Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
How my life works

Think things over

Daar zit ik dan weer, achter mijn computer te denken over de zin van dit alles.

De verwachtingen die mensen hebben over mij worden steeds hoger en ik kan ze niet waar maken (denk ik). Ja, ik probeer hard, maar niet voor hun maar voor mezelf. Maar diep van binnen wil ik iedereen tevreden stellen. Door die stomme gedachten doe ik mezelf veel pijn.

Ik houd mezelf bezig met allerlei dingen die ik belangrijk vind, maar die andere mensen weer niet belangrijk vinden. Ik word moe van mensen die aan me trekken alsof ik een trektouw ben. Ik wil een beetje rust en tijd en ruimte om na te denken over wat IK wil, en niet wat andere willen.

Lie awake in bed at night

And think about your life
Do you want to be different?
Try to let go of the truth
The battles of your youth
'Cause this is just a game

Voor mij is het moeilijk te begrijpen waarom iedereen zich druk maakt over mij. Naar mijn gevoel ben ik best normaal en heb ik geen speciale behandeling nodig. Juist door hoe andere mensen tegen mij doen raak ik gefrustreerd en blijf ik rond rennen in cirkels tot ik er bij neerval, instort en weer tijd nodig heb om alles weer op te bouwen.

Ik weet dat ik uit mijn ouders huis weg moet. Dan heb ik ruimte en tijd om alles te overdenken. Ik moet mijn school weer oppakken om structuur in mijn leven te hebben.
Maar ik sta op dit moment op een instort randje en heb een veilige plek nodig, een plek waar ik kan rusten en ff niks doen, en mezelf weer opbouwen. Maar waar vind je zo'n plekje (ja vrederust maar daar wil ik niet heen!). Het liefste zou ik morgen een vliegtuig pakken naar een bestemming die niemand weet. Maar waarschijnlijk als ik daar aankom wil ik alweer terug naar Nederland, ik voel me namelijk snel alleen. Maar hoe moet dat nou? Ik wil het liefste niemand om me heen en toch wil ik veel mensen om me heen. Soms snap ik niks van mezelf.
Ik wil een correct leven lijden en toch uit de band springen en me eigen ding doen. Zucht. Ik word moe van mijn eigen gezeur.

Ja, ik ga mijn gezeur stoppen. Tot snel.


-x-

22:59 - 15/6/2010 - comments {0} - post comment

F My Life

Mijn naam is Monica, en ik heb borderline.


Hier zit ik dan, weer een dag voorbij.

Er gebeurt zoveel om me heen dat ik het nauwelijks kan bevatten.
Vandaag heb ik me er bij neergelegd dat ik een strijd moet voeren, een strijd die ik niet zomaar kan winnen.

Het is zwaar om elke ochtend wakker te worden met de wetenschap dat mijn gevecht weer begonnen is.

Natuurlijk is niet alles zwaar, ik heb schatten van vrienden, ouders die me steunen zoveel ze kunnen en een lieve vriend. Maar bij zonnenschijn blijft er schaduw, en soms overheerst de schaduw meer als de zon.

Ik probeer een normaal mogelijk leven te volgen. Ik snijd me zelf niet meer, denk niet meer aan zelfmoord. Maar op een of andere manier blijven de ideeen, onbewust, door mijn hoofd spoken.
Ik ben vandaag begonnen aan een gedicht voor mijn VERS-training (via het ggz), en door dat gedicht te schrijven kwamen er dingen terug. Ik ben films gaan zoeken over automutilatie (self-harm), plaatjes, gedichten, het maakte eigenlijk niet uit. Ik moest er weer even midden in staan (niet dat ik mezelf wat aan heb gedaan). Drang naar de pijn is er niet, drang naar het gevoel dat is er soms nog wel.
En ik weet dat ik er niet aan toe mag geven, ik ben sterker dan dat.

Ik krijg een vraag die ik interesant vind: Word jij er nou nooit moe van om de hele dag mensen de illusie te geven da je blij bent?
Als ik dit verhaaltje zit te typen staat mijn moeder de was op te hangen, mijn moeder mag niet weten dat ik me vandaag minder voel. Als ze dat zou weten zou ze boos/teleurgesteld zijn. De meeste van miijn vrienden vertel ik niet dat ik me niet goed voel. Ik zie angst in hun ogen als ik dat doe, enorme bezorgdheid. (begrijp me niet verkeerd, het is gemeent en erg lief van hun). Maar ze begrijpen niet dat dit bij mijn leven hoord.
Mijn periodes van depressie liggen steeds verder uit elkaar, maar mijn vrolijkheid is niet altijd gemeent.

Ik weet dat ik niet alleen ben op de wereld die met deze gevoelens rond loopt, ik ben hard bezig om aan me eigen te werken en krijg daar ook te maken met andere mensen met mijn "stoornis", ik ervaar het als heel prettig om te kunnen praten met mensen die ongeveer het zelfde voelen of hebben mee gemaakt. Maar het is een valkuil, door dat je met mensen begint te praten over bepaalde dingen komen gebeurtenissen/gevoelens/verlangens weer terug.
Ik ben elke donderdag avond helemaal kapot als ik van mijn training afkom, ik sleep problemen mee naar huis, naar mijn bed, en huil me zelf in slaap in de wetenschap dat er  morgen weer een gevecht komt.

22:21 - 14/6/2010 - comments {0} - post comment

Description
Dit zijn mijn gedachten, hoe ik er over denk.

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Think things over
- F My Life

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer