Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mo Kookt!

Description

Een blog over het testen en aanpassen van bestaande recepten. Doel: Makkelijke, betaalbare en vooral smakelijke recepten voor iedere dag.


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

We moeten zoveel maar weten niet altijd hoe! De start van een foodblog.

We moeten van alles op eetgebied:

  • Gezond eten
  • Gevarieerd eten
  • Voordelig inkopen
  • Weinig verspillen (weggooien)

En dit alles willen we ook in een zo kort mogelijk tijdsbestek uiteraard. Andere dingen die we moeten (sporten, huishouden, kinderen en sociale verplichtingen) staan namelijk ook alweer te dringen om aandacht.

Vandaar deze blog! Ik had dit ook en ben er iets op gaan bedenken. Iedere week een boodschappenlijst van wat je allemaal "moet" halen om vervolgens de hele week van te kunnen eten. Zo hoef je maar 1 keer naar de supermarkt, dat scheelt niet alleen tijd, maar vaak ook nog geld. In mijn geval kom ik namelijk onderweg nog allerlei lekkere dingen tegen die niet op mijn lijstje stonden en ook eigenlijk niet noodzakelijk zijn. Door het bezoek naar 1 keer terug te dringen kun je best een impulsinkoop doen, maar dan beperk je het bij die ene keer in de week.

Let op! Ik ben geen dietist en probeer mij ook niet zo voor te doen. Ik ben simpel een moeder met een passie voor koken, maar met weinig tijd en altijd geld tekort.

Het zal je wellicht opvallen dat mijn weekmenu maar bestaat uit 6 dagen. Dit komt omdat er altijd wel 1 dag in de week ontstaat dat er niet volgens het menu gegeten wordt. Dan is het weer een spontaan etentje buiten de deur of iets anders wat er tussendoor komt of gewoon simpelweg de enorme trek in junkfood of wat bij ons vaak voorkomt (omdat ik vaak kook voor een weeshuis) tijd voor kliekjesdag. 

De recepten zijn simpel beschreven en in plus minus een half uurtje te bereiden. Soms zullen er gerechten tussen zitten waarvan je van de naam soms niet heel warm loopt, maar ik daag je uit om het dan toch eens te proberen. Wat een boer niet kent dat kan hij wel leren kennen.

Mocht je suggesties hebben of meer informatie wensen dan kun je uiteraard altijd even contact met mij opnemen.

Succes!

Mo


Posted: 15:15, 3/10/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer