Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Weblog Marcel

De nummer 1 van het internet

Luister Live Naar Namec
Weblog van Marcel -Menu-

Home | Mijn Profiel | Archief | Weblogs

Vrouw overlijdt na wedstrijd water drinken op de radio

Posted at 22:46 on 14/1/2007
 Een 28-jarige vrouw is in de Verenigde Staten overleden aan een overdosis water. Het voorval gebeurde nadat de vrouw had meegedaan aan een wedstrijd op de radio, waarmee ze een Nintendo spelcomputer kon winnen, zo meldt het persbureau AP.

 

  

Door mee te doen aan de wedstrijd ĎHold Your Wee for a Wiií maakten luisteraars van het radiostation 107.9 The End (KDND) in Sacramento kans op een Nintendo Wii spelcomputer. Tijdens deze wedstrijd moesten deelnemers zoveel mogelijk water drinken zonder naar de WC te gaan.

Na afloop van de wedstrijd klaagde het slachtoffer, Jennifer Strange, over hoofdpijn. Korte tijd later werd ze in haar huis dood aangetroffen. Sarcastisch genoeg was de naam van het radiostation van kracht geworden op haar leven. Uit lijkschouwing blijkt dat ze overleden was aan een overdosis water.

Bij het radiostation is geschokt gereageerd op het overlijden van de vrouw. Eigenaar Entercom heeft toegezegd een onderzoek in te stellen, na hoe het heeft kunnen gebeuren.

Comments (1) | Post A Comment! | Permanent Link

Ruud de Wild gearresteerd

Posted at 19:40 on 10/10/2006

Radio 538 deejay Ruud de Wild is afgelopen weekeinde na het afscheidsfeestje van Radio 538-collega Wessel van Diepen gearresteerd door de politie, zo schijft de Telegraaf maandag. Volgens de politie had De Wild te diep in het glaasje gekeken. De Wild vertelde op Radio 538 dat hij nog prima achter het stuur kon kruipen. Tijdens zijn radioshow op 538 vertelde De Wild "Ik was de BOB" en "Ik had het gevoel dat ik helemaal niet te veel had gedronken.". Toen De Wild een blaastest deed bleek dat hij te veel had gedronken. Hierop werd hij afgevoerd naar het politiebureau, waar hij in de cel werd gezet. Na een uur werd de deejay alweer vrijgelaten.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Kruidvat familiefestijn update

Posted at 21:18 on 24/9/2006

Naast veel gratis hapjes en drankjes te hebben geproefd kwamen we nog wat bekende tegen o.a Charlie van GTST (Lieke van Lexmond), klik voor het filmpje. Verder was er natuurlijk een indrukwekkende lichtshow, ik moest daarvan ook nog even enig bewijs leveren klik  en  en ook nog maar eens .Verder werd ons door deze dames blue wonder aangeraden.

Sorbo

Dan ook nog wat foto's:

     

Je hebt het na een tijdje wel onder de knie                         De tafels 

En het podium met lampjes

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Kruidvat familiefestijn

Posted at 08:46 on 24/9/2006

Nou vandaag ga ik even een kijkje nemen in de jaarbeurs utrecht, daar wordt namelijk het kruidvat familiefestijn gehouden. Op deze beurs is van alles te zien, te horen, te proeven en te beleven. Met optredens van bekende artiesten o.a  Piet Piraat
- Top Stars
- Winx
- Bo & Monica
- Tom Sebastian

- Do

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Kansloos op film

Posted at 22:49 on 10/9/2006

bekijk het maar eens door hieronder op de filmpjes te klikken

     

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

'Wedding crashers' grote winnaar filmgala MTV

Posted at 17:56 on 5/6/2006

De komedie 'Wedding crashers' heeft drie prijzen gewonnen op de MTV Movie Awards. De productie was daarmee de grote winnaar van het jaarlijkse prijzengala.

De romantische komedie 'Wedding crashers' heeft drie prijzen gewonnen op de MTV Movie Awards, waaronder die voor beste film. De productie met Owen Wilson was daarmee de grote winnaar van het jaarlijkse prijzengala. Acteur Jim Carrey kreeg de MTV Generation Award, voor zijn gehele carriŤre.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Pinkpop verwacht extra drukte door zon

Posted at 17:50 on 5/6/2006

Pinkpop verwacht zondag en maandag extra bezoekers te trekken vanwege het goede weer. Het festival is officieel uitverkocht maar er zijn kaarten achtergehouden.

 

De organisatie van Pinkpop verwacht zondag en maandag extra bezoekers te trekken vanwege het goede weer. Het festival in het Zuid-Limburgse Landgraaf is officieel uitverkocht, maar er zijn kaarten achter de hand gehouden voor mensen die op het laatste moment besluiten te komen. Hoeveel kaarten nog beschikbaar zijn is niet bekendgemaakt.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

De plantage

Posted at 20:15 on 19/4/2006

Op Zaterdag 15 april had Drve-in Namec (ik dus samen met Ferdinand) het weer lekker druk we hadden dit keer een feest in de Plantage in Ede op het museumplein.

Wil je even kijken hoe de foto's zijn geworden ga dan naar www.namec.nl en klik op foto's de Plantage.

En als je de film ervan wilt zien klik je hier.

Comments (4) | Post A Comment! | Permanent Link

Webcam is back online...

Posted at 20:30 on 4/4/2006

De webcam van Heleen is weer terug.. misschien erg nutteloos om te melden, maar gelijk toen ik hoorde van onze vriend Ferdinand dat de webcam het weer deed heb ik net zo als alle andere uit de msn lijst van mij een kopie gemaakt en even te tonen op de weblog.

 

Comments (4) | Post A Comment! | Permanent Link

Treble komt met schrik vrij bij ongeluk

Posted at 12:30 on 3/4/2006

De tourbus van Treble is betrokken geraakt bij een verkeersongeluk in Zweden. Er waren geen gewonden. Tijdens de botsing lagen de meiden te slapen in de bus.

De tourbus van Treble is zondag betrokken geraakt bij een verkeersongeluk in Zweden. Er waren geen gewonden. De Nederlandse deelnemers aan het Eurovisie Songfestival lagen in de slaapcabine toen zij om 08.30 wakker schrokken van een klap, vertelt Caroline Hoffman, een van de drie leden van de meidengroep.

De bus bleek in botsing te zijn gekomen met een caravan. De buschauffeur kreeg de scherven van het raam over zich heen, maar raakte daarbij niet gewond. De aanrijding zorgde voor uren vertraging. De politie onderzoekt het ongeluk.  

Treble is donderdag begonnen aan een Europese tournee door de 38 landen die mee doen aan het Eurovisie Songfestival in Athene. De Limburgse groep wil hun liedje 'Amambanda' in alle Songfestivallanden op straat promoten. Denemarken en Noorwegen hebben al een bezoek van Caroline, NiŮa en Djem achter de rug.

Comments (2) | Post A Comment! | Permanent Link

Eijlander is toch wel klantvriendelijk!!

Posted at 17:24 on 28/3/2006

Nou het is ongelooflijk maar waar... vandaag terug gekomen van Fidato in Arnhem ben ik gelijk langs gegaan bij eijlander in Ede.

Ik moest daar namelijk nog een versterker bestellen wegens de aankoop van de geluidset en discoprojectoren. Maar ja dat kon eijlander algelopen vrijdag ineens niet meer leveren met alle gevolgen van dien.... klik hier om het bericht te lezen van vrijdag 24 maart. Eenmaal aangekomen in de winkel van eijlander was ik natuurlijk nog steeds nijdig over wat ze mij hadden aangedaan.

In de winkel stond de zelfde verkoper achter de balie die mij vrijdag dus zo ''klantvriendelijk'' had geholpen.

Dus ik vroeg aan hem of hij nog die versterkers had. Waarop hij antwoorden dat ze die wel hadden. Ik zei mooi dat hebben jullie in ieder geval op voorraad liggen. De beste verkoper antwoordde hierop ''wilt u nog iets anders hebben.....'' natuurlijk wachtend op mijn antwoord een geluidset en discoprojectoren. Maarja ik had inmiddels deze al bij een andere leverancier bestelt. Dus waarop ik antwoorde dat ik nu al een andere basspeaker had bestelt. Ja en dus was die kans verkeken voor eijlander.

Maar de beste verkoper had inmiddels al een gesprek erover gehad met de directeur. En de directeur had gezegt dat ''Wij'' Drive-in Namec goede inkopen deden bij eijlander, dus dat hij de E1800X (de vervangende speaker van 380 euro) voor 312 euro aan ons mocht verkopen. dat is nog iets boven het bedrag, maar het is in ieder geval wel zeer klantvriendelijk dat ze dit wilden doen.

Toen stelde de beste man aan mij voor dat is de versterker voor een flinke korting mocht meenemen. van 190 voor 170 euro.

Dus dat was zeker een sportieve actie van eijlander. Dus ja eijlander heeft nu toch wel weer mijn waarding terug.

De verkoper die mij zo ''klantvriendelijk'' had geholpen vrijdag bood ook zijn excuses aan voor dat hij zo had gedaan vrijdag.

Waarna ik hem de hand gaf en zei dat het nu goed was.

 

Dus mensen eind goed al goed

 

 

 

Comments (5) | Post A Comment! | Permanent Link

De slimste

Posted at 18:14 on 27/3/2006
Gefeliciteerd! Je bent een ware aanwinst voor je vaderland. Of je de looks hebt, kan ik vanaf hier niet zien, maar de brains heb je in ieder geval. Anders hadden wij het niet tot slimsten van Europa geschopt. Met een collectief IQ van 107 gaan we elkaar eens even lekker op de borst kloppen. Uch, niet te hard, anders worden de Belgen en Fransen jaloers. Zie hier het IQ-eindklassement.

Het bewijs!

Comments (4) | Post A Comment! | Permanent Link

Een wedstrijdje....

Posted at 21:06 on 26/3/2006

Deze kreeg ik opgestuurt van Henry die even zaterdag een contest wilt neerzetten leest u even zijn leuke ingezonden artiekel..

Overgens als je wilt mee doen stuur dan je inzendingen naar henry@namec.nl

Dan is hij ook weer blij

 

 

Comments (3) | Post A Comment! | Permanent Link

Waar is toch de klantvriendelijkheid gebleven...

Posted at 02:34 on 24/3/2006

Vandaag ben ik toch even belazerd door een winkel, ik was vandaag vol trots naar eijlander gegaan om daar nieuwe aankopen te doen voor de Namec drive-in.

ik had met als gedachte dat ik een artikel zou gaan bestellen gezien op hun website. het zo gaan om het artikel b1800x.

een subwoofer voor het geluid met een bij behoordende versterker.

Eenmaal aangekomen in de winkel wou ik deze bestelling graag opnemen, waarna ik al snel te horen kreeg dat het type b1800x niet meer leverbaar zou zijn bij hun terwijl wel dood leuk op hun website het artikel te koop werd aangeboden.

Maar zei de beste man van eijlander we hebben een vervangend type nummer nog voor je klaar staan die wel geleverd kan worden.

het zou gaan om het type nummer e1800x. een soort gelijke varriant, klik hier om dit type nummer te bekijken.

wannaar ik natuurlijk naar de prijs vroeg en deze bleek 100 euro duurder te zijn dan de orginele bestelling. maar goed je gaat er vanuit dat een winkel zo sportef is om zijn fouten in te zien en de klant het voordeel van de twijfel te geven door hem gewoon de prijs te rekenen die op de website als te koop aangeboden te zijn. Maar schijn bedriegt mensen!

Eijlander wou niet de prijs ervoor rekenen en ik zal gewoon het volledige bedrag moeten betalen.

Onsportief vindt ik dat dus waarna ik natuurlijk de reactie gaf dat ze dat zulke advertentie niet op hun website moeten aanbieden als zijnde ''gewoon te koop''.

dus met onrecht ga ik tegen de WIL in van eijlander. om mijn standpunt duidelijk te maken. Maar nee hoor kennelijk moeten deze heren zo nodig hun positieve naam op het spel zetten.

De beste heer zij dat hij gelijk vanavond de advertentie zal verwijderen van hun website. toen ik daar gelijk op inhaakte en zei dat hij dan ook zijn tijd en energie moet ik steken op het verkoop van hun producten op hun website ''mensen kijken hierop wat ze kunnen kopen dan moet je er toch vanuit gaan dat je dat ook kunt kopen''

Maar nee kennelijk weet eijlander nog niet helemaal hoe het werkt op het verkoop wereldje.

De beste heer had zelfs geen zin om met mij in discussie te gaan zei hij omdat ze die dag met 3 man werkte, hij zij letterlijk ''dat heet dan overmacht''. Hieruit blijkt maar weer dat bezuinigen de oplossing is voor zo'n bedrijf werk met zo weinig mogelijk krachten in een winkel en straf de klant af voor de fouten die ze zelf maken.

De beste heer verzocht mij ook daarom om de winkel te verlaten omdat er geen tijd was om een probleem op te lossen wat zei zelf hebben gemaakt.

En vroeg vervolgens toen ik net boos weg wou lopen op een rare toon aan de ander mensen ''wie mag ik dan helpen''

En ik mocht zo vertrekken zonder enig aankopen te hebben gedaan.

En de beste heren van eijlander zullen zonder enige moeite hebben gedaan het artikel dat ik wou kopen vanavond van hun internetwebsite afhalen.

Daarom heb ik ze maar even online gezet zodat ze er niet onderuit kunnen ''dat het nooit op de website heeft gestaan''

Klik hier om het even te bekijken 

p.s laat even je reactie achter hieronder bij ''post a comment''.

 

Update 25-03-06 2:01 :

 

Op de website van eijlander hebben ze inmiddels de vervangende speaker online gezet.

klik hier om deze te bekijken deze speaker is 100 euro duurder, en het ging om deze die ze gewoon niet hadden...

En daar zijn ze ineens wel actief in om de snel de nieuwe op de website te zetten!

 

 

Comments (12) | Post A Comment! | Permanent Link

Gordon neemt duet op met nichtje Deborah

Posted at 01:19 on 19/3/2006

Gordon heeft een duet opgenomen met zijn nichtje Deborah. Het liedje heet 'Volg je hart'. De eerste single van Deborahs debuutalbum komt over drie weken uit.

 

Gordon heeft een duet opgenomen met zijn nichtje Deborah, de dochter van zijn oudste zus. Dat schrijft de zanger op zijn website. Het in zijn woorden 'ongelooflijke liedje' heeft de titel 'Volg je hart'. Het is geschreven door Han Koreneef, die eerder teksten verzorgde voor Marco Borsato en Guus Meeuwis. "Het gaat over een relatie die over gaat omdat een van beiden verliefd wordt op iemand van hetzelfde geslacht, een uniek gegeven", schrijft Gordon.  

Comments (4) | Post A Comment! | Permanent Link

meisje doodt haar kat

Posted at 20:45 on 17/3/2006

heleen kwam op msn met heel leuk nieuws

 

een meisje wou kijken of haar kat nou werkelijk 9 levens had en heeft hem dus maar een kopje kleiner gemaakt en wat bleek nou hij had maar 1 leven wat jammer nou nu is dat meisje haar kat kwijt door haar schuld maar ja wie doet er ook zo

 

bron: Heleen de trouwe luisteraar

 

Posted By Ferdinand

Comments (4) | Post A Comment! | Permanent Link

Slapen is belangrijk!

Posted at 14:21 on 15/3/2006

Nederlanders hechten ten onrechte te weinig waarde aan slaap. Dat constateert onderzoeker Victor Spoormaker van de Universiteit Utrecht dinsdag. De mogelijkheden voor daginvulling zijn de laatste veertig jaar zo toegenomen, dat Nederlanders per dag ongeveer een uur minder zijn gaan slapen. De nachtrust is het eerste waar op wordt gekort om meer tijd voor andere activiteiten over te houden, verklaart Spoormaker. "Daardoor slapen mensen eigenlijk te weinig."

 

Uit een onderzoek onder enkele honderden mensen blijkt dat Nederlanders dagelijks gemiddeld zeven uur en twintig minuten slapen. "Veertig jaar geleden sliepen mensen nog tussen de 8 en 8,5 uur", zegt Spoormaker. "Toen lag je vroeg in de avond al in bed en lazen mensen nog een boek, nu vragen internet, televisie en vele andere activiteiten 24 uur per dag aandacht."

 

De gevolgen van te weinig slaap zijn onder meer verminderd concentratievermogen, meer negatieve emoties en psychische stoornissen. Ook wordt door onderzoekers geschat dat ongeveer dertig procent van de verkeersongevallen met slaperigheid te maken heeft.

Bron: (Novum)

Klik hier om het gehele bericht te lezen

 

Comments (6) | Post A Comment! | Permanent Link

Patrick Kicken stopt met bloggen

Posted at 14:19 on 15/3/2006

Patrick Kicken is gestopt met zijn weblog. Dat schrijft de Veronica-diskjockey in een laatste toevoeging aan zijn website. "Ik stop ermee. Het is mooi geweest", meldt Kicken, die het weblog sinds juni 2002 bijhield. De dj, die verder geen reden geeft voor zijn besluit, was dinsdag nog niet bereikbaar voor commentaar.

Vorige week kreeg Kicken nog kritiek te verduren omdat hij foto's van verliezend Idols-finaliste Floortje op zijn blog had gezet. Daarop draagt 'Flodder' sexy netkousen en knuffelt zij met mannen. De foto's werden vergezeld van een tekst waarin Kicken Floortje afschildert als een zuipschuit.

 

Het plaatsen van de foto's leverde de Veronica-diskjockey veel kritiek op. Q-music-dj Jeroen van Inkel vond de actie 'publiciteit scoren over de rug van een van de Idols-sterren'. Om het goed te maken wijdde Kicken zijn weblog vorige week helemaal aan de zangeres. Wie probeerde de website van de deejay te bezoeken, kreeg drie keer de tekst 'Stem Floortje!' te zien. Wie daarop klikte, kwam op de site van Idols terecht.

Comments (1) | Post A Comment! | Permanent Link

Bijna 1,7 miljoen stemmen voor Idols-finale

Posted at 18:07 on 14/3/2006

Floortje en RaffaŽla hebben tijdens de finale van Idols samen bijna 1,7 miljoen stemmen binnengehaald. Dat meldt De Telegraaf maandag. Elke stem zou goed zijn voor zestig cent, waarvan de helft naar de KPN gaat, zegt RTL-directeur Fons van Westerloo in de krant. "De andere helft wordt verdeeld tussen RTL Nederland en producent Fremantle." De stemmen zouden meer dan een miljoen euro hebben opgeleverd

 

Van Westerloo zegt dat het aantal stemmen een record is. "Maar dit resultaat zit dicht bij dat van de vorige serie van Idols." Volgens Algemeen Dagblad zou 1,5 miljoen keer gestemd zijn, wat negen ton euro betekent.

RaffaŽla won zaterdag met 58 procent van de stemmen van Floortje. Haar eerste single 'Right here, right now' komt deze week uit. De uitslag van de talentenjacht trok bijna 3,5 miljoen kijkers.

Comments (1) | Post A Comment! | Permanent Link

Een paar filmpjes

Posted at 13:38 on 14/3/2006

Even een paar filmpjes, waar altijd de humor van kan worden ingezien.

Zo is er....

- Een hond met tegenwind
-
Geen vreedzame Olympische Spelen 
- En een stel zieke programmamakers, die in een gelovig land mensen laten
schrikken d.m.v. een pratend skelet.

Comments (5) | Post A Comment! | Permanent Link<- Last Page | Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer