Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mijn Allermooiste Zus

Mijn Allermooiste Zus - Mei 2014

19:19, 6/5/2014 .. 0 comments .. Link


' Bier en Anjovis '

29/04/14

Blijkbaar kan ik weer niet veel meer dan typen en de boel op papier krijgen. Als ik niet depressief word van de hele situatie dan word ik het wel hiervan. Het feit dat er al weken geen creatief idee uit mn vingers komt.
Suus zag er goed uit vh weekend. Zondag zijn we daar even langs geweest, @Didam. Of we een dvdtje mee konden nemen die een beetje bij het weer past. De avond en de dag daarvoor zijn we met zn twee op pad geweest hier in Arnhem. We hebben gezellig meegedaan met de eerste echte Koningsdag. Heerlijk over de Hommelse Markt gestruind en leuke dingetjes geshopt. Genoten van de Brasilliaanse verkleedde hollandse Brass Band, die konden het wel! Uiteindelijk op Gele Rijders Plein beland. Jamy dr broertjes kwamen ons nog even vergezellen met aanhang en de hele vriendengroep, hups meteen vlaggen op de wangen en nieuwe glazen bier in d handen. Was echt gezellig. Even een momentje lekker vergeten en genieten van het heerlijke weer dat we hadden.
Uiteindelijk thuis beland voor een happie en een onwijs nodige plas.
De bel gaat. Huh...?
Een hoogzwangere Toy en Jeroen. Wat een verrassing! Echt leuk, of we nog even meekwamen naar Caspar. Een buurvrouw van hen moest optreden a la Sing & Songwriter. Nog leuk met haar man gesproken, die kwam eigenlijk gewoon bij ons zitten, want die kende Toy en Jeroen natuurlijk ook. Op het terras waren ook Toke, Anjo en Angelique van de muziek. Lekker biertjes gedronken en genoten van de verschillende bandjes. Nog voorgesteld om Anjo's achternaam Bosman te laten veranderen in Vis. Iedereen in een scheur gekregen. Is toch makkelijk voor als je niet weet wat je op je pizza wilt....? Wat een paar biertjes al niet doen.
Avond afgesloten met frietjes met de hele bende bij ons thuis.

Vanavond gaan we weer voor een drie of vierdaagse logeerpartij in Utrecht. Dr zitten her en der ook nog etalages tussen maar die krijg ik wel af. Benieuwd naar Suus. Hoe ze zich voelt enz. Want vandaag gaat kuur nummer 3 erin en dan is het over n dag of tien opnieuw onderzoeken of dat de boel echt aanslaat. CT-Scan.

Ik staar naar mn werknaam van dit document.
Precies zoals ik me voel.
Leeg.

[...]

30/04/14

Stom. Althans, als je over alles nadenkt wel. Ik ben geen filosoof. Ik kan niet alleen zitten thuis tv kijken en over de mooie dingen en alle grote problemen in de wereld peinzen. Wat ik wel weet is dat ik soms te lang stil sta. Of liever gezegd stil zit. Wat ik net op de app tegen een goeie vriendin van me zeg, mn zusje noem ik haar: " niks gaat zonder nadenken. N uber emotionele rollercoaster dit. Niet normaal. Ik kan janken om elke film. Ik ben elk moment vrolijk en verdrietig. Fijne momenten zijn er wel maar dan steeds is er die kater in je achterhoofd, zo van jah leuk dat alle bloedwaarden goed zijn, leuk dat ze aan dr 3e kuur mag beginnen.....maar ze wordt er niet beter van. " Een wrede constatering, dat is wat ik er van vind.


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 1 of 3 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Mijn Allermooiste Zus - Mei 2014
Mijn Allermooiste Zus - April 2014
Mijn Allermooiste Zus - Maart 2014

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer