Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Clubkampioenschappen 2009

• 14/9/2009 - 13 september Finales TVM Clubkampioenschappen 2009

Beste tennisvrienden en vriendinnetjes

DE Clubkampieonschappen beleefden zondag hun hoogetepunt met de laatste wedstrijden en de finales in HE A & B; HD, GD en DD 50+.  Als eerste finale gaan Ab-Petra-Astrid en Arie de baan op voor hun finale in de GD. Hoewel de verwachtingen hoog gespannen waren en er zeker mee rally's te zien waren bleek het krachtsverschil groot. Of het nu aal de stem van Astrid heeft gelegen of de hoeveelheid wedstrijden in de benen van Arie..... de uitslag: 6-0 6-2 voor Ap en Petra. De DD was een finale wardig, waarbij Marian en Alida in de derde set aan het langste eind trokken tegen Tessa en Famke met 4-6 7-5 6-3.

Ondanks het vroege tijdstip waarop de familie Gerritsen al op de baan was (12.00 uur) omdat zij in de veronderstelling waren dat hun partij tegen Barend en Corry om 12.30 gepland was en ook hun toeschouwers al aanwezig waren. De wedstrrijd starte om 13.45 uur op baan 4. In een spannende eerste set 7-5 was de tweede set snel voorbij met 6-0. Jacques en Marian winnen de TOSS groep. Even later strt de finale DD 50 + tussen Irene & Greet tegen Alie & Petra. De dames nemen er de tijd voor en maken er een spannede finale van 6-3 6-1 voor Alie en Petra. 

Op baan 1 staan Martin en Daan op de baan voor hun finale in de HE B-poule. The battle of the generations (47 jaar verschil) wordt uiteindelijk door Daan gewonnen in drie sets waarbij Martin behoorlijk gesloopt de baan af kwam. De wedstrijd kreeg veel aandacht van de toeschouwers in het zonnetje op baan 1.

Op baan twee om 15.00 uur gestrat de HD finale tussen Aart & Marvin tegen Frans & Dennis. Twee breaks waren voldoende voor Frans & Dennis om deze wedstrijd te winnen met 6-3 7-5.

 Dan gaat iedereen er eens goed voor zitten als Floris en Robbert het centre-court betreden. Robbert staat dan inmiddels voor met 1 set (baan 4 7-5). Ook de tweede set is spannend maar gaat met 6-4 naar Floris. Terwijl de wedsrtrijdleiding de BBQ inmiddels al heeft uitgesteld blijkt Robbert geen weerstand meer te hebben in de derde set. Floris wint met 6-0.

Daarmee is de laatste finale gespeeld en start de prijsuitreiking. Iedereen is blij met het toernooi en de prijzen (zie foto's) en na de gebruikelijke bedankjes start de BBQ.

De foto's staan online foto's finaledag TVM Clubkampioenschappen.

HE A: Floris van de Burg

HE B: Daan van de Kolk

DE: Marian Blom

DD: Marian Blom & Alida van Buuren

HD: Frans van de Ham en Dennis Beuman

TOSS: Fam Gerritsen

DD 50+: Alie en Petra

Als laatste wil ik iedereen bedanken: de mdw van de Parel voor hun hapjes en drankjes. Perfect geregeld Henk. Uiteraard ook alle deelnemers met 55 deelnemers op 80 onderdelen in een zeer sportieve wedstrijdgeest hebben we een fantastisch toernooi gehad. Mijn dank daarvoor en tot volgend jaar

gr Pim namens de AC

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 12/9/2009 - zaterdag 12 september TVM clubkampioenschappen

Vandaag veel belangrijke wedstrijden op het schema van onze clubkampioenschappen.

Maar eerst alle excuses om niet te winnen:

1: De wind kwam plotseling van links of was het rechts?

2. Scheidsrechter was partijdig

3. Er zitten kuilen in de baan

4. De ballen zijn te hard

5. Tuurlijk de ballen zijn te hard

6. Vervelende tegenstanders

7. Ik zit in het verkeerde schema

8. Geen idee waaromik vandaag zo slecht tennis speel, normaal valt dat niet op

9. Mijun tegenstander was beter , .............vandaag !!

Wat is jouw excuus?

 

Verder met de wedstrijden, als ik je niet noem kijk dan even op de foto's, ook al zaten mensen te slapen tijdens de wedstrijden; als je morgen weet wie krijg je een  verrassing kado) Tip kijk naar de foto's!

om 10 uur start Daan tegen Tom in de halve finale HE B, ik ben +s nachts nog bezig geweest om deze westrijd aar 10 uur te krijgen en uiteindelijk heeft de moeder van Daan hem uit bed gehaald. Geholpen heeft het wel Daan wint in straight sets. Morgen dus de finale tegen Martin Wijnands, die wint van Gerard Toemen. Complimenten voor Gerard maar na 10 wedstrijden in 3 schema´s was de pijp leeg.

Mart  en Ronals winnen hun HD en zorgen ervoor dat Ap_Jos hun halve finale partij niet hoeven op te geven in de HD. Astrid en Arie plaatsen zich voor de halve finales GD ten koste van Jeffrey en Joke, Joke vergeet je Tjitske niet te bellen, samen tennis spelen is veel leuker. In de middag de halve finale GD tussen Astrid Arie Richard en Anja een finale waardig 6/7 7/5 6/7. Zondag staan Astrid & Arie in de finale tegen Petra en Ap. 12.30 uur baan 1.

Als laatste vandaag de HD van 15.00 uur Frans (geheel hersteld van zijn zware nederlaag tegen Robbert) samen met Dennis op baan 1 tegen Mart en Ronald. 6-1 6-4, wederom in de finale van de HD.Zij spelen tegen de fam Wolfsen, die de fam vd Hoef met 6-3 6-3 de baas zijn.

Morgen hebben we de finales HE Floris-Robbert; DD 50+ Irene&greet - Alie&Petra; GD bekijk de foto's vandaag! maar ook de finale in de battle of the generations tussen Daan & Martin. 47 jaar verschil: het wedkantoor is geopend....... tot morgen want we hebben spannende finales en een mooie afsluiting met de BBQ

fijne avond Pim

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 12/9/2009 - Clubkampioenschappen vrijdag 11 september

Ook de vrijdag zit erop, morgen beginnen we met het finale weekend van onze clubkampioenschappen 2009. Nog niet alle halve finales zijn bekend; in de gemend dubbel en de heren dubbel zullen de laatste poulewedstrijden zaterdag-ochtend gespeeld worden.

 

nu effe het verslag van de wedstrijden: Nora en Gerard tegen Anja en Richard werd een drie setter die in de laatste set alle kanten op kon gaan. uit eindelijk trokken Anja en Richard aan het langste eind in de tiebreak. Trouwens waarom spelen we dan een tiebreak, waarom gaan e niet door tot er twee games verschil zijn? Alhoewel ik vanavond ook hoorde dat iemand weleens een tiebreak had gewonnen met 24-20 !!  Tom had weinig last meer van zijn blessure en won gladjes van Sander in twee sets. Tom gaat door in de B-poule als Pim's beste nummer twee. Hij staat morgen in de halve finale tegen Daan vd Kolk. 

Complimenten voor Tjitske want zijn staat wel heel aardig te ballen voor iemand die net begonnen is met tennis en hoog scoort in de TOSS met Roel. Leuek westrijd tegen Irene en Greet, hoewel ze de tel af en toe kwijt waren en met hele slechte ballen moesten spelen. Terwijl Astrid & Arie hun eerste wedstrijd spelen in de GD tegen de koplopers in de poule Henk en Alida. Arid wint......Arie dus ook !! IN dezelfde categorie kan je zien dat de dames Alie en Petra hun krachten sparen om zondag volledig ingespeeld de DD50+ finale te winnen.

Op baan 1 staan inmiddels Jos & Ap tegn de familie Wolfsen in de HD 18+. Hoewel Aart en Marvin zich al geplaats hebben voor de halve finale krijgt het publiek een drie setter te zien die over en weer mooi tennis laat zien. 6-3 2-6 7-5 voor Jos en Ab.

Toen stond de halve finale HE Robbert en Frans al op baan vier. Frans heeft een vreselijk drukke baan en heeft nauwelijks tijd gehad om even te kunnen ontspannen van al die stress. Kortom 6-1 6-1 voor Robbert. Onze 1ste finalist. Dus lichten uit, bar sluiten en ook eens een avondje vroeg naar huis ..... Nee dat kan niet waar zijn he Er staan nog twee heren op de baan: Jeroen en Marcel, Ik weet dat Jeroen graag zijn eerste wedstrijd in het toernooi (of in zijn tenniscarriere) wil winnen. Een leuke wedstrijd om te zien eindigt in een tiebreak met 13-11 (logisch 2 punten verschil...toch Aart). Overigens als de eerste treinen van dde NS niet helemaal punctueel op tijd rijden mporgen ochtend bedenk dan dat Marcel totaal uitgeput van de baan is gekomen en nu nog steeds in een overwinningsroes zit aan het bier!

link eerste foto's: Foto's vrijdag Cks TVM 2009

tot morgen Pim

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 11/9/2009 - TVM Donderdag 10 september

En weer zit er een avond Clubkampioenschappen op!! Goed weer mooie wedstrijden en waarom heeft Pim zolang zitten praten met Petra. Tja zo moeilijk is de keus ook niet Henk. Tuurlijk had ik best wel met jou willen praten maar als ik toch kan kiezen............. .

De wedstrijden staan online en de schema laten zien dat er al veel spannende halve finales op zaterdag gespeeld gaan worden. Eentje niet dat is de halve HE A tussen Robbert en Frans. Frans gaat als beste nummer twee door met een game verschil met Shaquille die zijn tweede partij vanavond wint tegen Marvin. Ik ben erg blij met de deelname van onze jeugdkampioenen. Ze laten zien dat dat de jeugd er aan komt en de gevestigde orde niet zo maar even wint.

Kan iemand mij uitleggen wat er nu op baan twee gebeurde tussen Jeffrey en Jan? Heren heren volgens mij moet er een revanche match komen om de partij af te maken. Uiteindelijk gaat het niet om de knikkers of was dat nu juist de Hoofdprijs van de clubkampioenschappen................. tip 1)

Vanavond heb ik veel deelnemers gevraagd hun mening te geven; positief of kritisch; tips en bedenkingen, nieuwe indelingen of juist geheel anders. Wat in elk geval erg goed is om te horen dat het enthousiasme van de AC zichtbaar is. Jullie aangeven met veel plezier op de baan staan en veel leuke wedstrijden hebben gespeeld of gezien. Ik ben onder de indruk van de inzet en plezier op de baan.

Kan het beter, jazeker want ik vind het niet leuk om tegen zwakkere tegenstanders te spelen............

Kan het beter, jazeker ik vind dat iedereen tegen iedereen moet kunnen spelen want het zijn toch clubkampioenschappen....

ja en nu.......... wat de een wel leuk vindt is voor de ander niet een optie. Wat ik jullie wil vrage om commentaar op de blog te zetten of te mailen. Ik wil echt heel graag weten hoe wij volgend jaar een nog mooier en beter toernooi voor jullie kunnen organiseren.  Een verbeterpunt wat al is toegezegd door de voorzitter is de BBQ. Volgend jaar gaan we de BBQ voor iedereen organiseren, dus ook voor ouders met kinderen en wie weet een springkussen. (Wie weet er hoe ik voor weinig aan zo'n ding kom?) Okay verder ga ik nu naar bed. Voor de nu-lezers slaap lekker en ik zie je morgen weer op de baan.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 10/9/2009 - Clubkampioenschappen TV M woensdag

Verslag van de wedstrijden op woensdag 9 september; de vierde dag van de clubkampioenschappen 2009.

Vanavond een redelijk rustig schema, moet zelf ook spelen maar echt laat kan het toch niet worden vanavond met 8 wedstrijden op het programma. Lees verder en huiver!! Op baan 1 staan de familie vd Hoef tegen Sander van Olmen en Marcel Verhoeven in de heren dubbel: 6-1 6-2, waarmee de familie een heel eind op weg is om de halve finales te halen in de HD.

Zoals jullie zaterdag hebben kunnen lezen heeft Daan van der Kolk zijn eerste wedstrijd bij de HE B gewonnen. Winst vandaag zou betekenen dat de nummer twee de halve finale op zaterdag gaat spelen. Daan heeft weinig moeite met de hard serverende Jeffrey en wint in twee sets: 6-4 7-5. Fantastisch dat een jeugdspeler in de halve finales staat!! (zaterdag: 13.45 uur)

Vervolgens de herendullen van Ik met Jos tegen Jan & Gerard. 7-6,6-4 6-2 voor Ik Bloemendal . In de DE een ware veldslag tussen Annemieke en Marjan hoewel dat er na de eerste set niet zo uitzag 6-1, vervolgens pakt Annemiek de tweede maar trekt Marian aan het langste eind met 6-2 in de derde. In de TOSS ook een driesetter, maar dan op leeftijd. Tjitske-Roel winnen van Corry - Barend met 4-6 6-1 7-6. Frans houdt zijn hoop op een halve finale in leven door in 2 sets van Dennis te winnen.

Alida is best wel lief en aardig zolang zij niets zegt . Maar dat gebeurt eigenlijk nooit. Henk en Alida winnen van Tessa en Pim in twee sets 7-6 6-2. mooi 75% van de AC op de baan! Tevens mijn laatste wedstrijd. mijn knie is erg dik waardoor ik verder geen risico wil nemen en mij terugtrek uit het toernooi.

Nog een wedstrijd en we kunnen naar huis weer een mooie dag clubkampioenschappen. Robbert van Dalen tegen Shaquille Laveist op baan 1. Dit moet een geroutineerde competitie speler als Robert toch redelijk eenvoudig moeten winnen. Voor Robbert echt aan tennis toekwam stond het al 3-0 voor Shaquille die prima stond te ballen op het centre court en wint de eerste set met 7-6. Terwijl de toeschouwers naar huis wilden maakt Robbert in de tweede set gelijk met 4-6. OM vervolgens na 2400 uur de wedstrijd met 6-0 te beslissen. Complimenten voor beide want we hebben prachtig tennis gezien.

 

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 8/9/2009 - maandag & dinsdag TVM clubkampioenschappen

Net terug van de club, alle uitslagen staan online en dan nu proberen om de wedstrijden een beetje waarheidsgetrouw    te vermelden. Voor het gemak begin ik op de dinsdag op baan 3 om 18.30. Onze tegenstanders zijn zeker een eeuw ouder en hebben gelukkig last van de zon! Ik aan een conditiegebrek. Maar goed wel gewwonnen en laten we eerlijk zijn alleen de resultaten gelden! Clubrekord "D'use" staat inmiddels op de naam van Jan (Keer of twaalf). Heren heerlijk tennis gespeeld mijn complimenten. Naast ons speelden Alida en Henk tengen J&J (wie zijn dat?) zoek maar op in de toernooiplanner. Een hele spannende wedstrijd die Alida (nee ik ben je baas niet !!) en Henk 7-5 7-5.     In de heren single is Martin duidelijk een maatje te groot voor Sander, Door de opgave van Tom maandag avond staat Martin volgens mij al in de halve finales op zaterdag 12 september!! Complimenten.

Petra en Ap deden het rustiig aan tegen Marieke en MAnfred, Manfred moest na een kwartiertje rust al aan de bak. Wat mij opviel is dat zij de hele avond als "team" hebben doorgebracht met Petra, Het was natuurlijk ook een fantastische avond met prachtig weer en mooie wedstrijden. Neem nu de "revanche" van Ronald. Maandag avond was het sportpark te klein want niets ging zoals hij dat wilde. in de single verloren van Victor en later op de avond ook nog een de dubbel verliezen van Aart en Marvin.

Dus moest het vanavond gebeuren tegen Aart. Het wrd een drie setter die Ronals won. Maar de clublegende staat wel in de halve finales.....! HALVE FINALES????? ER zou toch een winnaarspoule gespelld worden? Klopt, maar door een goeie tip van een insider (Victor) en fantastisch weerk van Robbert in de TTP zijn we er in geslaagd om halve finales en finales te gaan spelen op zaterdag en zondag.

Dus reserveer vast de zondag er staan prachtige wedstrijden op de rol. en de BBQ natuurlijk.

Andere opvallende zaken in het wedstrijdschema: Tom moet op maandag opgeven blaartje. Gerard komt elke dag tennissen, Saskia loopt stage en doet dat fantastisch, dankjewel. Na de tweede wedstrijd op dinsdag weet Joke inmiddels dat er spieren bestaan die tijdens de biologie les nooit een onderwerp zijn geweest. Aart zich inmiddels heeft geplaatst voor de halve finales op zaterdag, maar in de dubbel wel een kleine blessure opliep. Oh ja volgens Marvin moet hij ook meer oplopen naar het net. Had ik al verteld dat Gerard alle onderdelen wilde spelen........trouwens Nora ook. Als laatse nog een kleinigheid maandag avond 19.45 uur begonnen en bijna als laatste van de baan: Irene & Greet een wedstrijd in de TOSS tegen Barend en Corry. Had volgens mij ook in een uurtje afgelopen kunnen zijn. maar elke wissel duurde zeker 10 minuten omdat Barend zoveel te vertellen had. Tja tennissen met drie vrouwen wie wil dat niet ................. Cees hoe is het met je arm??

Of het morgen weer gaat lukken weet ik niet, gewoon effe kijken net als Martin.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 5/9/2009 - Clubkampioenschappen 2009 zaterdag 5 september

Beste Clubleden,

 

In de zon, aan het eind van de eerste dag kreeg ik een tip van Arie vd Steen "Een Weblog",  !!

Thuis gekomen dacht ik Tja waarom niet. Zie hier het eerste blog van TV Metgensbleek over de  clubkampieonsschappen 2009. Allereerst wil ik jullie (leden) bedanken voor alle inschrijvingen. Met 54 inschrijvingen op 74 onderdelen is de Activiteiten commissie (Tessa, Bob, Henk & ik) in staat om een leuk toernooi te realiseren. Iedereen kijkt natuurlijk uit naar de finale dag op  13 SEPTEMBER.....

Oh je had je nog niet aangemeld voor de BBQ , kan nog steeds, 10 euro per persoon iedereen is welkom!!

Dan een kort verslag over de eerste dag, ik had best wel een beetje de kriebels hoor. Is iedereen wel op tijd, krijgen we nog veel commentaar op ons schema, blijft het wel droog???/ Gelukkig stond Bob op de baan om de ballen te verzorgen en had Henk het clubhuis al geopend. Ik de pc en de toernooiplanner opstarten. Schema's ophangen en we kunnen beginnen. Foto's?

Ja das jammer niet aqaqn gedacht maar dat gaan we goedmaken de komende week!! Dan de eerste wedstrijden: de familie vd Hoef geven hun visite kaartje af in de HerenDubbel 18+ en winnen van johan en Arie op baan op baan 2. Op baan 1 de eerste Herendubbel tussen Frans en Floris, Floris wint eenvoudig de eerste set maar Frans pakt knap de tweede set. uiteindelijk trekt Floris aan het langste eind door de derde set te winnen. De TV Metgensbleek tennislegende staat op baan 3 tegen Victor. Vooraf hoorde ik dat het lot voor de derde keer bepaald had dat Victor tegen Aart had geloot. Wist ik dat eerder hadden we het schema kunnen aanpassen of ??? Aart wint in twee sets. Tussendoor een beetje regen, behoorlijk wat wind maar ook veel zon en plezier!! Op baan vier starten Nora-Gerard tegen Marnfred en Marieke, hoewel de 1stye set snel afgelopen in met 6-0 pakken Marieke en Manfred 2 games in de laatste set. Ook de DD 18+ partij maakt indruk:
  DD 18+
Marian Blom [NED]
Alida van Buuren [NED]
-
[NED] Joke Ekkel
[NED] Petri Stienen
6-4 6-4    

Leuk he, wist niet dat knippen en plakken uit TTP mogelijk is.

De laatste twee partijen zijn echt spannend Robbert van Dalen tegen Marvin Wolfsen is een 3 setter die Robbert weet te winnen. De absolute kraker van de dag op baan 3: onze toss-leider Jan vd Brink tegen de nummer twee van de jeugd Daan vd Kolk. Aan de kreten te horen was er best wel wat emotie op de baan. uiteindelijk wint Daan met 7-5, 5-7 en &-6 deze kraker.

Maandag gaan we verder, na de pannenkoeken op het Ouder Kind Toernooi op zondag

Jullie komen toch ook kijken.........

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Alles over de clubkampieonschappen TV Metgensbleek 2009

«  April 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS
Foto's Clubkampioenschappen
Foto's Finale dag

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer