Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Project

Logboek week10

14:10, 25/11/2011 .. 0 comments .. Link

 Aan het strategisch plan is een eind gekomen. We afgelopen 10/12 weken hebben wij hard gewerkt aan het project. Afgelopen week hebben wij de laatste puntjes op de i gezet. Ik en Femke zijn druk bezig geweest met de lay-out van het plan. We zijn tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Het enige dat ons nog rest is een presentatie geven. De presentaties zullen aanstaande maandag plaatsvinden. Wij hebben we taken verdeeld. Ik zal samen met Natasja het slot en onze aanbeveling presenteren. Onze aanbeveling bestaat uit 4 punten ik zal de laatste 2 punten presenteren. Op de presentatie van maandag heb ik me voorbereid door de punten van aanbeveling samen te vatten en te vertalen, mijn tekst hard op te leren en ik heb kleine kaartjes gemaakt met aantekeningen.

Ik hoop dat de presentatie maandag goed verloopt.Logboek week9

12:54, 11/11/2011 .. 0 comments .. Link
We zijn druk bezig geweest met het samenvoegen van alle gemaakte onderdelen. We moesten alles op sturen naar natasja. Ik ben bezig geweest met de brondvermelding, dit was vrij veel werk omdat het volgens de APA methode moest. Ook heb ik het voorwoord geschreven. Afgelopen dinsdag hebben wij overleg gepleegd over de advies en aanbeveling die in ons strategisch plan verwerkt moest worden. Femke en ik zijn verantwoordelijk voor de lay-out van het strategisch plan, wij krijgen het nu langzamer hand steeds druker met deze taak. Want het strategisch plan begint nu echt vorm te krijgen. De taken worden nog steeds door iedereen uitgevoerd, dus de samenwerking verloopt prima.

Logboek week 8

17:06, 4/11/2011 .. 0 comments .. Link

 Deze week zijn we druk geweest aan het project. Maandag hebben wij overleg gepleegd. Ondanks dat we al een aantal weken aan het project bezig zijn geweest, was er nog niets concreets op tafel gekomen. En wisten we dus ook niet hoever we in het project zaten. Daarom besloten we deze week alle individueel gemaakte stukjes op te sturen naar Natasja. Zij heeft ervoor gezorgd dat alles netjes bij elkaar gevoegd is. Het strategisch plan begint nu echt vorm te krijgen.

Tevens hebben wij maandag de taken voor week 8 besproken, de SWOT analyse. De vier dimensies, kansen, bedreigingen, sterktes en zwaktes, van de confrontatiematrix hebben wij verdeeld. Ik ben verantwoordelijk voor de zwakke kanten van de onderneming. Ik ben hiermee redelijk lang bezig geweest, ongeveer 2 uur. De samenwerking verloopt tot op heden goed, er zijn nauwelijks problemen geweest. Iedereen doet wat van hen verwacht word, zodat wij niet achter op schema gaan lopen.

Ook tijdens de herfstvakantie en tentamenperiode 1 hebben wij niet stilgezeten. In de herfstvakantie zijn Femke, Guido en Wesley naar het bedrijf geweest. Ze hebben daar een dag meegelopen, ook zijn ze naar een constructie op de bouwplaats geweest. Die week daarna ben ik samen met Natasja en Wesley naar het bedrijf toe geweest. Wij hebben hier onder andere uitleg gekregen over de inkomende- en uitgaande logistiek. Dit vond ik erg interessant en leerzaam. Echter vind ik de bezoeken aan het bedrijf vaak aan de lange kant. Aankomende week gaan wij aan de slag met opties en implementatie.Logboek Week7

16:46, 14/10/2011 .. 0 comments .. Link
De afgelopen week ben ik samen met Femke en Wesley wederom naar het bedrijf in Zwaag geweest. Wij hebben daar het 7s model besproken en de bij behorende vragen gesteld.  Ook hebben wij met de HRM manager gesproken die in het bedrijf werkzaam is. Het bezoek was ongeveer van 11:00  tot 16:00 Na het bezoek zijn Femke en ik verder bezig geweest met het uitwerken van het 7s model. Hier zijn wij vrij lang mee bezig geweest, omdat er een hele hoop informatie verwerkt moest worden.Voor volgende week staat er een meeloopdag gepland.

Logboek week 6

07:27, 7/10/2011 .. 0 comments .. Link
De afgelopen week, hebben wij de taken uit de map verder verdeeld. De week hiervoor hebben wij niet veel aan het project kunnen doen, omdat wij aanvullende informatie van het bedrijf miste. Daarom hebben we besloten nog twee bedrijfsbezoeken te doen. Een daarvan is voor vandaag gepland, vandaag zullen Natasja, Guido en Wesley het bedrijf bezoeken. Aankomende vrijdag 14 oktober, ga ik samen met Femke en Wesley een bezoek brengen aan het bedrijf. Wij zullen dan de SWOT anlayse bespreken.
De tien HES competenties:Vakkundigheid, Innovatief vermogen, resultaat gerichtheid, ondernemend,gedrag, besluitvaardigheid, communiceren, samenwerken,
klantgerichtheid, interculturele sensitiviteit, ontwikkelingsgerichtheid.
Ondanks het feit dat we de afgelopen 2 weken niet veel verder zijn  gekomen met het project, is de samenwerking en communicatie wel goed verlopen. Voor het bedrijfsbezoek hebben wij de vragen verder moeten uitwerken en analyseren, dit hoort bij het innovatief vermogen.

Logboek week 5

13:21, 30/9/2011 .. 0 comments .. Link

De afgelopen week zijn wij niet veel veder gekomen met het project. Voor de opdrachten van afgelopen week en de komende week, hebben wij meer informatie van het bedrijf nodig. We hebben afgesproken om nogmaals een bezoek aan het bedrijf te brengen, zodat wij verder kunnen met het project. Dit project is als het goed is gepland op vrijdag 7 oktober, het is alleen nog afwachten of dit voor het bedrijf mogelijk is. Na het bedrijfsbezoek zullen we voorruit werken, zodat we op schema blijven.Logboek week 4

18:20, 23/9/2011 .. 0 comments .. Link

Deze week ben ik samen met Natasja en Femke beziggeweest aan de inhoudsopgave. Dit leek ons wel handig omdat we dan een beter beeld kregen van wat we allemaal nog moeten doen. Ook hebben we deze week de taken verdeeld, dit heeft Wesley gedaan. Mijn taken waren de  sociale economische factoren, sociale culturele factoren te benoemen. Ook moest ik een analyse van de bedrijfstak maken. Dit vond ik wel lastig omdat ik een  hele bedrijfskolom moest  maken. De samenwerking verloopt tot nu toe prima, wij zijn nog niet tegen problemen aangelopen. Iedereen voert zijn taken uit.Logboek week 3

10:49, 17/9/2011 .. 0 comments .. Link

  Afgelopen vrijdag 16 september hebben wij met de gehele projectgroep een bezoek gebracht aan het bedrijf. Ik vond het bezoek erg leerzaam en interessant. We hebben eerst kennis gemaakt en vervolgens kregen wij een rondleiding in de kantoren en op de werkvloer in de fabriek. Na de rondleiding kregen wij de mogelijkheid om vragen te stellen en werd ons nog meer informatie verschaft. Ik vind dat we veel aan het bedrijfsbezoek hebben gehad, omdat er een duidelijker beeld is ontstaan wat voor bedrijf het is en waar de dagelijkse werkzaamheden uit bestaan. Ten slotte zijn we deze week ook bezig geweest met het verder uitwerken van ons plan van aanpak.Logboek week 2

20:07, 16/9/2011 .. 0 comments .. Link
Deze week hebben wij alle twee de projectmappen in ontvangst genomen, vervolgens hebben wij het doorgelezen. Hierdoor kregen wij meer inzicht en werd het doel van het project een stuk duidelijker. We hebben een begin gemaakt met het plan van aanpak. Ook hebben we een duidelijke taakverdeling gemaakt, zodat het voor iedereen duidelijk is wat er van hen verwacht word. De samenwerking verliep goed, iedereen toonde inzet.  Voor volgende week hebben we een bedrijfsbezoek gepland.

Logboek week 1

15:45, 4/9/2011 .. 0 comments .. Link
Deze week vond de start van het project plaats. Tijdens de introductie kregen we uitleg over wat de bedoeling is van het project. We moesten groepjes vormen, ik zit in het groepje met Femke Elzinga,Natasja Sap, Guido Lust en Wesley Jongejans.  Ten slotte  moesten we ook een bedrijf zien te vinden die graag mee  werkt aan ons project. Dus heeft Wesley aan zijn oom gevraagd of hij wou meewerken aan het project.  De projectmappen waren nog niet aanwezig op school, daarom konden wij niet verder vooruit werken.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Logboek week10
Logboek week9
Logboek week 8
Logboek Week7
Logboek week 6

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer