Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Schrijfoefeningen en zo! Home | Profile | Archives | Friends
Internetdagboek en allerlei artikelen over dingen die mij bezighouden.

Gelezen12/5/2007

Hij kwam bijna middernacht. Mijn maatje met wie ik niet alleen lief en leed deel maar ook met wie ik mijn freelance werkzaamheden bespreek.
Nu is 't wel zó dat er, op dit moment, weinig in 't leven is dat mij kan enthousiasmeren. Soms ben ik bang dat ik ook geen verlangens meer heb. Niets is sterk genoeg om mij uit te dagen, gebruik te maken van mijn creativiteit, mijn vermogen om kennis en kunde om te zetten in cash-flow.

De loopbaantraining van de Baak "Investeren in je tweede levenshelft", voor 45+ heeft niet veel opgeleverd. Af en toe een aantal zweverige momenten en drie scenario's die met dezelfde vaart als het interne beleid van CWI , van de tafel geveegd konden worden.

Bespreekbare projecten lichten mijn derriére ook niet uit m'n donkerbruine, heerlijkzittende Chesterfield.
"Wat ben je lui geworden", sneert hij.
't Doet pijn.Ik laat niets merken.
Dat is 't echt niet......................uitdaging is loos is mijn leven.............ik overdenk vaker wat te doen..............euthanasie?

Neen, afgelopen weken heb ik gezellig gelezen. Boeken die mijn tot diep in de nacht hebben geboeid. Corinne Hofmann en haar masai-liefde Kethinga, De vliegeraar, met complotten die zo'n enorme wending nemen dat de rest van het boek waarin teveel gedetailleerde informatie gegeven wordt, vergeven en vergeten wordt. Die complotten zijn super.  Kuun met zijn 'Komt een vrouw bij de dokter.....'een hedendaagse, aan sex verslaafde man die zijn vrouw zal gaan verliezen aan kanker. Een strijd voert met zijn sexverslaving en zijn verdriet daarin overdadig wil wegpompen.
Farah Dibah. Een prachtige autobiografie van een vrouw met veel respect en liefde voor haar man, kinderen en haar land. Perzië op z'n mooist.

Ik vertel hem ........voor hij vertrekt. Ik heb fantastische boeken gelezen tussen de beleidsstukken door. Weg van mens en haard. In m'n eigen wereld.
Hij kust me en gaat.............het is bijna twee uur 's nachts. Om zes uur moet ik uit bed om op weg te gaan naar mijn werk. Twee uur reizen van deur tot deur. Ook dat kan mij niet uitdagen. Wezenloos leg ik de afstand af.

En toch ben ik heel gelukkig. Een gevoel dat hoort bij deze fase. Ik heb alles wat een mens nodig heeft om te kunnen leven. En toch?

Neen, het leven bestaat uit plusjes en minnetjes .............ik denk dus ik leef.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Eindelijk tijd............12/5/2007
Afgelopen dagen weer lekker druk geweest. Op 't werk was er genoeg te doen. Aanmeldingen voor trainingen, werken in de keten, CWI, Gemeente en UWV, marktbewerking, oja, de 'domme'  vragen niet te vergeten.......en natuurlijk : 'zoek dit voor me uit want ik denk dat ik 't niet goed gedaan heb..'. Dan wil ik antwoorden "Goh wat fijn dat je dat zegt..............." . Desalniettemin, een enerverende week achter de rug.

Ook het oefenen op het Forum van  :       
http://woneninegypte.net/forum   heeft wat uurtjes in beslag genomen. Maar geduldig als die vrouwen zijn, believe me, getrouwd zijn met een Egyptenaar eist m.i. enorm veel geduld. Deze vrouwen hebben het geluk de competentie 'geduld'  te kunnen  internaliseren in Egypte. Telkens als ik denk 'ha topic gevonden en nu mijn hart luchten - vraagje hier en vraagje daar - bedankje .......blijkt mijn topic elders geplaatst te moeten zijn. Ik weer excuses aanbieden.........en zoeken naar de plek waar voortaan mijn topic staan moet.

Leren lezen van zo'n forum eist ook heel veel bijzondere competenties.  Gelukkig is het net zwemmen en fietsen; vaardigheden die je niet meer kwijt raakt.
Heb je 't ooit geleerd........je kunt er de rest van je leven mee. Dus digi-oma weer happy.

Op naar andere werkzaamheden en hobby's die ook aandacht vragen.0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Kennismaking28/4/2007
Ik ben een vrouw van 57 jaar oud. Ik blog al geruime tijd en bezit ook op de seniorensite van België een bloggie. Echter, mijn werkgever vind dat ik niet mag opschrijven wat ik zoal mee maak. Ik schrijf nooit over collega's of over anderen.
Ik schrijf wat ik meemaak, voel en hoe ik het gebeurde interpreteer. Dat is tenslotte ook mijn uitgangspunt!


Dat is voor mij dus de reden om vooral op een andere blog mijn schrijfbehoefte te vervolgen.
Maar ik hoop op deze blog ook mensen tegen te komen die leuke en lucratieve dingen meemaken waar ik ook veel van kan leren.
Vooral jongeren en studenten hebben enorm vrolijke kijk op 't leven en kunnen zich steeds vaker op een zeer persoonlijke en toch amusante wijze uiten.
Daar geniet ik van!

Deze blog wordt mijn dagboek!

http://blog.seniorennet.be/promnesia/

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer