Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
MeAndMySelf

Description

WELCOME Op mijn site ik zal me even voorstellen want deze site gaat tenslotte over mijn bizarre leven. Ik ben geboren in een dorpje aan de kust dus ik kan niet zonder zee en strandt. Heb een zus die volgens haar leeftijd volwassen hoort te zijn maar doet net of ze nog 15 is en nog alles kan dus niet. Ik ben ook weer in een goede familie terecht gekomen want allebei de achternamen van me ouders zijn 1 van de bekendste en grootste familie`s van het dorp jippiej:(. Het zal je maar gebeuren en 1 ding zeg ik je wil het niet meemaken dan hoor je weer dat je achterachternicht een kind heeft gekregen terwijl je niet eens wist dat die nicht bestond. Nu ik toch met familie bezig ben zal ik wat over me ouders vertellen. Me vader voetbalt al sinds jongs af aan heeft bij allerlei clubs gezeten soms vraag ik me af waar heeft hij niet gezeten. Hij heeft 2 zussen en 4 broers die hebben natuurlijk ook weer kinderen maar daar begin ik nu niet aan dat vertel ik wel een andere keer. Want ik moest namelijk voor school een keer een stamboom maken nou ik werd gek en had volgens mij de grootste familie stamboom van de klas. Mij moeder integendeel heeft 2 broers en 1 zus valt nog wel mee denk je maar haar vader heeft daar komt het, 9 broers en 3 zussen moet je nagaan hoeveel kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen die hebben. Ik zit op een normale school wat je normaal noemt en zit in me examen jaar jippieh:(. Heb een vet coole klas met geweldige vrienden en vriendinnen waarvan sommige een beetje bizar zijn en dan moet ik nog over de leraren beginnen. Heb een super mentor die me denk wurgt als hij al deze spelfouten ziet. Dit is nog maar een samenvatting van mijn leven wacht maar als je de uitgebreide versie telezen krijgt. Dit is mijn welkom in weirdo town waar alles mogelijk is Groetjes, het meisje van de kust


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Change

Veranderingen kunnen soms voor goede of voor slechte dingen in je leven betekenen. Soms verandert er iets in je leven en kom je er juist sterker in het leven te staan zoals dat vaak bij tegenslagen is. Bij iedereen komen veranderingen voor zoals bij elke beslissing die je maakt verandert er iets. Kies je ervoor om wel te leren voor je examen en een goed cijfer te halen of neem je toch net niet die ene bus omdat je er geen goed gevoel bij hebt. Dat zijn de beslissingen die zorgen voor de veranderingen in je leven. Bij elke gebeurtenis in je leven bij iedereen op deze wereld gebeurt er iets. Als of je weet dat er iets verandert is maar niet zeker weet of het echt gebeurt is. Zoals het kiezen van een opleiding wat je ook kiest het zorgt voor een verandering die je niet zomaar kan veranderen en het bepaald je hele leven. Want het gaat immers over je toekomst. Soms kijk je wel eens terug naar vroeger en denk je had ik maar niet die beslissing genomen want dan had dat ene niet gebeurt. Die ene beslissing heeft er wel voor gezorgd dat er iets is verandert in je toekomst waar je misschien blij mee bent of juist niet. Het zijn de kleine dingetjes die het juist uitmaken of je wel die weg oversteekt of niet. Zoals je vaak hoort bij mensen die iets ergs hebben meegemaakt ze zeggen vaak had ik nou maar niet de bus in gestapt of was ik nou maar toch later vertrokken. Het zijn toch die kleine dingen die in 1x je toekomst kunnen veranderen of je hele leven.  Ze zeggen vaak als je de wereld wil veranderen moet je beginnen bij jezelf en dat is waar. Vaak zitten leiders van landen te zeggen dat het volk moet veranderen terwijl ze zelf niet veranderen dan geef je een niet bepaald goed voorbeeld. Als ze de opwarming willen stoppen moet hun  wel stoppen met die tripjes die ze steeds maken naar anderen landen. Of als Bush nou niet had besloten om Irak binnen te vallen hoe zou de wereld er dan hebben uitgezien. Het was de beslissing van Bush die de levens van heel veel mensen op deze wereld heeft verandert. Iedergeval het was tegen hun zin. Dus dat kan ook gebeuren als je zelf geen beslissing maakt kan een ander wel die voor jou maken al is het voor of tegen je zin het verandert je leven. Hoe het ook went of keert elke beslissing die jij maakt of een ander het kan invloedt hebben op jouw leven of die van vele anderen.

Byebye

Meisje van de kust


Posted: 21:36, 19/3/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Where does it go with the world??

Ik vraag me echt af waar het naar toe gaat soms in deze wereld. Het lijkt steeds erger te worden en op een dag barst de bom en loopt het uit de hand. Er zitten nu al barstjes in ,de jongere generatie weet niet hoe ze om moeten gaan met bepaalde situaties en reageren er verkeerd op. Ik moet nu denken aan een liedje van Nelly Furtado Try.  Dat zeggen de politicusen steeds ze proberen telkens dingen veranderen maar ze maken het alleen maar erger. Het gaat nu al slecht een oorlog in Irak, Iran of in welk soort iranisch, afghanistaans land hun zijn nu telkens het probleem en voorlopig gaat dit nog wel door. Willen ze soms langer doorgaan dan de 80 jarige oorlog?? Als ik Balkenende, Obama, Sarkozy, Poetin of Brown was ik zou me zelf terug trekken uit die landen en het hun zelf lkkr laten uitvechten. Hebben ze het eindelijk onder controle in Irak vechten ze weer in Iran en zo gaat het maar door. Zien ze het dan niet die mensen weten niet beter dan oorlog maken en dat krijg je er zomaar niet uit ze leven daar nog in de jaren 30. Vrouwen en meisjes worden nog steeds onderdrukt en mannen vechten en blazen zichzelf maar op. Probeer jij maar dat soort mensen te brengen naar de 21e eeuw.  1 ding dat lukt je niet en het kost ons alleen maar mensen levens van soldaten die vechten voor zinloze zaak . Ze accepteren elkaar niet in die landen omdat ze zeggen een ander geloof te hebben BTW hebben die de laaste tijd hun koran niet gecheckt ze hebben dezelfde en bidden voor  het zelfde . koekoek wil iemand ze daar eens wakker schudden want ze liggen volgens mij de afgelopen jaren te snurken.

En wat hoorde ik laast nou in frankrijk jongetjes 6 ik herhaal 6 steekt zusje van 10 neer omdat hij niet met haar DS mocht spelen. Waar halen in godsnaam die kinderen zulke ideeën van daan. Oh ja 24 uur per dag kijken die kinderen naar het nieuws en wat hoor je weer een zelfmoordaanslag in irak of afghanistaan. Als iemand vraagt wat is er gebeurt vandaag in de wereld hoef ik niet eens naar het nieuws te kijken en zeg ik gewoon 'oh iemand heeft zichzelf weer opgeblazen maar dat is toch oud nieuws oh ja weer een steekpartij op een school' En dan geeft de politiek de schuld aan 'tekenfilms' tuurlijk dertig jaar geleden waren er ook tekenfilms maar begonnen er toen massaal kinderen hun broertjes of zusjes neertesteken voor een DS. Ze denken tegewoordig te gemakkelijk over allerlei dingen zoals medicijnen of prikken. Ze zeggen te snel je kind heeft ADHD misschien wil het kind gewoon aandacht van de ouders die alleen maar gefocust zijn op hun werk. En hetzelfde met HPV-prik het zou kunnen helpen tegen baarmoederhalskanker. Maar het is een experiment. Ik weet echt wel weer hoe ze daar hebben gedacht in den haag. Goh een experiment zeg je laten we het maar uitproberen op de complete meisjes van 12.  En als er wat mis gaat zeggen ze maar het was een experiment en dat wisten jullie en oh ja het was vrijwillig. Als het echt zou helpen zouden ze het wel verplichten en opgenomen worden in je verzekerings pakket. Maar dat is niet zo dus het is en blijft een risico.

byebye

Meisje van de kust


Posted: 16:07, 4/3/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Fashion and a smart decision

Heeii Boys and Girls

Weer veel gebeurt in mijn leven en ook vast in die van jullie . Vakantie is weer voorbij dus celebration time is over helaas helaas ook ik moet weer keihard aan de slag stageverslag en weer veel examens. Ik wil het vandaag hebben over onderwerp die vaak taboe is bij jongeren.

Schoolopleidingen hoe vaak moet ik het nog zeggen of je ouders of leraren maak je opleidingen af en ga verder studeren. Met meteen werken bereik je niet want je bent dan 18 en hebt een salaris van 1800 en iemand is verder gaan studeren en heeft twee opleidingen gehad en is 24. Jij bent dan ook 24 en hebt nog steeds het salaris van 1800 terwijl diegene die door gestudeert is heeft een salaris van 2300 a 2400 en wordt je wordt dan ouder en die ander ook je gaat trouwen krijgt kindren. Terwijl jij een gezin moet onderhouden met 1800 heeft die andere een paar promoties gemaakt en cursussen gevolgt en verdient dan 3700 a 3800 dat is effe een groot verschil dan wanneer je gezin met 1800 moet onderhouden. Dus maak je opleidingen af en ga verder studeren luister niet naar je stoere vriendjes die zeggen dat ze meteen gaan werken als ze 18 zijn want wie lacht nou het laast.  Dus wees slim en ga verder studeren en geniet van je leven.

En nu komen we bij een onderwerp het is niet alleen mijn hobbie niet alleen mijn passie maar het is ook een manier van leven voor mij en voor andere vrouwen. Ik heb het ofcourse over kleding ( fashion) oftwel sommige vrouwen worden helemaal wild ervan. Ik ben zo`n type en ik zal er niet over liegen I`M A FASHIONADDICT AND A SHOPAHOLIC zo dat is eruit dat jullie niet meteen raar gaan opkijken als ik over kleding praat. Er bestaat een zeldzaam soort vrouwen die van kleding houden hun passie erin steken en er graag over praten ik hoor bij dit soort . Maar er bestaat ook een soort vrouwen die kleding zien als een bedekking van het lichaam want het moet maar en pakken maar wat uit de rekken. Die vrouwen kijken wat andere dragen en kopieren dat of en kijken wat de paspoppen dragen . Zo fout people  kleding is niet zomaar een kledingstuk. Het is een stuk kunst een kleuren explosie er zit passie in en gevoel door de makers die de kledingstukken maken.  Dus draag niet wat andere dragen probere je eigen stijl te vinden in deze chaos van kopieerders en fake people. Ontwerpers kijken altijd eerst op straat naar de mensen die hun passie in kledingsteken en dan stoppen hun de passie die hun hebben ontdekt in hun ontwerpen. Het wordt gemaakt en het komt in de winkels en daar gaan de meeste de fout die kijken naar andere en kopen dan precies hetzelfde maar dan in een andere kleur zo fout.  Probeer te combineren mensen stop je karakter en jezelf in je kleding. Met kleding kan je laten zien wie je bent en wat je karakter is en hoe je je voelt. Je kan zo je eigen stijl ontwikkelen en je afzonderen in de wereld vol kopieerders. Kijk niet naar je beste vriendin of de populairste meid van de klas die halen het meestal zelf ook gekopierd uit een catalogus. Maar die vrouw die die kleding draagt die kleding is gecombineerd door een styliste . Dus durf te combineren wees niet bang zie je kledingkast voor je met je kleren erin en ga in gedachten je kleding samenstellen zo uit het niets. Bedenk er de ene keer een ketting bij of een sjaaljte(musthave) doe er de ene keer sneakers onder en de andere keer laarsjes en je hebt een totaal andere outfit. Het gene wat je altijd en ik zeg ook altijd in je kast nodig hebt zijn basic shirtjes( shirtje waar niks op staat geen print of kraaltjes blanco en dat heb je in allerlei kleuren wat je altijd nodig hebt zijn een zwarte en een witte basic standaard in je kast in lange en korte mouw) . Met die basics kan je altijd van je outfit wat nieuws maken. Nu ik een hele preek heb gegeven kom ik bij de fashiontrends van dit SEASON.

Geel en Paars zijn zeker de kleuren van dit seizoen het verdwijnt voorlopig niet uit mijn kast en ook niet uit de winkels. De pasteltinten ga je ook zien dit seizoen blau en lila zal ook weleens voorbij vliegen.  De stadstijl zal je zeker in een zekere zin in de winkels gaan zien een baggy broek( loslaaghangende broek beetje slordig) met een colbertje en hippe accessoires en maak het af met high heels of vette sneakers. Met`n twist zwarte kleding met een stoer randje , glitters en franjes oftewel chic maar niet té.  En de basics het verdwijnt niet dit seizoen vandaar basics een jeans met een zwart jasje of wit met een wit of zwart overhemd.  Denim de luxe nu al mijn favourite  alles in spijker met ruches en bandplooibroeken en pofmouwen .  Als ik zwart-wit zeg is het ook echt alleen maar zwart of wit een witte broek met een wit shirtje of in het zwart een jurke met schoenen. En de Tribal touch is voor het eerst te zien dit seizoen en ik had het zelf ook niet verwacht. Je moet een beetje denken aan afrika en de kledingstijk. Zwierige jurken en wijde broeken , afrikaanse prints en versiersels met stenen. Combineer dit en je hebt een fabulous stijl. Dit zijn de komende trends van het seizoen en je kan een gedeelte van deze kleding combineren met de kleding die je al hebt hangen in je kast. Dus veel succes met combineren.

Dit waren de trends en een belangrijke tip voor jullie.

ByeBye

Meisje van de kust


Posted: 19:46, 23/2/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

De onbesproken onderwerpen in deze wereld

Haaii ben ik weer zoals je aan de titel ziet wil ik het hebben over de onderwerpen waar mensen nooit met hun kinderen of andere over praten. Terwijl dit toch belangrijk is en goed voor de samenleving.  Ik werd pas goed geschokt toen ik las op het internet jongen van 13 is vader. Dat is toch niet normaal moet je nadenken dat jochie was 12 toen hij zijn vriendin van 15 zwanger had gemaakt. Zoziezo wat ziet een meid van 15 nou in een jongen van 12 ik persoonlijk val toch op wat oudere jongens nog ouder dan mijn leeftijd. Dat jochie is net zelf uit de luiers en heeft al een kind. Hoe weet dat jochie überhaupt hoe hij zijn vriendin moet bezwangeren. En zijn ouders steunen hem gewoon net of ze zeggen maak nog meer meisjes zwanger. Dit is toch geen goed voorbeeld voor de toekomstige jeugd , eigenlijk zeggen die ouders meer kinderen van 12 moeten kinderen krijgen. En waar was al die tijd kinderzorg die horen zo'n kind uit zo'n gezin te verwijderen want dat is echt geen goed voorbeeld voor deze samenleving. Een kind hoort helemaal niet te denken aan hoe hij voor zijn kind moet zorgen en hoe de studie betaald gaat worden en kind moet in zijn eigen wereld leven en je moet ze lkkr laten spelen.

Af en toe denk ik echt waar gaat het naar toe in deze wereld . Tieners en kinderen worden steeds jonger ouders dus dat betekend dat ze vaak niet kunnen studeren. En dat betekend dat ze vaak geen goede baan krijgen en dan krijg je weer dat er banen teveel zijn en geen genoeg mensen om die plek in te nemen. En hoe wil je er dan voor zorgen dat er eten of drinken wordt geproduceerd of dat er dokters komen in een ziekenhuis. Onze toekomst en die van andere ligt wel in de handen van de jeugd van deze tijd. En als de ouders van deze tijd niet eens de moeite nemen om hun kinderen fastoenlijk op te voeden. Dan krijg je natuurlijk hangjongeren want die ouders zeggen overal ja op en dan draaien die kinderen compleet door en komen ze op hun 15e zwanger thuis. En zitten de ouders natuurlijk na tedenken maar we hadden ze toch goedopgevoed. Dus het probleem zit niet alleen bij de jeugd het zit ook bij de ouders die alleen maar denken aan hun eigenbelang tegenwoordig en niet meer aan het opvoeden zoals ze vroeger deden. lkkr straffen als ze hun broertje of zusje slaan want dat hoort niet en als je dat niet tegen ze zegt dat ze dat niet mogen doen denken ze straks dat ze altijd iemand mogen slaan en van slaan komen vechtpartijen en van vechtpartijen komen *vul zelf maar in*. Vaak hoor je van die mensen zeggen ja het ligt aan de jeugd dat het land naar de klote gaat maar daar ligt het echt niet helemaal aan!!!!!

Zoals je ziet zijn er veel problemen in deze verotte , egoistische, discriminerende, geweldige , negatieve maar ook positieve, vol oorlog, vol ongelijkheid tegen vrouwen en kinderen maar ook steeds veranderende wereld die wij aarde noemen.

Ik vind dat het een keer afgelopen moet zijn met het naar elkaar wijzen van beschuldigen . Oke iedereen op deze wereld heeft wel een keer iets gegaan. En na het ozo bekende zinnetje als je 1 vinger na een ander wijst wijzen er 3 vingers en 1 duim najezelf. Als we daar nou eens over na gaan denken.

byebye

Meisje van de kust


Posted: 21:06, 16/2/2009
Comments (2) | Add Comment | Link

More stuff about me positive

Zoals jullie weten zit in de vierde van het vmbo TL ( theoretische leerweg*weet niet of het goed gespelt is*. Als je in de vierde zit moet je ook stage lopen. Ik heb mijn eerste stage periode er alweer op zitten ik werkte toen voor 3 maanden in een kledingzaak *niet betaald alhoewel sommige dat wel worden* En nu in mijn tweede periode ga ik werken met mijn tweede passie dieren ik werk dus bij de dierenarts. Echt super werk ofcourse.  Ik werk echt veel met dieren honden, katten, ratten, parkieten enz. Op mijn eerste dag had ik het meteen goed mocht helpen opereren op een rat . Ik hield de rat vast en de dierenarts ging de tumor weg branden echt cool om tezien teminste voor de mensen die tegen bloed kunnen en de geur van brandend vlees. Dus dat was best wel leuk om te doen een mindere leuk karwei bij de dierenarts is als bij een hond de anaalklieren worden schoongemaakt.* Ik hoor nu sommige denken anaalklieren wat zijn dat dat geeft nou die geur bij poep van een hond bij elke hond is dit anders* Dus mensen met een hond weten hoe dit ruikt nou vergeet die poep en denk alleen aan die geur maar dan 2x sterker. Dus als je stage moet lopen en je wil iets met dieren raad ik bij een dierenarts stage lopen echt aan.

Zoals vele vast weten is de voorjaarsvakantie alweer begonnen , ben helemaal heppie de peppie. Lkkr eindelijk weer uitslapen want ik moet namelijk voor school elke dag om 6:35 eruit. Om dat ik een kwartier moet fietsen om bij mijn school te komen. Dus vakanties zijn bij mij echt een zegen net als weekenden*hallejula*.  En nu denken jullie wanneer komen nou eens haar liefdesverhalen voorbij, of echte sappige roddels. 1 ik heb niet echt een perfect liefdesleven en 2 die roddels die komen wel wacht maar alhoewel ik geef die personen natuurlijk wel een andere naam hé privacy.

Zoals ik al zei mijn liefdesleven is niet perfect heb ik überhaupt wel een liefdesleven.  Iedergeval er is wel een jongen die ik wel leuk vind en hij vind mij ook leuk. Dan vraag je vast af hoe weet ze dat , dat heet heren intuïtie iets wat mannen niet hebben.  Dan zit hij namelijk alleen bij mij een grap te vertellen en als ik moet lachen dan kijkt hij. En hij zei ook een keer dat een vriend van hem met jongere meisjes gaat en hij zei toen tegen mij ik ga liever met meisjes van mijn leeftijd.* hint* En als de schooldag voorbij is loopt hij altijd met mij mee en praat hij tegen me alleen.*hint* En hij zit altijd van die grappen te maken en hij weet dat ik erdan op ga reageren en dat vind hij dan leuk. btw again a*hint*. Dus ik vertel wel een keer of het wat wordt of niet maar ik denk van niet want dat durven de jongens zoals altijd nooit te vragen aan een meisje vooral als je bij hem in de klas zit en hij weet dat zijn vrienden erwat gaan van zeggen.

En een nadeel is ook dat je in je laaste jaar zit en je weet dat je elkaar niet meer gaat zien. Dus als het einde van het jaar zover is dan vertel ik jullie wel of hij gedurft heeft om de stap te maken.

Dus tot de volgende blog.

ByeBye

Meisje van de kust


Posted: 19:52, 13/2/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Sad day, broken and start again

.Ik zit een beetje in een drukke periode met mijn examens en prive problemen. Als sinds twee jaar ben ik mijzelf al niet meer. Me vrienden en familie zien dat niet maar diep van binnen ben ik echt goed gebroken en ongelukkig. Vanbuiten zie je een meisje dat vrolijk is, lacht , van kleding houdt , van dieren en grappen maakt. Maar dat is maar een omhunsel zoals bij veel mensen. Als een dier ziek is zie je het soms niet aan de buitenkant ze zien er gezond en gelukkig uit maar vanbinnen is een ziekte ze vanbinnen aan het opvreten. Dat gevoel heb ik ook of er iets aan me knaagt en mij achtervolgt.Ik had me leven eindelijk op het goede pad twee jaar geleden. Ik had goede moed in het nieuwe jaar maar zeg zoiets nooit hard op. Ik weet het nog als de dag van gister wat er gebeurde.  Het was op een vrijdag 16 Maart ik ging met een paar vriendinnen naar de markt. Ik belde naar mijn moeder en eigenlijk heb je dan al zo gevoel diep van binnen maar je luistert niet. Mijn moeder vond het goed en ik ging weg ik haalde nog wat voor haar zoethout daar is ze dolop. Ik kwam thuis en ik wist dat mijn moeder `s ochtends naar de doktor was geweest. Mijn vader was er en mijn zus zat op de bank met rooie ogen.  Ik ging zitten en mijn vader begon te praten. Hij vertelde dat de dokter iets bij mijn moeder had ontdekt een gezwel en dat ze meteen geopereerd moest worden. Me zus moest weer huilen en het enigste wat ik kon zeggen was oke voor de rest voelde ik niks. Wie zegt nou oke als je zoiets hoorde ik dacht alleen oke het is een gezwel niks ernstigs. Maar dat was het wel een ander woord voor gezwel is kanker maar daar kon ik echt niet aandenken. Een week later was het alweer ik had het alleen aan mijn vriendinnen verteld. Maar voor de  rest weet mijn klas dit nog steeds niet.

Op zondag 25 maart ging mijn moeder naar het ziekenhuis om geopereerd te worden voor baarmoederhalskanker. Een dag na de operatie hadden de artsen en specialisten een gezwel van 6 a 10 kilo verwijdert. Je vraagt je vast af dat moet je toch merken maar mijn  moeder dacht gewoon dat ze dik werd en het gewoon een ouderdomsverschijnsel was. Maar ze heefte er dus een paar jaar meegelopen.Ze zeggen ook het is een sluipmoordenaar gelukkig was het goedaardig . Maar als het kwaadaardig was geweest had ik denk nu geen moeder meer want als het kwaadaardig was dan was het na al diejaren al in je hele lichaam en geven ze je op als opgegeven. Er ging een week voorbij en het was mijn verjaardag alleen je kon het geen verjaardag noemen.  Ik ben jarig op 1 april me moeder lag toen in het ziekenhuis dus ik kon mijn verjaardag niet vieren. Dat is het ergste wat je kan gebeuren je bent jarig en je kan het niet eens met je eigen moeder vieren.  Een dag het later mocht mijn moeder naar huis ze moest de komende weken rusten. 

Er ging een week voorbij en er kwam weer slecht nieuws . Me zus der vriend moest naar de doktor en ook bij hem werd kanker geconstateerd. Je begrijpt op dat moment vraag je je echt af wat voor slechts je hebt gedaan om zo gestraft te worden. Bij moord krijg je zelfs nog minder. Me school weten het niet van mijn zus der vriend anders gaan ze meer weer ondervragen en daar had ik echt geen zin in. Me zus der vriend had ook uitzaaingen op de longen en op de lever. Hij kreeg drie chemo kuren elke chemo kuur is net zo duur als een leuke eensgezinwoning. Mijn moeder en mijn zus der vriend zijn nog steeds niet gezond verklaard want dat kan pas na het vijfdje jaar. Elke keer als ze voor controle moeten ben ik doodsbang dat het terug is. Ik had ze allebei kunnen verliezen bij me moeder was het goedaardig en bij mijn zus der vriend kwaadaardig. Ik heb er een tijd last van gehouden en ik ben er nog steeds niet overheen. Maar we leven nu in de toekomst en ik wilde van dit jaar een goed jaar maken alleen gaat dat weer niet lukken. Ik heb net een brief gehad voor drie vaccins tegen baarmoederhalskanker meisjes die geboren zijn in het jaar 1993-1996 moeten zich melden. Je begrijpt wel dat dit nogal persoonlijk ligt dan bij andere sommige weten niet eens wat het is.

Pas geleden heb ik niet zo leuk nieuws gehoord alweer denken jullie ja er bestaan mensen die teveel ongeluk hebben in hun leven ik ben het levende voorbeeld.Mijn opa is 84 heeft de 2eWO meegemaakt en gevochten want je iedergeval vechten noemt was meer drinken en party. Mijn opa heeft al 11 jaar prostaat kanker meestal als het vastgesteld worden geven ze je niet veel kans maar zoals je ziet heeft mijn opa het goed doorstaan. Last van de prostaat zit ook in de familie bij mij vaderskant van de familie.  Maar begin dit jaar ging het niet zo goed met mijn opa dus ze gingen naar de doktor en naar de arts. Ze kwamen met niet zo goed nieuws terug mijn opa heeft een te hoge PH waarde en dat betekend dat je in de laaste fase zit van prostaatkanker. * ik zit nu ook al de hele tijd te janken* De laaste fase krijgen mensen met prostaatkanker meestal na een jaar of zo. En bij mijn opa dus na 11JAAR . Ze zeggen dat hij misschien nog 3 maandne heeft of een jaar. Ik wil helemaal niet dat hij doodgaat niet nu. Niet nu dat ik in mijn laaste jaar ben en mijn diploma krijg en verder gaat studeren in het ding waar ik goed in ben. Ik wil dat hij het meemaakt dat ik slaag en mijn droom bereik voor ontwerpster. Bij vele klein kinderen hebben ze de diploma`s zien mislukken en ook hun levens. Ik wil dat ze zien dat het wel kan en mogelijk is ik wil dat hij met een goedgevoel dood kan gaan. En terug kan kijken na een fantastisch leven met mensen die om elkaar geven.

Na een wereld die niet kapot word gemaakt door oorlogen omdat ze het doen voor hun geloof. Schaf dat voormij part maar af zien ze niet dat de wereld er slechter op wordt en niet beter. Is dat nou echt hun doel we doen het voor Allah, God of voor Boeddha. Wat heeft dat nou echt bereikt  je vermoordt mensen schiet ze neer , vergast ze en martel ze . En waarvoor nou je bid tot ze en je komt dan in een vredig oord en waarvoor door gezinnen kapot te maken maar voor Allah. Mensen bombaderen duizende doden en voor wie Allah oftewel God . Ze bidden allemaal voor hetzelfde maar kunnen niet samen leven of samenwerken dan kom je ook lkkr verder. Leer eerst maar samen te werken en denk dan aan de verschillen in deze wereld.  We zijn met een doel hier neergezet ik elke bijbelboek, koran of wat dan ook staat leer van je naaste te houden. Waarom volgt niemand dan deze regel na. Als je de regels niet volgt waarom verwacht je dan dat je in de hemel of in het wahalla kom. Vervolg over dit gespreks onderwerp komt een andere keer.

Heb me een beetje laten meeslepen door alles wat er gebeurt in deze wereld. Dus het punt leer van je leven te genieten voor je het weet is het voorbij en je krijgt geen tweede kans. Vloek nooit met ziektes zoals kanker 1 op de 3 mensen krijgt het dus leer van je naaste te houden. Geniet eerst van je leven voordat je een oorlog begint of voor je rechten gaat strijden je schiet er niks mee op.

ByeBye

PS; Some wise words Speak up our minds and let people listen to the clever people


Posted: 16:19, 12/2/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Vervolg van de laaste bericht

De vorige keer was ik gebleven dat ik erachter kwam dat die zogenaamde vriendin me gebruikt had. Nou als ze mij echt kende had ze geweten dat ik zoiets niet pik. Zij was kwaad op mij en ik was kwaad op haar.  In de tweede bleef ze achter mijn vriendinnen aan lopen en praatte hun na. Ze had dus geen mening zoals ik in het begin had , Ik probeerde nog met haar te praten want er waren een paar maanden verstreken.Maar wat ik ook probeerde ze reageerde niet terug dus ik gaf het op en ging ik dus verder met me nieuwe leven. De tweede ging voorbij en me band met de meiden werd steeds beter zo goed zelfs dat de derde om was gevlogen. Maar die meid die mij gebruikt had , had in de derde een nieuw slachtoffer gevonden. Want er werden namelijk twee klassen samengevoegd. Arm kind ze had geen idee wat er ging komen. Ze fietste samen naar school gingen samen om net zoals ik toen dertijd.

Tot in de vierde ze kregen ruzie en ik dacht dat het (nieuwe slachtoffer) er was achter gekomen dat zij ook gebruikt werd.  Dus nu zitten ze nog wel naast elkaar met wiskunde maar nu praten ze niet meer met elkaar en zitten niet meer naast elkaar. Maar nu wordt wel het ( nieuwe ex- slachtoffer) als schuldige gezien en wordt erover haar gemene dingen verteld door die meid.

Oke het ( nieuwe ex-slachtoffer) heeft misschien ook wat gedaan over haar rug om maar ik vind dat ze het recht heeft om haar eigen te verdedigen.  Want je kan niet zomaar de rollen omdraaien en doen of jij het slachtoffer ben terwijl je zelf zo zielig bent om mensen te gebruiken. Dus dit is een gedeelte over hoe ik gepest ben en er sterker  dan tevoren er ben uitgekomen.

Dus gepeste meiden en jongens er is hoop. 

Alleen ik blijf nu nog steeds met de vraag zitten in me hoofd. hoe kan ik iemand vertrouwen (like a boy) als ik bang ben om gebroken te worden.

Maar is het mogelijk dat iemand keer op keer gebroken is geweest nog steeds kan gebroken worden ???


Posted: 16:18, 12/2/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Hello world

Hallo

dit is me eerste bericht ben benieuwd of het wat gaat worden en benieuwd naar reacties. Die zijn altijd welkom. Vandaag begin ik met een verhaal over mezelf jullie willen vast weten wie ik ben en wat ik doen. I

k ben geboren in april in 1993 dus jullie weten nu dat ik dus 15 ben:P. Was toen ik klein was nogal erg goed in vallen me broeken waren altijd wel kapot en werd door de plaatselijke buurtjongen gepest. Op de basisschool had ik het tot groep 5 heerlijk had vriendinnen hoefde me nergens zorgen om te maken wat er in de wereld gebeurde. Aan die dingen dacht je niet het was school met vriendjes en vriendinnetjes spelen en weer naar huis en daar weer spelen. Goh wat had ik geen idee dat ze toen dertijd ergens in de wereld oorlogje aan het spelen waren maar dat had niemand op die leeftijd. Als je maar je speelgoed en je snoep had.Ik zat op zwemmen haalde mijn diploma`s en was dolgelukkig als ik in het water lag. Zoals ik zij het ging tot groep 5 goed. De jaren daarvoor werd ik ook op school gepest door de plaatstelijke buurtjongen , maar me zus was in de buurt en leerde hem een lesje. Maar je weet hoe het gaat met kinderen die gepest zijn ze blijven toch een beetje gebroken achter zonder zelfverdediging. 1 van me goede vriendinnen ging verhuizen en naar een andere school. Ik had er nog maar  1 over tot ik in groep 6 kwam. Er kwam een nieuw meisje in de klas en die had nou net dezelfde sport als mijn beste vriendin. Op een moment in groep 6 begon ik steeds meer ruzie te krijgen met mijn beste vriendin ze ging steeds meer om met dat nieuwe meisje ik had geen idee wat ging komen.

En toen op een moment leek ik mijn beste vriendin kwijt te zijn en de rest van al de andere meisje keerde zich ook tegen mij ze wilde niet meer met me omgaan. Ik had geen vriendinnen gewoon in 1 jaar ben ik mijn beste vriendin kwijt geraakt die ik al ken sinds de kleuterschool ik was met haar opgegroeid.Het jaar ging om maar ik werd weer gepest  maar nu door de meisjes uit mijn klas het waren gewoon de dingen die ze zeiden die mij pijn deden. Als ik terug denk , denk ik wat kunnen kinderen toch gemeen zijn. Je hoeft maar net anders te zijn of ze pesten je al ik was het perfecte prooi had krullen en je weet wat ze dan zeggen. Mijn moeder zei altijd dat ze jaloers waren op me haar en op de kleren die ik had ,ik denk nu dat ik er toch niks aan had kunnen doen ik ben zo geboren en mijn ouders werken voor die leuke kleren.In groep 7 had ik eindelijk weer een paar vriendinnen vroeger ging ik meestal nooit met ze om ik zag ze niet staan. Maar zij waren juist degene die me hielpen na dat jaar en waren kinderen die me aardig vonden. Mijn zus kon er niet langer tegen hoe ik steeds gepest werd door dat meisje en me ex-vriendinnen op msn ging ze met het meisje praten.

Ze zei tegen haar dat ze me met rust moest laten want anders zou ze   haar komen op zoeken alweer net zoals de jaren de voor hielp me zus mij. Later in het jaar kwam me zus via msn er achter dat het meisje het hele gebeuren had bedacht alles om mij te pesten. ongelooflijk toen zij in groep 6 erbij kwam deed ik aardig tegen haar. moet je nagaan hoe gestoord kinderen zijn op die leeftijd om zoiets te bedenken ze komt nieuw op een school en bedenkt. Goh laat ik eens met een ziek plan te komen om iemands leven te verzieken.In groep 8 had ik gelukkig me nieuwe vriendinnen maar mijn zelfvertrouwen was naar de maan. Ik was toen doods bang dat iemand me niet aardig en me weer ging pesten. Maar de dreigement van me zus had geholpen het jaar ging snel voorbij. En ik moest een andere school kiezen me nieuwe vriendinnen gingen naar andere scholen. Maar 1 van die vriendinnen begon me in groep 8 me te haten omdat ze haar vriendinnen nu moest delen met mij aan het einde van het jaar was ze opeens weer aardig. Vreemd zou je denken maar ik had totaal niet door wat ze van plan was.

Ze ging naar dezelfde school als mij ik was doodsbang in de eerste dat ze meer weer gingen pesten en had dus niet echt me eigen mening en durfde niet voor mezelf op te komen. Ik begon vriendinnen te krijgen in de eerste de beste die iemand kan hebben het zijn nu nog steeds me schatten. Tot in het einde van het jaar die meid die me haatte in groep 8 die bleek over mij te roddelen en dingen te vertellen. En voor het eerst durfde ik weer voor me eigen op te komen en vertelde haar eens flink de waarheid dat ik zoiets niet pik van niemand. Ze had me gewoon gebruikt om met me mee te fietsen daarom deed ze dus zo aardig tegen me aan het einde van groep8....

Volgende keer het vervolg


Posted: 16:16, 12/2/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer