Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Misleidende reclame
dag 4 ( de voorlaatste dag!)

Posted at 19:13, 23/4/2007

Na een zonnig weekend moesten we er met zen allen toch nog even stevig invliegen! Met z'n allen zorgden we ervoor dat de inhoud voor onze posterpresentatie er was. Christophe en Gaëlle hebben de vakopdracht van medialeer volledig afgewerkt. Inge heeft wat gefilosofeerd =), zodat onze vakopdracht van filosofie ook in orde komt.

Verder heeft vandaag  iedereen zijn reclamespotje voor Engels opgenomen, een goedkope vliegtuigreis, vitalinea, Vichy, ze kwamen allemaal aan bod.

Om half 12 hadden we een afspraak met mevrouw Van de Put, de helft van ons groepje heeft haar even op de hoogte gebracht van de verdere vorderingen. OM half 2 hebben we buiten in het zonnetje een lunchpauze ingelast, dat hadden we wel nodig =) Daarna een kort overleg gehad met mevrouw Leysen, zodat we zeker wisten dat we wel juist bezig waren met onze posterpresentatie, maar alles ziet er voorlopig goed uit!

Nu vol spanning wachten tot we er morgen echt in geslaagd zijn om de laatste puntjes op de i te zetten!


dag 3

Posted at 11:03, 20/4/2007

Onze derde dag start om 9.30 uur.

Vandaag is onze grote dag: Solange en Yana gaan het interview afnemen!!

Vol spanning hebben ze zitten wachten tot 12 uur (het uur van de waarheid), Solange had zich zelfs mooi opgemaakt voor de gelegenheid. ;-)

Christophe heeft ons de foto's laten zien die gisteren werden genomen om onze posterpresentatie wat op te vrolijken. Ze zijn hilarisch (Yana is een echt fotomodel) ! hihihi...

Annelies en Gaëlle hebben hun reclamespotje van Engels wat afgestemd op de eisen van mevr. Berghmans. De cassetterecorder is reeds gereserveerd voor maandag en dinsdag, zo komen we zeker niet in de problemen.

Gaelle en Christophe zijn aan de moeilijke taak van Medialeer begonnen. Het is nu bijna af.

We waren Inge en Annelies een halfuurtje kwijt en hebben ze uiteindelijk onder de boeken teruggevonden. In hun zoektocht naar advertenties uit de jaren '80 hebben ze tenslotte toch een bruikbare campagne gevonden, OEF. Nu kan Inge beginnen met haar vakopdracht Filosofie.

Christophe is creatief bezig de raarste merknamen te verzinnen. Er zijn er al enkele leuke uit de bus gekomen...

We hebben op deze twee dagen al meer verwezenlijkt dan we hadden kunnen hopen. Met als gevolg dat we het dit weekend iets rustiger aan kunnen doen en op onze beide oortjes kunnen slapen :-)


Dag 2

Posted at 08:06, 19/4/2007

Drukke dag gehad vandaag!

We wilden er vanmorgen met volle moed invliegen maar dat dacht de evacuatieploeg ook. Na het korte uitstel hebben we overlopen wat iedereen de avond vantevoren nog gedaan had. Er wordt thuis hard aan de vakopdrachten gewerkt!
Onze hoofdopdracht is klaar, op de afwerking na. Elk stukje gelezen en goedgekeurd door de groepsleden. We hebben een eerste ruwe schets gemaakt van de posterpresentatie. Daar rezen nog wel wat vragen over maar deze worden hopelijk beantwoord door Mevr. Leysen. We zijn alvast goed opweg. Er heeft zelfs al een kleine fotoshoot plaatsgevonden die de posterpresentatie gaat opvrolijken. Nogal een ranzige bedoening maar gelukkig is er fotoshop!
De vragen van het straatinterview zijn klaar. Deze werden onder het goedkeurend oog van mevr. Spillemaeckers opgesteld en door onze lector, mevr. Van de Put, bestempeld als "parfait" en "très bien". We hebben het straatinterview ook al afgenomen en brengen onze resultaten morgen samen.
Zoals eerder vermeld hebben we ons eerste gesprek gehad met de lector. Dit was verhelderend en gaf een tevreden gevoel aan (we veronderstellen) beide partijen.

Morgenvroeg afspraak om HALF 10 =)


Dag 1

Posted at 13:33, 18/4/2007

De tweede exploratieweek is van start gegaan!

Onze groepsnaam: To The Point! bestaat uit 6 klasgenoten van 1CMC: Gaëlle Alexis, Christophe Coquilhat, Yana Dejonghe, Annelies Van Beek, Solange Wilmsen en ikzelf (Inge Matthys). Spanning verzekerd want er zitten nogal wat leiderstypes tussen =) Maar toch een groep vrienden die hard gaan samenwerken!

We zijn alvast goed begonnen: Er is al een volledige taakverdeling opgesteld van wie welke vakopdracht gaat maken. We hebben een reclamecampagne van "vichy" gevonden die we gebruiken voor onze hoofdtaak. Alle reclamebureaus regio Antwerpen worden opgebeld. We hebben onze CV-fiche ingevuld maar krijgen hem niet opgeslagen. Er heerst nog een beetje chaos maar de sfeer zit er in!

Het verdere plan voor vandaag is dat iedereen zijn deeltje van de hoofdopdracht maakt en er kan thuis eventueel nog aan de vakopdrachten gewerkt worden.

Hosting door HQ ICT Systeembeheer