Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mama zijn

Description
«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Even voorstellen

Hoi!

ik ben hilal, mijn vrienden noemen mij hil of hilly :)

ik ben van Turkse komaf, ben ook getrouwd met een Turkse man en heb twee kindjes. Mijn dochter Rana en mijn zoontje Kaya Hikmet. Ik werk drie dagen bij een leverancier voor voedingssupplementen. 

Mijn gezin is mijn alles, ja dat zeggen vast alle ouders je kiest er tenslotte zelf voor, toch? Nee ik heb er echt voor moeten knokken, en ik ben elke dag elke minuut, maakt niet uit hoe wanneer of waar God zo ontzettend dankbaar voor mijn gezin en dat wij werk hebben en een dak boven ons hoofd. Tegenwoordig is dat allemaal niet meer vanzelf sprekend...

Anyway.... Mijn dochter is 4 en gaat naar de basisschool, maar voor wij hier kwamen hebben wij een ontzettend moeilijk begin gemaakt. Mijn zwangerschap was zo zwaar, ik leek wel een skelet met een buikje. Elke dag overgeven, elke dag bleek uitzien, elke dag te laat op werk... Pfff ben echt blij dat ik dat bij de tweede niet heb meegemaakt!  ik wilde ook absoluut niet lang wachten op de tweede, anders zou het moeilijker worden. Tweede zwangerschap vloog ik doorheen, lekker genoten en een bevalling... Dat ging zo rap dat ik na twee jaar nog niet begrijp hoe snel het ging hahaha.

 Zoals ik al zei, ik geniet echt van mijn kids, ik ben elke dag ontzettend dankbaar maar er zijn momenten dat ik echt niet goed wordt. Zoals 's ochtend bij het vrtrekken naar school/ werk enz. Er moet altijd eerst altijd even met de schone kleertjes over de vloer worden gerold, gehuild worden, schreeuwen etc. Dan staan we buiten en is het alsof er niks gebeurd is, maar dat zie je niet aan mijn gezicht. "Het zijn allemaal fases" hoor ik mensen zeggen, nou er komt geen eind aan. Hoe lang duren die fases eigenlijk? Pas als ze het huis uitgaan zeker. bij ons is het dat dochterlief vaak bij vetrek altijd gilt dat ze opeens pijn in haar benen heeft, opeens haar jas niet lekker zit ( die ze altijd aan heeft) of opeens prikken haar schoenen. Ik vertrek gewoon, doe de deur open en doe alsof ik wegga. Je moest eens zien hoe snel we dan klaar zijn :))

dan kom ik in de lift en zie ik hoe ik er NIET uitzie! Haren die overeind staan, letterlijk en figuurlijk. vergeten ben om mijn tanden te poetsen, of make-up op te doen. Bezweet kom ik dan bij de opvang terecht om als eerst zoonlief te droppen. Gelukkig doet hij niet zo heel moeilijk. Vroeger Bij het afzetten van mijn dochter zuchte ik me een ongeluk als ik weer buiten stond. Zij wilde liever bij mama blijven, maar zodra ik uit beeld was, ging ze lekker spelen. Zoonlief kijkt me niet eens aan, die begint gelijk met vriendjes te spelen. Zo zie je maar, twee verschillende bevallingen en twee verschillende kinderen. Ik moet wel zeggen dat zij zorgzamer is en dat hij niet weg te slaan is bij de tv. 

Genoeg gekletst over de kids! 

Dutty is calling, volgende x meer :)


Posted: 14:45, 16/1/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer