Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mike 

7 Mei 2011 een dagje uit.

16:17, 9/5/2011  ..  2 comments  ..  Link

Zo dat was weer tijdje geleden dat ik op de blog schrijf, dat betekent natuurlijk geen bericht is goed bericht. Ik vond het wel weer eens tijd om te schrijven ik zal niet de afgelopen 6 maanden beschrijven maar wil jullie natuurlijk wel informeren over mijn laatste uitje.

Zaterdag 8 Mei was ik samen met Dylan, papa en mama uitgenodigd door KNMC om een dagje te varen met een motorboot. We kwamen aan en werden voorgesteld aan de kapitein en zijn vriend en deze gaf aan dat we de grootste boot hadden die dag, we dachten nog die maakt een geintje echter toen we naar het "bootje" liepen zagen we dat het geen geintje was.

Toen we bijgekomen waren van de mooie boot hebben we alles aan boord bekeken en zijn we gaan varen naar Spakenburg, Ik Mike heeft bijna heel de heenweg aan het roer gestaan en kreeg de complimenten van Wim (de Kapitein).

Na aankomst in spakenburg zijn we naar de oude veiling geweest en om 15.00 u gingen we weer terug en hebben na aankomst twee flessen prik (champagne) buit gemaakt en de eigenaar met zijn vriend hartelijk bedankt voor de zeer geslaagde dag.

 

 Alweer tijdje geleden, hier ben ik weer !!!

19:09, 1/12/2010  ..  4 comments  ..  Link

Hallo hier ben ik weer alweer een tijdje geleden dat ik op mijn blog heb geschreven ben veel op mijn hyves bezig (http://mikzaa.hyves.nl/) en met het spel runescape. Het is de afgelopen maanden goed gegaan met mij, vorige week heb ik weer controle gehad dus weer een nieuwe MRI-scan en gisteren weer het goede nieuws gehoord dat die weer helemaal goed is.

Vandaag zijn we weer met zijn allen naar het VU-kinderstad geweest omdat AJAX langs kwam.

Hier op de afdeling met een aantal spelers,

En natuurlijk met de nieuwe spits. (de bijter was er niet).

Verder was het een hele leuke, wel een drukke, middag en ben weer op de foto gegaan met alle spelers en de fotograaf van AJAX en De Telegraaf waren ook weer aanwezig. (dus misschien kom ik weer in de krant of op de ajax-site).

 

 HOERA 12 JAAR !!!!!!

18:15, 31/8/2010  ..  4 comments  ..  Link

Afgelopen zaterdag was het feeste en heb ik mijn 12e verjaardag gevierd. De hele dag is er veel visite gekomen en heb ik veel kadootjes gekregen. Onder andere veel lego van STAR WARS wat ik heel erg leuk vindt en hier al twee dozen van klaar heb.

Ik heb van mijn  grote broer ook een verrassing gekregen want hij had de avond ervoor een toeter met sirene op mijn scoot mobiel geplaatst en nu kan ik veel verschillende sirenes laten horen en er zitten ook dieren geluiden op. Ook kan ik met een microfoon door de speaker praten dus ik zal de buurt wel onveilig maken met al dat kabaal.

Maandag zou ik eigenlijk uitdelen op school echter toen we bij school aankwamen had ik erge pijn in mijn buik en ben ik weer naar huis gegaan. Maar vandaag ben ik weer naar school gegaan en heb ik uitgedeeld in de klas en alle onderwijzers. Ik ben samen met Vera langs alle onderwijzers gegaan en heb veel plezier gehad. Ook had ik nog een ongelukje op school want iemand duwde mijn rolstoel naar achter en toen schoot mijn voet omhoog en die kwam bij een meisje uit de klas in haar gezicht wat wel erg pijn deed dus iedereen (ik ook) was wel heel geschrokken maar ik heb uitgelegd dat hij niet express ging dus ze was niet boos maar zei dat ik wel op karate kon gaan zo hard was die schop.

Ik zit tegenwoordig ook op hyves namelijk mijn adres is: WWW.MIKZAA.HYVES.NLVAKANTIE.

12:59, 13/8/2010  ..  5 comments  ..  Link

Afgelopen weken zijn we weer lekker op stap geweest, eerst zijn we naar Ingrid, Jos, Deborah en Mitchell geweest voor een dagje, ze waren op vakantie op Landgoed 't Loo, dat was erg gezellig en toen we thuis waren wilde ik wel een nachtje daar logeren dus dinsdag heb ik daar een nachje overnacht en samen met Mitchell de boel op stelten gezet. Was erg leuk.

Afgelopen week zijn we een weekje op vakantie geweest naar Ulicoten (net naast Baarle Nassau) in een vakantie huisje met prive zwembad, jacuzzi, sauna, stoombad en zonnebank. Dat was wel erg luxe en hier kwamen de bolleboompjes een dagje langs en hebben we met zijn allen champagne gedronken in het bubbelbad.

Ook bleef mijn vriend/neef Mitchell een paar nachtjes slapen dat was natuurlijk gezellig en lekker druk. We zijn toen maandag naar de Beekse Bergen geweest en daar alles op stelten gezet, we hebben zelfs een giraffe met mijn eigen geplukte maiskolf gelokt zodat hij de auto ging aflikken.

 

Kijk hier likt hij de voorruit af dus konden we weer alle dieren goed bekijken.

 

Ook nog even een aantal andere dieren bekeken en na afloop lekker eten bij de Mc Donalds.

 Oja een kwisvraag nog even:  WIE IS DE AAP?

Na zo'n drukke dag lekker uitrusten in het jacuzzi:

 30 Juli daar ben ik weer.

12:25, 30/7/2010  ..  5 comments  ..  Link

Ja dat was weer een tijdje geleden dat ik op mijn weblog schrijf. Het gaat verder goed met mij nu een aantal weken vakantie wel tussendoor soms wat therapie maar dat is maar een uurtje per week.

We zijn twee weken geleden weer eens een weekje met z'n allen weggeweest met de caravan. Was wel spannend hoe dat ging en of ik het wel leuk vond. We zijn naar de camping bij slagharen geweest en dat wel heel erg leuk. We hebben wel twee keer weeralarm gehad maar alles viel achteraf wel mee, verder was het heel mooi weer werd zelfs 35 graden één dag.

In het atractiepark zijn we ook elke dag geweest ik had mijn scootmobiel bij me dus lekker crossen tussen alle mensen zonder ze te raken (ik moet wel wennen dat iedereen mij nakijkt als ik langs rij maarja je ziet niet elke dag een kind in een scootmobiel) zelfs dylan had er last van toen ik samen met papa een keer in de kabelbaan rond het park ging en hij mijn scootmobiel naar het einde moest brengen. Verder had ik ook wel een voordeel want ik mocht bij alle atractie's meteen naar binnen zonder in de rij te staan (dylan en danietscha ook dus die vonden het ook wel fijn).

 Na een aantal atracties lekker aan de koffie / slushpuppie en gebak.

Ik ben veel keren samen met Danietsja (hoe schrijf je dat eigenlijk) in de spin geweest toen moest dylan alleen (zielig hé ging hij veel meer ronddraaien).

De achterband van de fiets van dylan had een klapband dus moesten we zo over de camping naar het park.

Ojee val ik bijna in de fontein, was toch warm buiten dus niet erg!

Na lang twijfelen ben ik samen met dylan en danietsja in de achtbaan geweest die over de kop ging.

Verder moet ik a.s. dinsdag weer een MRI ondergaan daar kijk ik toch wel weer tegenop maarja moet elke drie maanden gebeuren dus we gaan er weer voor.

Dan komende vrijdag gaan we ook nog voor een weekje naar Ulicoten (bij Baarle Nassau) waar we een huisje hebben geboekt met een zwembad, bubbelbad en een sauna echter we zijn de eeste mensen in dit huisje (is net pas klaar is nieuwbouw) dus hopen dat alles helemaal klaar is, de laatste berichten is dat ze zwembad aan het vullen zijn en maandag de meubelen worden geplaatst.DE OPKIKKERDAG !!!

21:56, 22/6/2010  ..  4 comments  ..  Link

Maandag 21 Juni was het zover mijn opkikkerdag: We moesten klaar staan om 9.00 uur en zouden toen worden opgehaald. Echter om 8.30 uur ging de bel en de eerste verrassing stond daar, namelijk de Ontbijservice met een compleet verzorgd ontbijt voor vier personen, daar hebben we lekker van genoten. Daarna werden we echt opgehaald en gingen met de auto van de stichting "de opkikker" op pad echter we wisten niet waar naartoe. Het bleek dat we naar het dolfinarium gingen en daar mochten het programma doen: dichter bij de dolfijnen, wat in houdt dat je een dolfijn mag aaien en eten geven. We mochten dat doen met de dolfijn: Spetter (bekend van tv).

Hierna hebben we nog een aantal shows gezien en lekker in het restaurant gegeten, ik patat met een muffin. (goeie combi hé). Daarna zijn we richting Almere gereden en stond daar als verrassing Ingrid,jos,deborah,mitchell,oma jose en danitcha die het programma verder mee gingen doen. Mama, ingrid en oma gingen naar een bruidswinkel waar mama bruidsjurken ging passen (dit vind ze namelijk heel erg leuk) en wij gingen survivallen, dus lekker in de modder rollen. Dat was wel heel erg leuk en we hebben veel gelachen en stonken hierna uren in de wind.

Hierna dacht ik dat het over was en zij tegen florance en LouLou (van de opkikker) dat ik het jammer vond dat iedereen weer weg ging maar ze hadden nog een verrassing, namelijk we gingen met z'n allen Wokken in het restaurant in de buurt (we stonken wel heel erg maar mochten toch naar binnen). Hier hebben we lekker gegeten en heb ik met mitchell het restaurant op stelten gezet.

Na afloop gingen we naar buiten om afscheid te nemen en toen stond er een hele grote Limo maar ik dacht dat die voor iemand anders was maar die stond er speciaal voor mij dus ik was helemaal verrast en we mochten met z'n allen met deze limo naar huis.

We gingen toen echt naar huis waar we nog met z'n allen even na gepraat hebben over hoe verschrikkelijk leuk we deze dag hebben genoten van alle verrassingen van de stichting de opkikker.

 Dreamnight at Artis 2010

21:16, 7/6/2010  ..  6 comments  ..  Link

Vrijdag 4 Juni was het weer zover eind van de middag begon the dreamnight at Artis. We moesten ons dit jaar verzamelen bij het flevo ziekenhuis en dit keer gingen Dylan, Danietcha, Papa, Mama en een vriendje van school Max mee. Het was heel erg druk bij het flevo en toen de stoet aankwam zijn we meteen in de eerste politiebus gestapt.

In de bus mocht ik voorin zitten en de politieagent vond het goed dat ik alle knoppen mocht bedienen dus dat deed ik graag, vooral de sirenes enzo. Echter toen we aankwamen bij Artis werd ik in de boeien geslagen (natuurlijk voor de gein).

Toen gingen we naar binnen waar het ook heel erg druk was maar het was ook heel mooi weer en heel gezellig, we kwamen bij de ME aan dus daar gingen we weer de spullen aandoen van de ME dat vond ik wel stoer, KIJK MAAR:

We hebben natuurlijk ook nog dieren gezien we waren niet voor niets in de dierentuin dus ik heb een grote kip geaaid en een cavia op mijn schoot gehad en een zeer grootte buffel eten gegeven. Op het einde moesten we weer terug en heb ik nog op en stoere motor gezeten. Toen we buiten kwamen heb ik nog op een politiemotor gezeten waar ik mee naar huis wilde rijden, dat mocht natuurlijk niet maar we reden in convooi met zwaailichten aan naar het flevo daar was de buurtagent en die bracht mij als verrassing met het busje naar huis. DUS een mooie dag en lekker laat naar bed.

 

 AU! me been

17:04, 22/5/2010  ..  5 comments  ..  Link

Een paar dagen geleden ging ik naar de trappenberg ik ging heel hard oefenen met lopen.

Traplopen , staan , los staan , lopen , en toen  ik naar huis ging mog ik de pommy weer mee ik had er heel veel mee gefietst en die avond had ik een vermoeid been en de volgende dag  dee me been heel pijn ik kon amper lopen

mijn vader denkt een oververmoeide knie .

vanmiddag ging ik naar een oma met de pommy dus toch nog gefietst18 Mei, weer naar "De Trappenberg"

18:44, 18/5/2010  ..  3 comments  ..  Link

Vandaag ben ik weer naar het revalidatiecentrum de trappenberg gegaan, dit om de komende weken een zeer intensieve therapie te krijgen dus dat wordt werken geblazen. Ik heb vandaag al fysio gekregen en dat krijg ik van dezelfde therapeut als vorig jaar dus dat was wel leuk, ze heeft meteen een rollator voor mij geregeld en ik moest meteen laten zien wat ik al kon, de fysio was wel verbaasd over wat ik al kon. Ook heb ik vandaag ergo gekregen en met een soort pommy (ligfiets) het bos in geweest. Ook heb ik te horen gekregen dat mijn vriend van vorig jaar Thomas en nog een meisje Dylana ook weer hier komen dus dat is ook wel leuk dan zie ik hun ook weer eens. De verpleging en behandelaars waren ook nog hetzelfde gebleven dus dat was ook gezellig.

Morgen begin ik natuurlijk echt want vandaag was meer een info dag dus morgen vroeg om 8.30 uur moeten we er zijn en dan tot 16.30 uur dus lange dagen, Oja ik ga waarschijnlijk ook een aantal keren zwemmen in de week dus dat is ook weer leuk.10 Mei weer eens stekeltjes en gel

18:58, 10/5/2010  ..  4 comments  ..  Link

Hallo,   Hier weer eens een berichtje, het gaat goed de laatste weken, zoals je kan zien heb ik weer na een tweetal jaren weer gel in mijn haar gedaan en mijn petje niet meer heel de dag op.

Ik ben de laatste week ook veel buiten geweest met mijn vriendjes uit de buurt gespeeld en zelf verstoppertje gespeeld terwijl ik op de scootmobiel reed. Mijn littekens na de laatste operatie zien er ook goed uit.

Vandaag heeft mijn vader mijn tand eruit getrokken, stout hé !!

Nee hoor hij zat heel erg los dus alleen het laatste stukje trok hij hem eruit daar was ik wel blij om.

 23 april 2010 mijn 6e operatie in het VU

14:04, 23/4/2010  ..  5 comments  ..  Link

Vanochtend zijn wij heel vroeg op gestaan om 6.00 uur. Ik heb om 6.30 een pilletje gehad waar ik heel rustig en ontspannen van werd.  We waren om 7.15 in het VU en moesten we, even wachten tot ik mijn bed kreeg. Papa heeft mij toen omgekleed en om 7.50 moest papa ook zijn OK pak aan gaan doen wat veel en veel te klein was, voor papa dus dat zat niet zo heel erg lekker. Ik was nog op mijn ds een spel aan het spelen en heb gespeeld tot dat ik onder narcose was.

Mama en papa moesten in de wachtruimte wachten. Om 8.55 kwam de chirurg mama en papa vertellen dat ik al op de uitslaapkamer was en dat alles heel goed is gegaan. Om 9.15 mogen mama en papa bij mij. Mama is bij mij blijven zitten. Ik werd heel rustig wakker. Om 9.50 waren we weer terug op de zaal.

Daar moest ik gaan drinken en eten en als ik dat gedaan had, mochten we snel naar huis toe.Dus ik heb 2 bekers gedronken en een koek gegeten.

Om 12.15 waren we al thuis, en ik wilde als 1e gelijk op de computer.

Ik ben wel heel erg blij, want nu is mijn porto-cath en mijn peg-sonde er ook uit. Vooral voor het zwemmen denk ik dat het heel lekker is dat daar geen slangetje meer zit.week 12 t/m 18 April

22:08, 18/4/2010  ..  5 comments  ..  Link

Dinsdag weer een dagje VU: Ja we moesten weer naar het vu voor een mri-scan (drie maanden weer voorbij) een blaasonderzoek deze was gelukkig weer goed en volgende week weer uitslag over de scan.

Woensdag en donderdag: Mijn klas was al vanaf dinsdag op kamp in de Lage Vuursche en ik ben woensdagochtend daar naartoe gegaan en iedereen was wel heel blij om mij weer te zien, we hebben speurtochten gedaan (ik ben s-avonds weer naar huis gegaan) en het was twee dagen heel erg leuk en ik heb overdag de verhalen gehoord wat er s-avonds allemaal gebeurde dus volgend jaar ben ik er denk ik heel de tijd bij.

Vrijdag: Vandaag ben ik eerst mee geweest naar de sportschool met mama om mee te trainen en een beetje op mijn ds te spelen daarna gingen we naar de winkel om een bril uit te zoeken, we hebben een mooie bril uitgezocht met een beetje rood, deze moet ik op om veraf op het schoolbord te kijken. S-middags weer wezen zwemmen.

Het Weekend: Op de zaterdag hebben we de verjaardag van papa en mama gevierd en door het mooie weer ben ik ook wel naar buiten geweest. Ik heb met mijn vriend en neefje Mitchell samen de buurt onveilig gemaakt op de scootmobiel, We hebben naar mijn oude school gereden en samen naar de winkel en toen nog op het pleintje tot bijna de accu leeg was, we hebben veel gelachen.

Volgende week weer naar school en vrijdag wordt ik geopereerd want dan gaan ze mijn peg-sonde en portocat verwijderen. Wel weer spannend hoor.

 2de paasdag

16:33, 7/4/2010  ..  3 comments  ..  Link

vandaag ging ik eerst gezelig paasontbijten daarna hebben wilma en nanny (me buurvrouwen) eieren voor me verstoppen , ik ging met me rollator de eieren zoeken en lyanne (de dochter van nanny) de eiren oppakken. en toen ik ze allemaal had kwam iedereen hapje's eten en er was ook chocoladdefondeu en toen ging zowat alleen maar met derek spelen ( de zoon van wilma)uri geller schouwburg

16:51, 5/4/2010  ..  4 comments  ..  Link

ALLE MENSEN DIE DIT LEZEN GA NIET NAAR URI GELLER IN BIJVOORBEELD IN DE SCHOUBURG!

WIJ GINGEN ER ZELF ZELF HEEN EN HET WAS NIET ZO LEUK 

OMDAT

URI WAS ENGELS MAAR DAT IS NIET ZO ERG

ROB EN EMIEL DEDEN HETZELFDE ALS GISTER

ROB OF EMIEL DEED DIE CHAR GRAP VAN DIE VRIJDAG WEER

URI GELLER VERTELDE ZOWAT ALLEEN OVER ZIJN JEUGD EN HOE HIJ IN  DE KRANT HEEFT GEKOMEN

WE ZATEN  HELEMAAL BOVEN

ER STOND DAT HIJ LEPELS ZOU BUIGEN MAAR DAT MOEST JE ZELF DOEN EN ME BROER(DYLAN) LUKTE HET NIET DUS GING HIJ HEM ANDERS BUIGENDe Oogarts

15:45, 3/4/2010  ..  4 comments  ..  Link

Afgelopen vrijdag moesten we dus voor de controle naar de oogarts, ik had namelijk op school wel problemen om de kleine lettertjes te zien. Ik was wel een beetje bang omdat het de vorige keer namelijk met de oogarts begon.

We hadden de zelfde assistent en oogarts als de eerste keer dus ze waren wel benieuwd wat er na de vorige keer allemaal met mij gebeurt was. We hebben hun het verhaal verteld en ze waren toch ook wel beduusd van het totale verhaal. De controle verliep wel goed ik heb ongeveer - 0,5 en - 1,0 dus voor veraf, dus het schoolbord moet ik een bril gebruiken maar verder was gelukkig alles goed. Mijn vader vroeg natuurlijk ook meteen hoe zijn ogen waren omdat hij een beetje kippig is en het bleek dat hij + 1 had dus samen zijn we weer op nul beland.

Vanavond gaan we naar URI GELLER.

 30 Maart weer eens een bericht

14:11, 30/3/2010  ..  6 comments  ..  Link

Hallo Allemaal,

Na het laatste bericht begin Maart weer een nieuw berichtje. Afgelopen weken weer elke dag naar school geweest was leuk (ik zeg altijd als ik thuis kom: het was saai, maar dat doet dylan ook altijd). Ik heb vorige week een nieuwe burostoel gekregen (een speciale elektrisch in hoogte verstelbaar) zodat ik goed achter de compu kan zitten en meer ga bewegen met mijn benen. In de rolstoel zit ik maar en hoef ik alleen met mijn armen wat te doen. Ook krijg ik drie keer per week fysio en voel me in het algemeen wel goed (behalve toen edwin kwam en ik een keer moest spugen, ja waar ligt dat dan aan: was het de mickshake of..............?)

A.s. vrijdag gaan we naar de oogarts om mijn ogen te laten controleren, wel weer spannnend is bij dezelfde oogarts die HET ontdekt heeft dus kunnen we haar meteen bedanken dat ze zo goed opgelet heeft.

Komende weekend weer pasen dus eieren zoeken.

 4 Maart.

18:36, 4/3/2010  ..  5 comments  ..  Link

Gisteren weer een dagje Vu gehad want ik moet naar de arts om een afspraak te maken om mijn porto-cat eruit te laten halen, tevens overleg voor de peg-sonde en zoals het nu gaat kan dat vervelende ding ook meteen verwijderd worden want ik blijf nu mooi op gewicht en het eten en drinken gaat ook goed.

Ik wordt 23 April geopereerd waarbij ze in één operatie de porto-cat en peg-sonde verwijderen.  Ook is gisteren nog even de porto-cat aangeprikt waarbij ze meteen mijn bloed weer gingen afnemen want na zoveel weken moest die toch weer gespoeld worden.

Verder was alles goed wel is deze week mijn tante JO opgenomen in het ziekenhuis wat niet zo leuk is dus wanneer ze dit leest wens ik haar ook veel sterkte toe.

 22-02-2010, Wat kriebelt daar ??

16:10, 22/2/2010  ..  5 comments  ..  Link

Hallo, Hier weer eens een berichtje, was al weer een paar weken geleden.

Ja je leest het goed, het kriebelt weer op mijn hoofd, mijn haren komen al weer een beetje terug. Ik heb zelfs alweer oogharen en wenkbrauwen gekregen. Mijn Tante Ingrid was vorige week op visite en die viel het meteen op, ik had ineens donkere ogen gekregen. Nu maar wachten welk kleur haar ik terug krijg en of ik krulletjes of steil haar krijg. Het is nu nog wel heel kort maar het komt gelukkig weer.

Ook gar ik vanaf 5 maart zwemmen, mama heeft geregeld dat ik vanaf vrijdag 5 maart zwemles krijg wat weer goed zal zijn voor mijn spieren, ik heb er wel zin in. Met mijn voeding gaat het ook wel goed ik blijf aardig op gewicht, ik val in iedergeval niet meer af. Maar moet nog wel proberen meer binnen te krijgen.

Momenteel vakantie dus veel compu etc.2-2-2010

21:07, 2/2/2010  ..  7 comments  ..  Link

Vandaag, mooie datum 2-2 weer een berichtje hoe het de afgelopen weken was.

Vorige week de uitslag MRI gekregen deze was gelukkig weer helemaal goed ook de rest van de gesprekken waren positief, we mochten van de oncoloog ook beginnen met afbouwen van de nachtvoeding zodat ik overdag meer kan gaan eten. De afgelopen dagen heb ik in iedergeval meer gedronken en met eten probeerde ik ook steeds meer maar dat gaat nog wel moeilijk ik kan nog niet veel eten. Ik ben ook iets afgevallen maar dat is normaal want ik heb de afgelopen nachten helemaal niets gekregen dus we proberen telkens wat uit.

We hebben maandag ook een gesprek met de trappenberg gehad en daarin kreeg ik te horen dat ik eerst toch nog gewoon op de mytylschool moet blijven omdat ik net ben begonnen met de voeding te veranderen en ik wanneer de zware therapie begint goed op krachten moet zijn, ze verwachten als ik volgende week daar naartoe zou gaan ik het niet uithoud omdat de vele therapie veel energie kosten dus dat was wel even rot want ik wilde wel graag naar de trappenberg. Nu zal dat waarschijnlijk over ongeveer 6 weken zijn dan moet ik wel op  mijn eigen gewicht blijven. Wanneer ik naar de trappenberg ga zal het maximaal maar 4-6 weken zijn dat was niet wat ik verwachtte en papa en mama ook niet want we dachten dat ik dan een langere periode veel therapie zou krijgen. We moeten maar even afwachten hoe dat gaat lopen.AJAX - AZ: 1 -0 Joepie

22:47, 25/1/2010  ..  5 comments  ..  Link

Zondag ben ik weer samen met Dylan en Papa naar AJAX geweest, vorige keer zou ik naar de wedstrijd tegen Heerenveen gaan alleen toen ging het niet door omdat ik opgenomen was in het flevo maar Mevr. Freling van AJAX-pr had toen al aangegeven dat ik de wedstrijd mocht inhalen dus dit was afgelopen zondag. We zaten weer op hele mooie plaatsen namelijk de KONINKLIJKE LOGE dus een schitterend uitzicht op het veld. Het was dit keer wel koud maar met een sjaal van AJAX en een dekentje en lekkere warme chocomelk in de rust was het toch goed vertoeven daar. De wedstrijd was niet heel erg goed vond mijn vader maar wel spannend en we wonnen toch met 1-0 (az schoot wel twee keer op de lat).

Vandaag heeft mama gesprek gehad met de revalidatie-arts van school en is er besproken dat ik al op 8 Feb. weer naar het revalidatie-centrum in huizen mag zodat ik mijn therapie weer goed kan oppakken. Ik krijg namelijk op school niet zoveel therapie en dat gaat in Huizen veel meer worden. Ik heb hier wel zin in ookal weet ik dat ik veel moet oefenen daar.

 { Last Page }   { Page 1 of 5 }   { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

7 Mei 2011 een dagje uit.
Alweer tijdje geleden, hier ben ik weer !!!
HOERA 12 JAAR !!!!!!
VAKANTIE.
30 Juli daar ben ik weer.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer