Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Musical Ester

De repetities beginnen weer!

Posted on 3/9/2012 at 16:22
Dag allemaal, De zomer is bijna voorbij en ik hoop dat iedereen heeft kunnen genieten van het prachtige zomerweer. Nu willen we vol goede moed weer beginnen met de repetities voor de musical Esther. Wij hebben er zin in! Vrijdag 7 september is het zo ver: dan worden jullie verwacht in één van de zalen van de Kurioskerk. Dit geldt voor zowel de leden van het koor, als voor degenen die zich hebben opgegeven voor het toneel. Wat is precies de bedoeling? De eerste repetitie gaan we kennismaken met elkaar en met het verhaal dat we gaan uitspelen en zingen. Ook worden dan enkele praktische zaken besproken, zoals repetitieschema's, enz. Voor degenen die zich voor het toneel hebben opgegeven, is dit de eerste repetitie avond. Twijfel je nog over deelname, kom gerust de eerste avond langs en beslis dan of je mee doet. Dit geldt ook voor mensen die graag zingen, maar er het eerste half jaar niet bij waren: proef de sfeer en kijk of het toch wat voor je is! De feiten nog even op een rij: Wanneer: vanaf 7 september elke vrijdag avond van 19.30 tot 21.30 uur Waar: Kurioskerk Julianalaan 38 in Leeuwarden Voor wie: alle leden van het koor en de toneelspelers Heb je nog vragen, mail of bel gerust! tel.058-2890266 Tot 7 september, Hartelijke groeten, Rennie Landman

Maandag 25 juni a.s

Posted on 24/6/2012 at 20:20
Dag allemaal, Komende maandag is het al weer de laatste repetitieavond van dit seizoen! We kijken terug op een mooie periode waarin we veel hebben geleerd. We oefenen maandag tot ongeveer 21.00 uur en omdat het de laatste keer is, gaan we daarna nog even gezellig borrelen. 7 september starten we weer op de vrijdagavond, ook de toneelgroep gaat dan los! De afgelopen 2 weken stonden in het teken van de audities. 10 mannen en vrouwen deden hieraan mee en we zijn benieuwd wie welke rol gaat spelen. Zodra hier meer over bekend is, krijgen jullie dat te horen.

Ester en Ahosveros

Posted on 4/4/2012 at 18:56

Ester en Ahosveros

Op 9 februari doken de bezoekers van de Johannes de Heer dienst bij het naar buiten gaan van de kerk even de geschiedenis in. In de hal van de kerk werden zij opgewacht door niemand minder dan koning Ahosveros en zijn vrouw koningin Ester.

De koningin was deels gesluierd, wat haar het nodige commentaar van passanten opleverde. Maar ze liet zich niet uit het veld slaan en deelde samen met de koning flyers uit. Ze deden een oproep aan de kerkgangers om zich toch vooral aan te melden voor de musical, die in april/mei volgend jaar wordt uitgevoerd.

Koning Ahosveros en Koningin Ester zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste deelnemers voor de musical Ester! Meld je snel aan, zodat je het niet mist!

Kijk onder de knop foto's naar afbeeldingen van koning Ahosveros en zijn vrouw koningin Ester!

Oproep

Posted on 4/4/2012 at 18:53

De commissie die zich bezig houdt met de organisatie van de musical, houdt regelmatig vergaderingen. Achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan de realisatie van dit grote project.

Een van de vergaderpunten is het zoeken naar enthousiaste deelnemers, zowel voor op het podium (als bijvoorbeeld koorzanger) als wel mensen voor naast het podium. Hierbij kun je denken aan decorbouwers, cateraars, PR, etc. Dus kunnen we jou niet missen? Schrijf je dan snel in! Aangezien we al een aantal koorrepetities hebben gehad, is het een voorwaarde dat je noten kunt lezen of dat je enige ervaring hebt met samenzang. 

Twijfel je nog? De koorrepetities zijn al begonnen. Iedere maandagavond om half 8 wordt er gerepeteerd in de Kurioskerk. Je kunt gerust een keertje komen sfeer proeven. We hopen zo als commissie de laatste twijfels weg te nemen voor dit mooie project.

Musical Ester

Posted on 2/4/2012 at 08:43
Welkom op de webblog Musical Ester

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer