Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Life with passion

Home - Profile - Archives - Friends

Wat wil ik delen..

Posted on 17/12/2013 at 22:32 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Zoals ik eerder aangaf voel ik me dichter bij mezelf dan ooit te voren. Ik heb echter nog een weg te gaan. Deze reis wil ik delen.

Welke patronen heb ik en hoe ga ik deze doorbreken ? Welke patronen en vicieuze cirkels heb ik al doorbroken? Hoe kruip ik uit mijn schulp? Een voordeel heb ik: Ik durf naar mezelf te kijken en ik durf moeilijke kanten van mezelf bloot te leggen. Daarnaast ben ik dol op reflecteren en evalueren.  In dit blog wil ik mijn reis vastleggen.

Daarnaast wil ik mijn zoektocht en visie delen over andere perspectieven op onze huidige maatschappij. Ik ben bijvoorbeeld geïnteresseerd in Filosofie. Een bekende filosoof Michael Foucault (1926-1984) zei:  'Onze identiteit wordt altijd gevormd door macht. Maar bewustzijn helpt wel om een tegenmacht te organiseren, andere mogelijkheden open te houden. Want zelfs als het lijkt dat ons de keus wordt geboden, is er een machtswerking.'

Daarnaast zullen er allerlei dingen voortkomen uit mijn reis: hobbies, boeken, mode, vriendschap , relaties en nog veel meer. Het begin is er..


Posted on 17/12/2013 at 22:00 - 0 Comments - Post Comment - Link

Waarom een blog

Mijn eerste gevoel begon 2 maanden terug. Ik ervaarde meer vrijheid dan ooit. Ik voel me dichter bij mezelf dan ooit tevoren. Ik werd geïnspireerd door een boek van Carice van Houten en Halina van Reijn. Zij beschrijven hun eigen ervaringen op allerlei gebieden, hun like's en dislikes.

@

Hierdoor wilde ik mijn eigen ervaringen vastleggen. Ik wilde een polaroid camera aanschaffen en een schetsboek. Vervolgens zag ik een youtube filmpje waarbij het volgende boek werd aangeraden: Rich Dad Poor Dad van Robert T. Kiyosaki.

Dit boek raakt mij door de ernst die wordt beschreven om het heft in eigen handen te nemen. Ik kom hier nog vaker op terug. Vervolgens zag ik op 29 november 2013 een aflevering van RTL Late Night waarbij Linda de Mol sprak over haar foundation. De Linda foundation is een goed doel waar iedereen zijn steentje bij kan dragen. Linda de Mol geeft aan dat het publiek zich blijkbaar met haar kan relateren.  Naast haar talloze progamma's, films en series heeft zij namelijk ook een magazijne. En dit bracht mij op een idee: een eigen tijdschrift!!! In het kader van gewoon doen, begin ik met dit blog.


Step 1

Posted on 17/12/2013 at 21:08 - 0 Comments - Post Comment - Link

In het kader van..... gewoon doen!!!!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer