Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verwarrend af en toe

Home - Profile - Archives - Friends

Op

Posted on 11/10/2011 at 13:23 - 0 Comments - Post Comment - Link

Soms heb ik het gevoel "op" te zijn.
Alles is me dan teveel, en huilen is het enige waar ik me nog enigzins in kan vinden.
Graag zou ik me tevreden voelen, gelukkig en al dat gedoe hoeft nog niet zo zeer. Maar gewoon tevreden dat alles gaat zoals het gaat en is zoals het is.

Mijn werk is momenteel een grootte bron van stress, alles wat ik doe lijkt fout te zijn en ik verlies mijzelf in het beantwoorden van ieders wensen. "Op" is het juiste woord hiervoor. Als ik een kleine handeling moet verrichten zie ik er als een berg tegenop... Want dan moet ik 400 verschillende routes bewandelen om iedereen maar tevreden te stellen. Mijn kunnen komt niet naar voren, omdat ik alleen maar bezig ben iedereen maar tevreden te moeten stellen.

Ook ik weet wel dat je niet werkt om vrienden te maken, maar een beetje vertrouwen zou fijn zijn. Ik weet niet meer waar ik het moet zoeken.
Ik wil niet meer naar mijn werk, ik wil onder een deken kruipen en daar blijven tot alles weg is.
Ik wil alleen zijn, ik wil begrepen worden, ik wil me niet zo dom en stom voelen. Stom is een "basisschool-begrip" en ik heb het gevoel daar weer te zijn.
Hoe andere mensen dingen doen en accepteren, en verder gaan is mij een raadsel.

Het begin

Posted on 25/9/2011 at 14:06 - 0 Comments - Post Comment - Link

Het begon als een schim van een idee achter in mijn hoofd. Weer een blog bijhouden. Niet op social networkpagina's als Facebook en Hyves. Niet iedereen hoeft te weten wat er in mijn hoofd gebeurd, eigenlijk hoeft niemand het te weten, maar ik wil het wel van me "af" kunnen schrijven. Misschien krijg ik wel meer overzicht van mezelf als ik het kan na lezen. Natuurlijk is het wel leuk als mensen lezen wat ik vertel. Maar wat kan ik schrijven dat mensen boeit?

Het begin staat voor het begin van deze weblog, het begin van de zaken in mijn hoofd. Hopelijk krijgt deze blog later meer vorm, maar ik denk niet in vormen maar in chaos. Niet dat ik ADHD heb, maar ik raak mezelf kwijt in de zaken die ik weet. Als ik op punt A start gaan mijn gedachten van Y naar G naar L.

Ik wil te graag, hoor ik om me heen. Maar wat nou als ik niet weet wat ik wil? Wat ik nu wil, ben ik morgen vergeten. Wat ik morgen gedaan krijg heb ik nooit gewild.

Alles gaat bij mij in pieken en dalen, niet dat ik Borderline heb, maar toch zijn mijn gevoelens overal. Gelukkig uit ik ze niet. Ik profileer mij namelijk niet genoeg, maar daarbij wordt mijn bescheidenheid gewaardeerd.

Vaak voel ik me slecht, niet dat ik depressief ben. Maar er zijn dagen dat ik van een hoog gebouw wil springen. De laatste wind in mijn gezicht voel en zo hard neerkom dat ik niets meer hoef te voelen.

Niet dat het iemand wat aangaat, maar ik "heb" niets. Ik ben goed bekend met psychiatrische stoornissen en hoewel ik overal even tegenaan tik, glibber ik er verder tussendoor.

Ik ben de middenmoot. Ik blink nergens in uit, maar kan wel meekomen in de grote stroom. De middenmoot is een vervelende plek om te zijn, maar daarbij wel heel veilig. Uit de middenmoot komen is niet te doen, de middenmoot voelt als een bad met stroop waar je wordt teruggezogen wanneer je een been over de rand wil heffen.

Dit ben ik.

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer