Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Dieren

5/4/2006 -

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

4/4/2006 - De panda

De panda is een soort beer. De panda eet bamboe en leeft in bomen. De panda is een bedreigde diersoort dus help de dieren. Dieren zijn belangerrijk voor de aarde. Zonder dieren kunnen mensen niet leven. De panda heeft een dikke vacht die onder zijn voeten ook zit. zo blijven zijn voeten ook lekker warm. De panda leeft ook nog in het wild.

1 Comments Post A Comment! Permanent Link

4/4/2006 - De kat

De kat is een speels dier en wil graag geknuffeld en geaaid worden, maar sommige katten willen dat helemaal niet leuk en gaan krabben. Dat is niet leuk, maar hij vind wat jij doet ook niet leuk. Een kat heeft ook veel aandacht nodig en moet goed verzorgd worden. Als je een kat goed blijft verzorgen blijft het speels.

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

4/4/2006 -

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

4/4/2006 - Honden

Honden zijn mijn liefelings dieren.

Je hebt jachthonden, werkhonden maar je hebt ook honden die graag spelen en knuffelen. Die honden hebben dan ook veel aandacht nodig anders worden ze eenzaam en voelen ze zich alleen. honden moet je minimaal 2 of 3 keer per dag uitlaten, anders plassen ze in de kamer, dat vind jij niet leuk maar de hond ook niet!

0 Comments Post A Comment! Permanent Link

About Me

een leuke site met allerlij dingetjes over dieren. Jammer genoeg kan ik geen plaatje van mezlef op de site zetten.

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer