Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Me vs Them

Home :: Profile :: Archives :: Friends

De eerste, je moet ergens beginnen.

Nou, hier issie dan, de web-log waar ik eens lekker ga zeiken, over huisgenoten, collega's, vrienden en andere irritatie "factoren". Puur bedoeld om me frustraties te uiten en er andere niet, persoonlijk, mee lastig vallen.

Na de zoveelste botsing tussen mij en huisgenoten heb ik maar besloten om een web-log te maken. Om een lang verhaal kort te maken, ik woon momenteel in een "studenten"huis. elke kamer is verhuurt, door minimaal 1 persoon, en is *BLIJKBAAR* gehoriger dan een kaartenhuis bewoont door olifanten. Met andere woorden, volgens een paar medebewoners maak ik teveel lawaai.

Nu moet ik eerlijk zijn, ik luister harde muziek *gitaren, bas, drums, the good stuff en hou van games *explosies, geweren, zwaarden , the other good stuff*. Tis dus nooit stil bij mij op de kamer. Maar blijkbaar horen ze dus ALLES wat ik doe, dus niet alleen de muziek en games, nee ik kan zelfs niet eens naar m'n klerenkast lopen, OP SOKKEN, of ze horen dus klagen al. Als ik naar de wc moet, moet ik 2 krakende trappen af. En ja, ze kraken niet zo'n beetje ook. Maar wat kan ik daar aan doen? Heel veel blijkbaar, volgens mister and misses Azijnzeikerd *dank u Bertje Vis*. Want tja, blijkbaar moet ik sluipend de trap af....a la Splinter cell, *zou wel gaaf zijn tbh, maar heb geen nightgoggles :(*.

O en ik maak nooit het huis schoon! Om eerlijk te zijn, nee dta doe ik nooit. Wat wil je? in het eerste half jaar dat ik hier woon is de gang 1 grote stofnest, is de trap wit *van origine zwart* en zaten er vlekken door de hele badkamer. Dan ga ja, als nieuweling, niet alles ff poesten, want tja.... de rest doet het toch ook niet? Maar wacht! Ze doen het wel! Ze maken zovaak de gang, wc en badkamer schoon! Ja, dat zien we...de vlekken blijven, de stof ligt er nog altijd en de trap is en blijft een smeerboel.
Nu hebben ze laatst wel alles schoongemaakt. And believe it or not, je zag NOG geen verschil.

Was trouwens niet de eerste x dat ze zeurde, naja.....wel de eerste x dat ze het recht in me gezicht zeiden en niet via de huisbaas speelde, want ik ben O zo slecht aanspreekbaar. Dat terwijl ze nooit wat zeggen als je ze tegen komt in de gangen of wat dan ook.

Bah, leuke woning, jammer van sommige medebewoners.....lijkt net Frankrijk hier.

Naja, heb nog pak en beet 20 minuten tot het stil moet zijn, dus boxen vol open, met kisten de kamer door rennen en toch ff die muur doorbreken met een bijl. Moet tijd zat zijn......toch?

Posted on 14/9/2011 at 20:40
Hosting door HQ ICT Systeembeheer