Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Me time

Verjaardag en clean day

20:21, 4/1/2014 .. 0 comments .. Link

Gistere werd mn zoon alweer 3 jaar. Groot feest! Eerst getrakteerd op school en erna thuis visite.

Man wat was het druk!! We vierde het vanaf 13.00 dus konden eerst even zelf lunchen, gelukkig. lekker 2 boterhammen op met kaas. 

Tijdens de verjaardag niet veel gegeten of gedronken, had een flesje water met citroen sap klaar gezet dat heb ik ok gedronken tussen door en een glas sinasappelsap.

En 1 toastje met brie. Als avond eten had ik n salade gemaakt, huzaren met vleeswaren, ei en augurk. Verder hadden we broodjes frikandel, kroket, knakworst en kaassouffle. Ook had ik wat rauwkost neer gezet.

Vandaag dus even dagje clean... vanochtend kwark op met chiazaad en lijnzaad, tussendoor een stukje slagroom gebak en als lunch 2 boterhammen met een halve avocado en kipfilet. Rond half 5 heb ik lekker een groene (nouja bruine) smootie gemaakt, van bosvruchten, spinazie, sinasappel en een halve banaan (en water) die was lekker zeg!!! 

Nu lekker aan een bak thee en zo even wat workout oefingen doen en op de crosstrainer, heb daar elke keer zo geen zin in... maar ja moet wel sporten he.

Fijne avond!3 jaar geleden

22:48, 2/1/2014 .. 0 comments .. Link

3 jaar geleden lag ik in mijn bed te bevallen.... Wat gaat te tijd toch snel. De verloskundige kwam net binnen en vertelde me dat ik al 8 cm ontsluiting had, het ziekenhuis hebben we maar niet meer geprobeerd te halen, 2 uurtjes later zag onze eerst geborene het levenslicht en ik mocht hem zelf aanpakken, prachtig! helaas moest ik alsnog per ambulance naar het ziekenhuis wegens een vast zittende placenta maar het mocht de pret niet drukken! 

Afijn, 3 jaar later een een lieve peuterpuber verder.... Hij kijkt er al maanden naar uit... Z'n verjaardag! 

Cadeau staat in de woonkamer, alles is versiert! Nu nog even wachten tot het ochtend is... wat was ik zelf vroeger zenuwachtig... Hihi nu ook n beetje. 

 

M'n bodieboost dag begon met een glas lauwwarm citroenwater... Jak deze viel niet in de smaak, zie er steeds meer tegen op... Even n paar dagen bikkelen en dan ben iker wel klaar mee. Maar het heeft m'n voor de kerst over m'n plateau heen geholpen, waar ik nu overigens wel weer op zit na die feestdagen...

ik heb ontbeten met een bak arla bananen kwark (niet m'n favo smaak, maar wilde eens wat anders proberen) met chiazaad en lijnzaad. Tussendoor nam ik een shake met sinaasappel, appel en wortel... Ook niet m'n beste shake.. Veel stukjes en korrelig. Maar ja wel gezond. Als lunch at ik 2 geroosterde boterhammen met kaas En 2 handjes cherry tomaatjes. Als tussendoortje een handje nootjes en 2 kinder koekjes (moment van zwakte....) het avondeten bestond uit Marconi. Ik hou niet zo van die groentes erin dus heb voor mezelf extra groente gebakken (courgette en champignons) die samen met de pasta en 2 lepels saus/groente op n bord gedaan,,, was best lekker, alleen eet ik nooit zo veel ervan dus snel weer honger. Om 19.00 een banaan op en om 21.00 nog een klein handje nootjes gezien ik maar een heel klein beetje gehakt op had. 

Verder 4 x een kop thee, 2 x koffie en 1 x een glas citroen water. 

Nu lekker naar bed want morgen een drukke dag voor de boeg! 15:25, 2/1/2014 .. 0 comments .. Link

Ik zie zo veel bloggers tegenwoordig en vind het toch ook wel leuk! 

Waar zal ik over schrijven? Gewoon mijn leven! Zo hoef ik ook niet zo vaak m'n facebook status te veranderen ;-))

Ik zit ff lekker op de bank met een flair en bakkie ness terwijl zoonlief jake en de nooitgedacht piraten kijkt! Heerlijk

ben al heel de dag wasjes aan het doen want zl had in bed geplast en oudejaarsnacht gespuugd dus er was n achterstandje ... 

Kleine was ook erg moe en pas om 10.00 wakker daardoor had ik lekker al boodschapjes kunnen doen alleen met de auto! Nu lekker binnen dagje! 

Mij ga eens kijken hoe dit verder werkt! Tot de volgende blog ;-))About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Verjaardag en clean day
3 jaar geleden
Untitled

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer