Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Weblog Home | Profile | Archives | Friends

Blog #1, geloof18/10/2008

In dit blog ga ik vertellen hoe ik het geloof beleef, van de tijd dat ik niet zo erg geloofde, en de tijd die nu is dat ik veel sterker geloof! Dit is wel een verhaal uit eigen mening, en die van U/jou kan geheel anders zijn, daarom zou ik het leuk vinden als we samen onze meningen deelden. Hier over onderaan meer uitleg!


Dingen die ik ga lullen (: ,

  • Niet [sterk] gelovig.
  • Gelovig.
  • Wat kan het beteken voor U/Jou & mij?
  • Meningen delen
  • Site's die kunnen helpen en informatie kunnen geven.

Toen ik nog niet sterk geloofde.

Eigenlijk, had ik nooit echt iets gehad met het geloof, thuis geloofde we niet. En werd er niet veel over de kerk gesproken.
Maar ik zat wel op een jeugd-kerk-koor, en kwam toch in aanraking met God, Ik geloofde wel om eerlijk te zijn. Maar niet zo sterk dat ik echt ging bidden met me hande gekruist, en naar de kerk ging omdat ik met God wou 'praten'. Nee, helemaal niet! ik ging naar de kerk om te zingen, de teksten die in ons koormapje stonden boeide me niet. En waar et over ging vond ik moeilijk te begrjpen. Maarja, als ik me een keer klote voelde, richte ik me stiekem altidj wel een beetje op God. Alleen dit heeft niemand ooit geweten! Dit alles verandere tot de zomervakantie '08

Gelovig

Toen we op vakantie waren, mijn vader, moeder en ik, naar een Camping waar ik al vaker was gweest en in '07 ook, wist ik al dat er een recrea team stond. at te maken had met God. Maarja, dat boeide mij niet veel ;), al vond ik het wel heel interresant om met die mensen te praten. Maar dit alles veradnere na een tijd, ik kwam ergens achter, God houd echt van je, maar tot ze dit tot mij door hadden laten dringen daar heb ik wel wat gesprekken gevoert. Gesprekken om nooit te vergeten! Ik denk dat ik niet zo in God wou geloven omdat ik de teksten moeilijk vond, en ik het nut er nooit echt van snapte, maar nu ik weet wat het nut is baal ik er van dat k dit niet eerder had kunnen doen!

Maar nu ff over mijn hoe mijn geloof begon verhaal;
Ik zei al dat ik vele gesprekken had gehad met de mensen van dit recrea team. En ze hebben me iets laten voelen, niet een verliefd gevoel ofzo! Maar een gevoel dat onbeschrijfbaar is, alles wat hun zeiden deed iets positiefs met me! Toen ik met ongeveer 4 of 5 mensen had getalkt vonden,en vaak gevraagt hadden of ik een bijbel had, die i niet had alleen stripijbel en een kinderbijbel :O. Hadden ze volgens mij besloten om mij een jongeren bijbel te geven. Dit deed heel veel met mij! Ik kreeg zo van hun HET mooiste boek dat er bestaat.. Dit alles wat hun voor mij hebben gedaan heeft iets in me los gemaakt.

GOD BESTAAT

Ik ben zo veranderd in het geloof, ik 'hou' opeens van naar de kerk gaan. Ik snp teksten van koor en veel liedjes van bands, en zanger[s](essen) hebben meer dan 1 betekenis! Dit is zo gaaf om te beleven. Het is heel moeilijk uitteleggen maar ik weet het zekers, God maakt m'n leven mooier<33

Wat betekend God voor U/jou & mij?

Ik weet dat voor de een God niets is en voor de ander heel veel. Maar ik kan u zeggen wat het met mij heeft gedaan en waaarom het zoveel KAN betekenen.

Als ik me rot voel, en het gewoon met niemand kan bespreken ga ik bij/in m'n bed zitten/liggen. En kruisig ik m'n handen en ga met God praten. Ik vraag soms dingen over het leven, m'n ouders, liefde, school enzovoort. Maar soms vraag ik ook zware dingen, of die m'n zonde wilt vergeven als ik bijvoorbeeld een fout heb gemaakt! En als ik dit heb gedaan voel ik me veel vrolijker, en opgeluchter! Het maakt iets in je los. Bij mij lijkt het net of er een blok van m'n schouders valt! Want, als ik iets tegen m'n vriendinnen zeg vinden ze het soms heel raar. En reageren ze beetje raar of kunnen ze er niets mee. En bij God weet ik dat hij alles accepteerd wat ik vraag of zeg! En weet ik zeker dat ie me niet afkeurd, want één ding is zekers,

Er houd ALTIJD iemand van je; God.


Misschien is het voor de een heel makkelijk te begrijen en de andere denkt haaha wat grappig. Maar hij bestaat toch niet? Dat is jou/uw mening! En die van iedereen is anders. Maar ik hoop dat U/jij begrijpt wat het met mij doet. En dat u er misschien ook is over na gaat denken wat het voor U kan betekenen, als U/jij dit nog nooit gedaan hebt!

 

Mening delen

Wilt U/jij Uw/Jou mening delen? En misschien ook een stuk schrijven over dit onderwerp? Dat kunt u mij mailen op het adres

Melina_tokiohotel@hotmail.com of als U mijn msn hebt gewoon op mijn privé adres. Ik zou het leuk vinden als jullie jullie mening uittypen op bijv. word of in de mail (word is btw handiger) en het me dan mailen. Dan kies ik belangrijke feiten uit de tekst als de tekst vrij lang is en plaats ze in een apart blog, dit zou heel leuk zijn want zo kan ik de mening van jou/u/jullie zien. hoe JULLIE tegenover het geloof in God staan.

 

Site's and Link's

Al deze site's heb ik van de site van het recreateam gehaalt! Deze site is de bovenste link

Hier kun[t] U/je heel veel links vinden.

 

Bedankt voor lezen, Recaties zouden heel leuk zijn

 

xKoess

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Nieuwe indeling blog.18/10/2008

Zoals beloofd in m'n vorige welcome's blog zou ik hier even een indeling laten zien hoe ik mijn blog's duidelijker laat maken. Heb jij/U nog tips enzo, zeg het even. Want, zo kunnen we met z'n alle werken aan een gezellig blog!


Als U/jij nog leuke blog site's weet met meer overzicht zou U/jij dit willen melden?
Of een blog waar meer aandacht is? Want, ik merk dat er op pimpblog weinig mensen zijn die he tlezen en dat is jammer! :( ..

indeling;

  • Duideljk titel
  • Duidelijke inlijdende tekst, die verteld waar het over gaat!!
  • Bij de inlijding, staan ook de punten die ik ga zeggen, op volgorde.
  • De tekst (:
  • Contact met mij of andere instanties, of andere site's die je kunnen helpen.

xKoes

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Welcome :)18/10/2008

Hello (: ..

Ik begin dit blog overnieuw, ik vond het een grote puinhoop en ik wou graag het even iets minder persoonlijk maken en meer ordening! Want, voor mijn gevoel was het heel onduidelijk. In het blog dat k zo ga maken komt duidelijk te staan hoe mijn site er nu uit komt te zien. En hoe de indeling word, en hoe ik het doe met nieuwtjes ;]

ik moet er zelf ook nog even GOED overnadenken hoe ik dit ga aanpakken :P..
Maar je zult zien dat het een duidelijke site word, en dat het er hier een grooot discussies en meningen blog mag worden!

Ik zou het leuk vinden als U/jij helpt door mijn link door te sturen of op jou pimpblog te zetten.

Zet je mijn site op jou site/blog dan zet ik de jouwe er ook op! Maar meld dit wel even dat je dat hebt gedaan. Zo maken we reclame voor elkaar! en dat zou heel leuk zijn (:


xKoess

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer