet je nog wel!!! Doe het dan goddomme (met oprechte excuses aan de Bond tegen het Vloeken...).  Schaam je , schaam je diep over je lamlendige labbekakkerij!  Je gaat nu een maskertje op je gezicht smeren en je in die vermaledijde badkuip laten zakken en of je er herboren uitkomt of er net zo flatline uit komt gekropen als daarvoor is geheel en al up to you. 

IT'S UP TO YOU!!! LUCTOR ET EMERGO...Voorwoord

10:31, 2/1/2008 .. 0 comments .. Link

Er is voor alles een eerste keer en aangezien ik (vooralsnog) de koningin van uitstelgedrag ben, laat ik me afleiden door een zelfopgeroepen behoefte aan een kop koffie (reeds de zevende voor vandaag).  Ik sluit een compromis met mezelve : ik slinger de koffiezet aan en terwijl de koffie loopt, tik ik hier even lustig verder.

Zo gezegd, zo gedaan...

Is het starten van een blog ook niet een vorm van uitstelgedrag?  Jezelf het idee geven dat je met 'iets' bezig bent, terwijl er eigenlijk geen ene moer uit je handen komt?  Non, non en  nog eens non!  Niets heeft een betekenis behalve de betekenis die je er zelf aan geeft en de betekenis in deze is voor mij : Mijn Blog is mijn Stok Achter De Deur, mijn Confrontatie met Mijzelf, mijn Biechtstoel, mijn Supporter, mijn Coach, mijn Geweten, kortom Mijn Hooggespannen Verwachtingen omtrent mezelf.  Hoe zit het met die koffie...

Plus êtes en vous, er zit meer in u, en ik ben zinnens het er dit jaar uit te halen, uit te sleuren als het moet.  A life lived in fear is a life half lived.  Het wordt een Topjaar, omdat ik het een Topjaar ga maken.

Ik wil het, ik kan het, ik doe het!!!! (en wat dat 'het' dan wel niet wezen moet, wordt de hoofdinhoud van mijn blog) About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Is today the day?
Wayne Dyer
hup met de beentjes
old habits die hard
Een friend??!!

Friends

MW
Hosting door HQ ICT Systeembeheer