Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Unitiy progres

Laatste post voor het inleveren

Ik heb gisteren mijn shader gemaakt en mijn probleem van afgelopen tutoriul opgelost. Alle problemen zijn nu opgelost dus ik kan mijn projecten wat ik tot nu toe heb mooi inleveren. Het aantal uur dat ik in mijn unitity moest stoppen heb ik gehaald. Met de eerste tutoriuls van How To Make a Game en de tutoriuls die ik heb gevolgd voor survival game. Voor het eerst vond ik het leuk om in unitity te werken en ik denk dat ik deze tutoriuls nog ga afkijken en daarna in Csharp dingen ga proberen te vinden.

Voor mijn shader heb ik deze tutoriul gevolgt http://www.youtube.com/watch?v=b5Gr4Fi0qOY. Er was niet echt veel uitleg maar heb er we iets belangrijkst van geleerd. Een skybox is niet het zelfde als een cubebox.

 

 

16:00 - 24/1/2014 - comments {0} - post comment

11

IK heb tutotiul 11 gekeken alleen mijn emty game object werkt niet dus moet even kijken hoe ik dat kan oplossen dan kan ik de volgende keer weer verder met 12

20:48 - 19/1/2014 - comments {0} - post comment

9&10

Heb vandaag weer wat kunnen doen aan mijn unity heb vandaag tutoriul 9 en 10 gevolgd ik begreep ales wat hij heeft gedaan heb het alleen niet in mij wereld toegepast. In zijn tutoriul over hoe je bomen maakt liet die niet zien hoe je colision voor deze bomen maakt en door bomen heen kunnen lopen vind ik een beetje lame.

22:31 - 12/1/2014 - comments {0} - post comment

8

ik heb tutoriul 8 nu ook afgerond. Dit was bijna alleen maar herhaling voor me. Maar er zaten toch wel wat kleine dingen in die ik niet wist. Ik ga nog even wat kleine dingen die te maken hebben met tutoriul 8 veranderen en dan ga ik beginnen aan 9.

 

17:28 - 6/1/2014 - comments {0} - post comment

7 a en b

Ik heb net 7 a en b afgerond over b heb ik wel een stuk langer gedaan dan ik had verwacht en nog steeds is de torch die ik probeerde te maken niet zo als ik hem had willen hebben. Maar ik snap het idee van de particles nu wel weer een stuk beter dus ik kan  weer mooi door met de volgende tutoriul.

16:09 - 6/1/2014 - comments {0} - post comment

6.2

nou ik hab tutoriul 6 afgerond ga zo beginnen aan 7a volgensmij gaat deze lijken op een tutturiul uit de eerdere serie die ik van brackeys heb gekeken. ik hoop dat het intressant is.

19:40 - 5/1/2014 - comments {0} - post comment

6.

Tutoriul 6 begon met inporteren van dingen maar dat had ik al gedaan met mijn katana. Ik had alleen nog niks met textures gedaan dus heb nu ook een texture gemaakt voor mijn katana en deze werkte gewoon meteen. ik ben nu bezig met het tweede van tutoriul 6

15:31 - 5/1/2014 - comments {0} - post comment

Tutoriul 5

Tutoriul 5 was erg kort en erg mekkelijk. ik hem hem afgerond en ga nu beginnen aan 6 als ik deze vandaag ook af krijg dan heb ik er 4 tutoriuls in twee dagen gedaan het dubellen van de afgelopen vier dagen terwijl die tutoriuls makkelijker waren stommen monodevelepment maar ja daar moet ik nu toch maar is over op gaan houden XD.

20:21 - 3/1/2014 - comments {0} - post comment

ff weer bijwerken

Nou heb halfuurtje geleden tutoriul 4 afgerond had even een probleem met het scripten. Wat bleek waar ik de vorige keer geen " kon gebruiken had ik hem hier op een willekeurige plek gezet. Misschien terug naar mono dan maar XD. Maar ja heb al weer gewerkt van 2 tot 5 net ff gesport. Nu ff painten en dan lekker weer verder met tutoriul 5. Dan heb ik drie turoriuls in twee dagen af terwijl ik over de eerste twee 4 dagen heb gedaan door dat ik zo lang deed over zo'n simpele oplossing als notepad ++ in te stellen.

17:23 - 3/1/2014 - comments {0} - post comment

Lagacy

Ik ben er achter waarom mijn animatie niet werkte. Ik had mijn wapen gamaakt in Maya en hij had het gewoon gemaakt in unitity. Daarom heeft die niks vertelt over hoe je dat allemaal werkt. Wat ik niet heb gedaan was mijn object in legacy gezet. Nu werkt het en kan ik door naar de volgende tutoriul.

19:51 - 2/1/2014 - comments {0} - post comment

Animatie

http://www.youtube.com/watch?v=fRED_-LvJKQ&list=SPPV2KyIb3jR7F_B4p8X3YwHPaExh0R9Kk

Dit is de link naar de tutroiuls die ik nu kijk en aan was begonnen toen ik er achter kwam dat monodevelepment niet goed meer werkte. Ik ben nu bezig met de derde tutoriul. Nu ik notepad++ gebruik gaat het een stuk beter. In deze tutorial leer ik onder andere een animatie voor het slaan te maken. Alleen de animatie werkt niet helemaal. Ik heb hem waarschijnlijk niet goed aangeroepen in mijn script of zo. Ben nu druk bezig met een oplossing zoeken.

18:21 - 2/1/2014 - comments {0} - post comment

EIndelijk een Oplossing

De afegelopen dagen heb ik alleen maar besteed aan het uitzoeken waarom mijn monodevelepment niet werkte. Het is echt super vervelend dat ik al deze tijd alleen maar heb besteed aan oplissingen zoeken voor mijn probleem in monodevelepment. ik had deze tijd liever aan de tutoriuls gezeten die ik wil gaan volgen. Ik heb nu uiteindelijk notepad++ maar ingestelt als mijn scripting progamma. Dit is namelijk de enige andere die ik een heel klein beetje ken. Het nadeel is nu dat mijn scripts er heel anders uit zien dan die in de tutoriul. Ik hoop dat dit een beetje gaat wennen. Ik ben wel blij nu kan ik eindelijk gaan doen waar deze zelf studie eigenlijk voor bedoeld is. Leren werken in unity en ik heb ook wel een ding geleerd de nieuwste versie van een progamma is niet altijd de beste. Nu je geen " meer kan gebruiken in monodevelepment is het onmeglijk voor mij om in te werken.

15:40 - 2/1/2014 - comments {0} - post comment

Monodevelement laat " niet zien hoe moet ik dit oplossen

IK ben nou al weer een halfuur als het niet meer is aan het zoeken naar een oplissing. snap niet waarom monidevelement geen " laat zien. hierdoor kan ik niet verder met mijn script.

Oh ja voor wie mijn blog ooit leest ik post hier wat ik doe let niet op de taal en spelling, want hier ben ik niet mee bezig. Sorry voor de mensen die hier heel erg last van hebben. ik weet niet hoe ik het nog kan fixen nadat ik het heb gepost

 

17:33 - 22/12/2013 - comments {0} - post comment

Monodevelement laat " niet zien hoe moet ik dit oplossen

IK ben nou al weer een halfuur als het niet meer is aan het zoeken naar een oplissing. snap niet waarom monidevelement geen " laat zien. hierdoor kan ik niet verder met mijn script.

Oh ja voor wie mijn blog ooit leest ik post hier wat ik doe let niet op de taal en spelling, want hier ben ik niet mee bezig. Sorry voor de mensen die hier heel erg last van hebben. ik weet niet hoe ik het nog kan fixen nadat ik het heb gepost

 

17:33 - 22/12/2013 - comments {0} - post comment

Eerste post/test post

Hallo ik ben Max Roelofsen.

Ik heb een blog aangemaakt voor mijn unity zelf studie hier ben ik al een tijdje mee bezig maar was het blog helemaal vergeten ik heb daarom in mijn volgende post een samenvatting wat ik allemaal heb gedaan en wat ik allemaal ga doen de komende weken. Maar eerst deze test post om te kijken wat er gebeurd. Dit is mijn eerste blog ben benieuwd wat er van gaat komen.

12:43 - 22/12/2013 - comments {0} - post comment

Description
Dit blog gaat over hoe ik games leer maken in unity

«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Laatste post voor het inleveren
- 11
- 9&10
- 8
- 7 a en b

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer