Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Het meisje met de vele verhalen..

Description

Ik vertel over hoe mij leven is.. en gewoon wat er in mij omgaat... en soms plaats ik er mijn verhalen die ik schrijf erop!!


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Deel 1 verhaal!! Schoolflashbacks

Deel 1:
“Wat moet je nou” Sanne liep naar Gemma. “Hoezo?” Sanne stond nu voor Genma haar neus.
”Wat heb jij tegen de relatie met Andy?” Gemma keek naar Andy die met een verbaasd gezicht naar de ruzie keek. “Mag ik vragen welke relatie? Hebben jullie wat dan?” Sanne liep naar Andy en gaf hem een kus. “Al twee weken lang, had je dat niet door dan? Hij wil jou echt niet hoor!” Gemma lachte. “Ja, dat wist ik al hoor dat hij mij niet wilde maar ik wil hem ook totaal niet hoor.”

Sanne wilde Gemma slaan, maar Andy pakte Sanne haar hand vast.
”Ten eerste waar slaat dit op? Ten tweede wat wil je hiermee bereiken. Gemma blijft altijd mijn nummer één meisje, want wij zijn vrienden door dik en dun.” Sanne keek Andy aan en wilde hem gaan zoenen, maar hij duwde haar weg. “ Maar in het weekend wil je altijd met me zoenen.” Andy keek naar Gemma die naar hem lachte en ze wist dat ze hem uit deze situatie moest redden. “Kijk Andy, wees nou eerlijk Sanne is toch wat voor je?” Ze gaf hem een knipoog erachter aan. “Jullie twee hebben veel uittepraten dus ik ga ervandoor, want moet mijn bus halen! Oh Sanne, ik heb helemaal niks tegen jullie relatie hoor.” En ze liep weg. Ze had Andy zijn sleutels nog en ja hoor daar kwam hij het lokaal al uitrennen. Het teken voor haar dat ze ook moest rennen. Andy pakte haar hand vast en ze rende samen naar de auto. Ze lagen helemaal in een deuk. “Hahaha, Jij en Sanne, kom op zeg hoe dom kan je wezen!” “Ja hallo, zij dringt zich zo op en heb me pleziertjes ook nog nodig hoor.” Ze reden naar Gemma haar huis. Andy bleef vannacht slapen.

Toen ze bij Gemma  haar huis aan waren gekomen, kwam haar moeder al naar buiten gelopen. “Haai Andy, wil je even melk halen?” Andy keek Gemma haar moeder aan. “Zo daar ben ik alleen maar goed voor hè als ik bij jullie slaap” Gemma’s moeder lachte en gaf hem geld. “Gem. , Ruim jij in de tussentijd je huisje even op!” De twee deden wat er werd gevraagd.

Nadat ze hadden gegeten gingen ze tv kijken. “Ik ga zo eerst douchen!” Schreeuwde Gemma in Andy zijn oor. “Maar dushi, we kunnen toch ook samen gaan douchen?” Gemma keek Andy aan. “Jij bent grappig, maar je mag me wel eerst masseren!” “Oké, nou ga je dan omkleden dan?” Gemma rende snel naar haar slaapgedeelte en lag snel op haar bed. Ze lag met haar boxer en bh op bed. Andy ging boven op haar zitten en deed haar bh uit. Oh wat vond Gemma dit toch lekker, maar Andy wist dat ze zo in slaap zou vallen. Dus hij sprong snel van haar af en ging douchen. Gemma werd na een kwartiertje wakker en ze was Andy kwijt. De douche stond aan, maar ze was een beetje slaapdronken. Ze had hem zelf denk ik aangezet, want het licht was ook nog uit. En dat vond zij juist zo lekker douchen. Ze deed haar boxer uit en wilde onder de douche stappen, maar oeps Andy stond er nog onder. Ze keken elkaar een tijdje aan. Andy duwde haar opeens in de douche en duwde haar tegen de muur aan. En gaf een kusje in haar nek. Hij keek haar weer diep in de ogen aan. Plotseling zoende ze met elkaar. Het werd steeds sensueler, maar alletwee zeiden ze niks. Ze hoorde alleen de muziek die aanstond en het water die langs hun lichamen kletterde. Ze stonden een tijdje in elkaars armen onder de douche. Andy pakte de shampoo en zeepte hun alletwee in. En steeds ging hij wat naar onder met zijn handen. Gemma draaide haar rug naar hem toe. Hij ging strelend langs haar borst, maar net niet op het gevoeligste plekje. Hij wist dat hij haar helemaal gek maakte. Maar ondertussen dacht hij er ook aan dat hun vriendschap door dit kapot kon gaan. Zelf werd hij er erg opgewonden van en hij wist dat Gemma dat ook merkte.
Maar ze draaide zich naar hem toe en dringde zich op. “Weet je zeker dat je dit wilt, gem?”
Gemma keek Andy aan en knikte. Andy gaf haar een kus en pakte een handdoek en droogde zichzelf en Gemma een beetje af. Hij pakte Gemma op en lag haar op bed. Zelf begon hij kusjes van haar tenen tot de binnenkant van haar benen. Hij maakte haar helemaal gek. Hij kwam omhoog met de kusjes en keek haar aan en stootte hem erin. Zachtjes stootte hij en bleef Gemma diep in de ogen kijken. Het voelde eigenlijk helemaal niet raar en het was niet de eerste keer dat hij Gemma  naakt had gezien, maar nu zag ze er nog mooier uit. Hij kon niet meer en kwam klaar en Gemma ook. Gemma lag lief in Andy zijn armen en knuffelde nog na. Hij streelde zachtjes met  zijn hand over haar buik.
” Heb je er spijt van dat we dit hebben gedaan?” Gemma keek Andy doordringend aan. “Als ik dit had geweten, gem, Dan had ik het al veel eerder gedaan.” En dat meende hij ook echt. Hij had nog nooit met zoveel passie met iemand gevreeën. Ze gaven elkaar een kus.
** TrilTril ** Andy zijn telefoon ging af. “Met Andy?” Aam de ander kant van de lijn hoorde ze een meisjes stem gillen. “Ja, ik ga zo dadelijk ook naar Renesse, hoezo dat?” Hij klapte zijn telefoon dicht. “Wie was dat?” “Weet ik veel? Dat liet ze vanavond wel merken.” Gemma lachte. “Hoezo lach je?” “Kijk ons nou, had jij ooit gedacht dat dit zou gebeuren?” Snel trok ze haar kleren aan en Andy deed het ook. Daarna trok hij haar nog op bed en lagen ze nog even te slapen in elkaars armen.

Opeens werd er op de deur geklopt en Stephanie kwam binnenlopen. “Haai darlings…” Ze zag twee mensen in bed liggen en wist eigenlijk niet of ze ze wel wakker moest maken. Toen opeens Andy zijn ogen open deed. “Heey stephanie, alles goed? Ja sorry hoor maar we wilde nog ff slapen.” Maar uhm Andy maak haar ff wakker, want we moeten Sita ophalen.” Andy, maakte Gemma wakker en ze keek Andy aan. En schrok toen ze opeens Stephanie zag staan. “Hé wat doe jij hier nou? Hoelaat is het?” Stephanie schoot in de lach. “Tijd om Sita op te gaan halen” Gemma sprong snel uit bed en ze liepen met ze drieën naar de auto van Andy.


Posted: 13:07, 25/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Even Voorstellen..

HeeeeY Bloggers...
Alles GucCii..?
Nou iedergeval met mij wel.. nou ik ben Ginny en ik ben geboren in Vlaardingen, maar ben nu omgetoverd tot boerin..
Ik woon dus nu op het platteland.. maar zo erg is het niet.. Ik en de meiden laten het niet tot zo ver komen..
Ik ben onderhand al 5 keer verhuisd samen met mijn moeder, tweede vader, broertje en zusje.. Mijn ouders zijn gescheiden.. Mijn vader woont in stadsgat maar daar ben ik ook al 2 keer verhuisd dus ja.. wat een klus allemaal..

Het is het wel allemaal waard geweest..! Ik heb allemaal vrienden erbij en ik heb ze nog steeds.. Leve aan Msn.. want anders had ik geen contact meer met ze..! Maar ik mis ze niet echt, dat komt ook denk ik door de geweldige meiden die ik om me heen heb.. Zoals Lianne, Merel, Stéphanie, Jetske, Suzanne en Inhe (a.k.a Wolke..)..Lekkere meiden van me.. Ook al hebben we soms samen wel is donkere dagen.. Meestal helpen ze me overal wel doorheen.. Lianne, Stéphanie en Jetske wonen bij mij in het dorp.. Met lianne ga ik wel is naar me vader.. Dat is dan echt gezellie... Maareh ik heb ook nog 2 paardjes.. Prinses Dikkie Dik en Misty.. 1 hond: Dj en 1 kat..: Purno.. en ik heb er ook nog een kleine vogel er bij;) Echt een lelijkerd:P whahha..


Posted: 12:50, 28/5/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer