Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De Succescoach

Description

Een beschrijving hoe je met je eigen denken en voelen de kwaliteit van je eigen leven kunt bepalen, door optimaal gebruik te maken van de universele succesprincipes


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

ZIJN.....wat je wilt worden

Het maakt niet uit hoeveel geld er dagelijks door

je handen gaat, je zult gegarandeerd nooit van je leven

écht rijk zijn,

totdat je weet hoe je het geldspel moet spelen.

 

"Wat is jouw financiële situatie

op dit moment?"

 

Maak jij je wel eens zorgen, omdat je met regelmaat geld tekort komt of dat de rekeningen je werkelijk boven het hoofd groeien?

 

 Of

 Koester jij ook al lange tijd prachtige dromen die je door het gebrek aan voldoende financiele middelen (nog) niet kunt verwezenlijken?

 

Dan is het nu tijd om voor altijd af te rekenen met die tekorten, de angst en die zorgen en er voor te zorgen dat je geld krijgt.

 

Wanneer het over geld gaat, overkomt jou dan ook wel eens het gevoel dat je niet genoeg hebt…..niet genoeg verdient….en ook het angstige gevoel hebt dat je waarschijnlijk ook nooit voldoende zult hebben, omdat ………..?

Er bestaan vele redenen achter de grote wens om veel geld

te bezitten, zoals:

 Zekerheid, vrijheid, kunnen doen en laten wat je wilt, je rekeningen met gemak kunnen betalen, in de auto van je dromen kunnen rijden, in je droomhuis kunnen wonen, kunnen reizen naar elke bestemming die je maar wilt….

 

Hoe zou jij het vinden om de zekerheid te hebben, dat jij je over geld nooit meer zorgen hoeft te maken, omdat het er altijd is en ook in ruim voldoende mate? Nooit meer de angst dat jij je rekeningen niet kunt betalen, nooit meer de zorgen om deurwaarders aan de deur, altijd je geliefden kunnen verrassen met mooie cadeaus en je kinderen kunnen laten opgroeien in een welvarende omgeving.

 De zekerheid, dat je nooit meer zonder geld zult zitten….

nooit meer!

 

De waarheid is, dat overvloed een natuurlijke staat is. Wanneer jij in jouw leven geen overvloed ervaart, dan doe je iets fout!

Wanneer jouw leven wordt gekenmerkt met tekorten, ploeteren voor een beetje, armoede en geldzorgen of wat voor zorgen dan ook maar, dan doe je iets fout.

  

Deze weblog is geschreven vanuit de intentie om dit bekend te maken aan iedereen die het wil weten en wil toepassen op zijn/haar leven.

Het gaat hier niet alleen over het aantrekken van geld, veel geld en nog veel meer geld, het gaat ook over het aantrekken van geluk, mooie relaties, fijne mensen om je heen, succesvol zijn, een goede carriere opbouwen, gezond zijn en wat je verder ook maar wenst.

Het kan allemaal, vanuit de wetenschap dat het tegenovergestelde, het niét kunnen, veel moeilijker is dan het wél kunnen.

 

ZIJN.......wat je wilt worden

Na het lezen van dit alles veranderende boek

en het toepassen van de uiterst eenvoudig beschreven principes,

zal wat je ook maar wil,

je leven binnenstromen en nooit meer weg gaan.

 

Met veel moeite en veel inspanning?

Nee, zonder enige moeite en zonder enige inspanning!

 

Weten hoe je welvarend kunt worden en zijn, is veel belangrijker dan te weten hoe je geld kunt verdienen. Dit is erg belangrijk, want wanneer je niet eerst weet hoe je rijk en welvarend kunt zijn, zal geld niet bij je blijven. Sterker nog, het zal nog sneller bij je vandaan gaan dan dat het gekomen is.

 

NU is er een wetenschappelijk onderbouwde en gegarandeerd werkende methode die je gegarandeerd zal brengen wat jij je misschien al jaren wenst, zoals veel geld, een nieuwe auto, succes, een mooie carrière, goede relaties en kwaliteit van leven,  zonder zorgen, angsten en stress.

 

Gaat het over positief denken?

Heeft het te maken met het formuleren van doelstellingen?

Heeft het dan te maken met zelfontwikkeling?

 

Ik vertel je dit in alle rust en met vertrouwen:

Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring, geloof ik niet in de kracht van positief denken. Het gaat er namelijk niet primair om wat je denkt, het gaat met name om de koppeling van je gevoel aan je gedachten.

Het is dus niet alleen je denken die je omstandigheden creëert waarin je leeft, maar met name de emotie die is verbonden aan je denken.

Alles hierover leg ik je duidelijk en stap voor stap uit in:

 

"ZIJN.....wat je wilt worden"

 

Wat je leert is hoe de universele wetten van de quatum fysica werken, zoals:

de Wet van de Aantrekkingskracht

* de Wet van Oorzaak en Gevolg

* de Wet van Dankbaarheid.

 

Al deze natuurwetten werken 7 dagen x 24 uur, net zoals de wet van de zwaartekracht en je zult leren hoe ze zowel tégen je, zoals waarschijnlijk in je huidige situatie, als vóór je kunnen werken.

Ik benadruk hier met name het scheppen van geld, maar wat je leert heeft ook betrekking op zaken als relaties, vriendschap, carriere, banen, huizen, auto’s of welke wensen je ook maar wilt manifesteren.

Ik zeg dit, omdat het proces onder alle omstandigheden hetzelfde blijft.

 

Ik verkoop geen wonderen, ik heb het hier over het optimaal gebruik maken van de wetten van de natuur. Mensen die het boek hebben gelezen en gebruik hebben gemaakt van de aansluitende coaching hebben al ontdekt en ervaren dat verandering zich heel snel kan aandienen.

Hier zijn twee redenen voor aan te geven:

 

De manier waarop het programma stap voor stap is opgebouwd.

Elk thema heeft een specifiek doel en brengt je naar het volgende niveau ...

FOCUS ... Zaken veranderen heel snel omdat je door het eenvoudige en  

praktische programma gericht blijft op wat je wilt…

Het is geen geheim dat we manifesteren waar we onze dominante focus op richten. "ZIJN.....wat je wilt worden" laat je ervaren, misschien zelfs voor de eerste keer in je leven, hoe je op de enig juiste manier je focus moet richten op dat wat je wenst, zodat je er niet meer onderuit komt om te bezitten.

   

Je zult meer geld bezitten, meer zekerheid, meer vrijheid,

onafhankelijkheid, sterke en harmonieuze relaties, zowel met jezelf als

met anderen, nieuwe inspirerende ideeën voor je bedrijf, baan of carrière

of wat je ook je maar wilt…. ...

 

Dé gegarandeerde manier om je leven totaal om te gooien en een andere wending of koers te geven.... Ik wilde absolute harde bewijzen.
Wetenschappelijk, onbetwistbaar, direct en toetsbaar
!

Ik heb na jaren ploeteren voor mezelf uiteindelijk een mentor / coach gevonden die mij heeft geholpen om de juiste richting te vinden.

Ik heb geleerd waar mijn blokkades lagen en ik kon niet geloven dat het probleem zo simpel was. Hoe meer kennis ik kreeg over de werking van de wetten van de natuur en hoe meer ik deze leerde toe te passen in mijn leven, hoe meer ik er van doordrongen raakte dat ik de ontbrekende factor te pakken had.

Ik leerde de principes kennen die door de succesvolle mensen der aarde bewust of onbewust ook werden en worden toegepast.

Ik heb me gerealiseerd dat alles wat ik nu hoefde te doen, was te gaan leven volgens die natuurwetten om vervolgens als logisch resultaat dezelfde resultaten te manifesteren.

 Je kunt je voorstellen hoe opwindend dit was, na zoveel jaren te hebben geploeterd voor een beetje.

Natuurlijk, in het begin was ik best sceptisch. Ik had inmiddels zoveel dingen geprobeerd om uiteindelijk toch welvarend te worden, dat ik redelijk opgebrand was. Ik was niet meer op zoek naar een volgende try-out met alle hoop van dien, ik was op zoek naar zekerheid. Zeker weten dat wat ik zou gaan ondernemen ook daadwerkelijk en gegarandeerd zou werken. 

Deze bewijzen kreeg ik uit de hoek van de Qantum fysica.

Het was onweerlegbaar, het was wetenschappelijk en onbetwistbaar

Gek genoeg, was het geen nieuws wat ik ontdekte, want eigenlijk “wist” ik het al. Ik wist het al in mijn hoofd, het was kennis die ik bij tijd en wijle reproduceerde, maar ik had nooit daarvoor de moeite genomen om het te integreren in mijn leven, mijn denken, voelen en handelen.

 Wanneer jij geld nodig hebt, kost jou dit probleem dan ook slapeloze nachten, waarin je ligt te woelen, te zweten en je zorgen te maken?

 

Ik ken dat en ik weet nu ook dat ik het daar elke keer weer steeds erger mee maakte, want achteraf weet ik nu dat ik in feite mijn eigen nachtmerrie creeerde. Ik ontdekte dat Quantum Fysica de wetenschap is die helder verklaart hoe alles in onze wereld tot stand komt.

Stel je voor:

Wanneer iemand je vertelt dat alles mogelijk is wat je wilt zolang je er maar in vertrouwd, heb jij dan nooit bij je zelf gedacht “dat klinkt goed, maar welk bewijs kan je mij leveren om te laten zien dat je gelijk hebt?”

Zodra jij in basis begrijpt hoe de Quantum Fysica werkt, zoals ik dat op een eenvoudige en begrijpelijke manier beschrijf in Eerst geloven dan zien, dan zul je zien en leren hoe je denken, overtuigingen en je geloof de uitkomst of de realiteit van jouw leven bepalen en beheersen.

Het grote voordeel om deze kennis te bezitten en hier mee te leven, is dat je alle twijfel, zorg, onzekerheid en angst direct uit je leven kunt bannen en daar voor in de plaats 100% vertrouwen zult krijgen dat je alles wat jij wil en wenst, zelf kunt scheppen en creeeren.

Een eenvoudige demonstratie die 
bewijst dat Quantum Fysica
en de Wet van de aantrekkingskracht, bepalend zijn voor de resultaten die jij bereikt...

 

de Wet van de Aantrekkingskracht en de Wet van Oorzaak en Gevolg

vóór je kunt laten werken in plaats van tégen je ...

Ontdek hoe je automatisch en zonder enige moeite kunt manifesteren wat je wilt in je werk en je leven... 

***

Hoe je afscheid kunt nemen van welke vorm van armoede dan ook

en hoe je keihard geld kunt manifesteren en al het andere wat je wenst ...

***

Hoe je direct kunt leren afstemmen op de frequentie van welvaart.

***

Hoe je de juiste knop kunt omdraaien en volledige controle

kunt nemen over alle aspecten in je leven.

Verander van een ‘slachtoffer’ in een beïnvloeder

door te leren werken met de Wet van Karma = Oorzaak en gevolg

om je de resultaten te brengen die je wilt. ...

***

Waarom jij het zelf bent die de resultaten levert die je niet wilt en ook juist jezelf bent die dit kan omgooien

Hoe je de gewenste resultaten in je leven kunt manifesteren

door 10 minuten per dag te investeren in jezelf.

Kost dit moeite?

Nee, want je kunt ze zelfs in bed doen, geen moeite, geen inspanning,

alleen fun en plezier zul je er aan beleven.

 

Het boek en het programma onderscheiden zich van al het andere door: 

Ik zal je niet uitnodigen om positief te gaan denken...

Wanneer je onderbewustzijn is geprogrammeerd om het niet gewenste te accepteren zoals gebrek aan…dan kan je weken positief gaan denken maar die programmering zal zich toch altijd staande blijven houden. Hier heb je krachtiger instrumenten voor nodig.                   

***

Geen affirmaties, meditaties of mantra’s...

We hebben het hier niet over auto-suggestie, we gaan aan het werk met de essentie van zaken, want al het andere is zonde van de tijd; het kan beter, effectiever, efficienter, leuker, plezieriger, krachtiger en sneller.

***

Geen moeite en inspanning vereist...

‘De hardste werkers wonen vaak in de kleinste huisjes’ is een uitspraak met een hoog waarheidsgehalte.

***

Moeiteloos manifesteren is waar we het over gaan hebben en waar we keiharde realiteit van maken.

 

Je hoeft niet eens op resultaten te wachten!  

In maar Zes weken ... ervaar de onvoorstelbare veranderingen die zich zullen aandienen……..als vanzelf ...

 

Vanaf het moment dat je besluit gebruik te maken van Succescoaching, zal ik gedurende zes weken je persoonlijke mentor zijn en je begeleiden op de vernieuwende weg naar alles waar jij misschien al jaren van droomt en wat je oprecht wenst, met name keihard geld. 

Door de kennis, inzichten en vaardigheden in je leven toe te passen, ze één te maken met jezelf, verbind jij je met het Quantum Universum op een wetenschappelijke manier, zoals ijzersplinters op een magneet, je wordt als het ware letterlijk gezogen in alle bronnen die jij nodig hebt om te manfesteren wat jij wilt…..moeiteloos.

 

Je zult ook ontdekken dat...

- Stress voorgoed je leven verlaat…..en angst louter nog een woord is 

- Je geniet van een betere gezondheid omdat je beter in je vel zit..

- Je relaties en het contact met anderen harmonieuzer zijn

- Problemen zichzelf op een natuurlijke manier oplossen

- Opwindende en uitdagende mogelijkheden op je pad zullen komen

 

Waarom het programma zes weken duurt?

Het programma is zodanig ontwikkeld en samengesteld, dat de veelheid aan informatie stukje bij beetje wordt aangeboden. De ervaringen van de afgelopen jaren hebben mij geleerd dat het uitdiepen van maximaal één of twee consepten per week, je veel snellere en betere resultaten brengt.

Natuurlijk, ik zou je alles wat je moet weten in één dag kunnen vertellen, vloeiend, boeiend en spannend, maar het is van belang om rekening te houden met het volgende:

 

Er bestaat een levensgroot verschil tussen "begrijpen" en "WETEN"!

Wanneer je ergens iets over leest of hoort, iets nieuws, dan is het een misvatting om te denken dat je het WEET.  Echter, in veel situaties zul je niet verder zijn dan dat je het BEGRIJPT. De informatie begrijpen is het eenvoudige gedeelte, want vaak is het niet moeilijk om datgene wat je hoort of leest te begrijpen.

“WETEN” echter betekent het je eigen maken, er mee aan de slag gaan, het toepassen en er één mee worden. Wanneer je een boek leest over schaatsen, betekent dit nog niet dat je daarna een schaatser bent!

 

De illusie of anders gezegd de misvatting dat je iets WEET, terwijl je in feite alleen nog maar op het niveau Begrijpen zit, is vaak de reden waarom vele mensen nog niet zijn geslaagd in het leven en de resultaten hebben leren boeken die ze al jaren wensen.

Dit is dus een valkuil en ik wil er voor zorgen dat jij hier niet in terecht komt.

 

Om er zeker van te zijn dat je voldoende tijd hebt om alles wat je begrijpt om te kunnen zetten in Weten, met uiteraard het manifesteren van de successen die jij wilt, is het programma op deze manier ontwikkeld.

 

Gegarandeerd resultaat!

 

 

.

 

 

 

 

Okay, dit is een heel eenvoudige demonstratie die je nu kunt testen….

De Wet van de Aantrekkingskracht behelst, dat waar jij je op focust, is dat wat jij zult krijgen / ontvangen.

Let op dat ik zeg: waar jij je op focust.

Nogmaals, ik zei dus waar jij je op focust!

Ik zei dus niet wat je wilt, wat je nodig hebt of wat je wenst!

Wanneer jij bent gefocust op het feit dat je niet genoeg geld hebt, dat je continu in zorgen en angst leeft over het tekort aan geld en hier constant aan denkt, want is dát het geval, wéét dan, dat je gefocust bent op het tekort aan geld!

 De Wet van de aantrekkingskracht:

Waarop jij het meest van de tijd je aandacht op richt, is wat je krijgt.

 

Hier zit zowel goed nieuws als slecht nieuws in. Het slechte nieuws is dat wanneer jij niet hebt wat je graag wilt of waar je bang voor bent het nooit te zullen hebben, dan zal de Wet van de Aantrekkingskracht je dit brengen, alles wat je niet wilt of waar je zelfs bang voor bent.

Het goede nieuws is, dat wanneer je nu naar je eigen leven kijkt, je nu al hebt bewezen dat het bovenstaande werkt, altijd en overall, 7 dagen x 24 uur.

 

Jij hebt je aandacht gericht op wat je niét wilt

en nu heb je het!

Het positieve bewijs dat de wet betrouwbaar is in zijn werking,

voor 100%

 

Hoe nu de wet van de aantrekkingskracht en de wet van oorzaak en gevolg vóór jou te laten werken, laat ik je zien in "ZIJN.....wat je wilt worden".

Eenvoudig, simpel en snel.... en zodra je weet hoe je in jezelf de knop moet omdraaien, zal vanaf dát moment je leven nooit meer zijn zoals nu.

Weg angst, weg onzekerheid, weg spanning, weg depressies, weg slapeloze nachten weg………… en welkom onafhankelijkheid, welkom overvloed, welkom geld, welkom succes, welkom vrijheid…..

 

Succescoaching


Posted: 17:42, 9/1/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer