Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mooi Nederland

Home - Profile - Archives - Friends

Waarom ik deze blog ben begonnen.

Posted on 21/2/2010 at 17:50 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ik zie niets anders op tv dan politiek. En hoe ook Balkenende dit keer heeft gefaald de boel bij elkaar te houden. Ook zie ik hoe Wilders z'n geschiedenisboeken is ingedoken en Hitlers manier van werken eens is gaan bekijken. Al zal Wilbers niet de fout maken om in andere landen zijn wil wet te maken. Daar heeft de staat ook het geld niet voor. We moeten flink gaan bezuinigen op cultuur, kunst en onderwijs. Maar ze hebben wel 41 miljoen over voor Haiti. Serieus?! Ja, raar hè? We hebben nog niet eens de zaken op orden in ons eigen land. Waarom dan al beginnen een ander land overheind te helpen? En van ons belastingsgeld! Hebben we nu dan ook al de veranderingen in Haiti gezien? En dan durven hulporganisaties nog steeds geld te vragen. Hebben ze nog niet genoeg? Bos heeft er Nederland er goed aan gedaan de boel overhoop te gooien. Maar of het ook goed voor hem uitpakt is nog de vraag. Hij durft te minsten nog veranderingen aan te brengen in Nederland. Niet dat deze altijd even goed waren. Maar wat is er de laatste jaren nou veranderd? Niet veel. Daar hadden we D66 toch voor? Daar hoor ik never nooit meer wat van. Jammer, want om nou alles aan extreem rechts PVV over te laten geeft me iedere dag nog nachtmerries.

Als je van mening met mij verschild laat het mij dan ook weten. En precies waarom je er anders over denkt. Dan leer ik ook weer wat bij en kan ik eventuele fouten herstellen of mijn mening aanpassen door middel van andere perspectieven. En nee, ik heb geen rechten of zo gestudeerd. Ik gebruik alleen de informatie die ik om me heen opvang.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer