Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My Teenage Life

Description

Dit beschrijft mijn leven, zoals ik het zie. Een 15 jarig meisje met vrienden, een paard, een liefde en problemen..


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

4-7-2014

Hey!x

Vandaag werd ik door wat vrienden voorgesteld aan een jongen (M) hij stond in de pauze bij ons en zag mijn littekens op mijn polsen en armen. Ik zag hem er naar kijken en probeerde het zo goed mogelijk teverbergen. Ik schaam me er zo erg voor! Later vroeg ik zijn nummer, ik zag dat hij ook sneetjes in zn pols had. ik whatsappte hem onder de les: 'hey, ik zag je kijken.. Snap je wat ik doe? x'. Zijn antwoord was kort en simpel 'ja. Ik doe hetzelfde waarom jij? Vanavond afspreken?' Ik zei ja en we spraken af bij de dealerplek in mijn dorp, zo ongeveer mijn 2e thuis, om half 9. Ik durfde eigenlijk niet, ik kende hem amper. Maar ik wilde weten wat er door zijn hoofd ging en of we elkaar zouden begrijpen. Eigenlijk hoopte ik dit 2e meer.. Ik ken maar 2 mensen die ook snijden en ik hou ervan om er met mensen over te praten die het snappen. Iedereen heeft uiteindelijk het zelfde.. Namelijk: problemen en gevoelens waar je niet mee om kan gaan en je wilt toch de pijn verwerken, je raak snel verslaafd en je wilt heel graag stoppen maar toch ook weer niet.

Ik kam aan op de plek waar we hadden afgesproken en M was er al. We begonnen een beetje te praten over van alles en nog wat, school, hobby's, werk. En uiteindelijk dus het snijden. Het voelde zo vertrouwd! Hij begreep alles wat ik vertelde, en ik herkende alles war hij zei. Het voelde eindelijk alsof ik niet de enige was.

Mijn eerste tip voor jullie is:

NOOIT gaan snijden in jezelf! Ik weet dat het goed voelt, maar ik weet ook dat je er graag vanaf wilt maar het niet lukt of kan. Je voelt je er miss wel opgelucht door, maar je hebt blijvende schade en het is slecht voor je. Er zijn ook andere dingen waardoor je je opgelucht kan voelen. Met M praten hielp mij best wel.. Eerlijk gezegd, en ik heb tot zover ik me kanherinneren nog nooit met iemand over mn gevoelens gepraat. Maar het werkte, het was afleiding en het voelde fijn!

Morgen schrijf ik verder. Alvast bedankt voor het lezen! Xx r


Posted: 01:54, 6/7/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Eerst

Hey! Ik ben een gewoon meisje van 15 jaar oud. Ik heb mn vrienden, mn hobby's en zo ook mn problemen. Ik hou van schrijven en aangezien ik niet echt goed met mijn problemen om kan gaan heb ik het volgende bedacht.. Als er iets in mijn leven gebeurt, een probleem, iets leuks, iets raars, wat dan ook. Waarbij ik goede tips kan geven zodat andere ook hun problemen op kunnen lossen of ook leuke dingen mee kunnen maken. Ik hoop dat juie het leuk vinden en ik jullie help.

xx R


Posted: 22:47, 3/7/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer