Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Girls United

Description

logboek exploratieweken van Aurriza, Caroline, Clo, Ellen, Gretta, Joke


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Dinsdag 29 november 2005

Hoi!

 

Onze exploratieweek zit er bijna op. Alleen nog enkele dingen afprinten, maar dat is op dit moment blijkbaar niet zo vanzelfsprekend. Volk! Niet te doen! En 't is nog gratis printen ook...dat wil zeggen dat iedereen zomaar zijn gang gaat met als gevolg dat er nu staaaa-pels papieren liggen!

Maar goed, het komt wel in orde. Positief blijven is de boodschap. We helpen elkaar waar we kunnen, daarom heten we dan ook Girls United

 

We hebben echt een toffe week achter de rug en ons resultaat mag gezien worden (vinden we).

 

doei!

 

Girls United

 

 


Posted: 12:16, 29/11/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

Maandag 28 november 2005

Hallo !

 

Vandaag waren we weer vroeg uit de veren! Om 9u zijn we samengekomen in het EMI om onze volledig kaft in orde te brengen. De laatste opdrachten werden afgedrukt en de lay-out werd verzorgd. Daarna begonnen we met volle moed aan ons moodboard, en het resultaat mag er zijn !

Dan was het de beurt aan het visueel dagboek. Op mooie fuchsia papieren werden fotootjes, knipseltjes, lettertjes, enz geplakt. Mooi, mooi, mooi n vooral hl leuk!

 

Genoeg gewerkt voor vandaag! Bijna alles is in orde !

 

Tot morgen!

 

Girls United


Posted: 12:42, 28/11/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

Vrijdag 25 november 2005

Haaaj !!

 

Vandaag vrijdag, de laatste dag van een zware schoolweek ! Maar relaxen zit er nog niet in, want er moet nog vanalles gebeuren ! 

Om 9u zijn we deze ochtend samengekomen om onze planning door te nemen en onze afgewerkte taken te bekijken. Welke vakken blijven er nu nog over ? We besloten om vandaag te werken aan de opdracht voor het vak Sociologie. Gretta, Aurizza, Joke en Ellen gingen zich hier verder mee bezig houden, Clo en Caroline gingen op pad om het interview af te nemen. Maar om 10u hadden we eerst een afspraak met mevrouw Weuts, onze begeleidster. Zij heeft ons nog verder geholpen met de vragen voor het interview. Daarna zijn er enkele meisjes dus begonnen aan Sociologie, en de andere zijn naar de Meir vertrokken om bij Diesel een interview af te nemen. Maar daar was het eerste probleem al... Diesel mag niets naar buiten brengen. Er zijn maar 2 mensen die daar bevoegd voor zijn maar die waren vandaag niet aanwezig... Pech gehad ! Volgende winkel dan maar... Replay misschien ? Ook daar geen resultaat. Waar kunnen we nog een poging wagen ? Misschien bij Inno voor Calvin Klein Underwear... Je gelooft het niet, maar ook daar hadden we pech ! De verantwoordelijke was al een volledige week afwezig door ziekte... Niemand kon ons helpen en ook promotiemateriaal hadden ze niet...

Van een kale reis kwamen we dus terug aan op school. Gelukkig was Sociologie bijna af ! Toch nog iets positiefs !

Wat moeten we nu doen ? Via Clo hebben we een mail kunnen sturen naar Murielle Scherre van het lingeriemerk La Fille d'O. Haar campagnes zijn altijd zeer seksueel getint ! Hopelijk kan zij ons helpen, maar dat is nog afwachten dus...

 

Genoeg gewerkt voor vandaag... Nu is het aan ieder van ons om de individuele opdrachten af te werken !

 

Het is WEEKEND, zlig !!!

 

Tot maandag !

Prettig weekend...

 

Groetjes

 

Girls United


Posted: 12:03, 25/11/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

Woensdag 23 november 2005

Hallo!

 

Vandaag was het de grote dag, het begin van onze exploratieweek! Wekenlang hebben ze ons voorbereid op dit nieuwe concept, als proefkonijnen worden we ondergedompeld in nieuwe situaties. Onbekende mensen, vreemde taken, nieuwe leerkrachten, we doen ons best!

 

Deze morgen kregen we een briefing over het verloop van onze week. In de namiddag kregen we een teambuildingsopdracht zodat we onze groep beter leerden kennen. Alles verliep vlot maar het cinematicket was niet voor ons weggelegd . Wachtend op onze mentor, verdeelden we al enkele taken.

 

Om half 5 vetrokken we naar huis om er de volgende dag fris en uitgerust terug in te vliegen!

 

Tot morgen!

Girls United!


Posted: 12:32, 24/11/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

donderdag 24 november 2005

Hallo!

 

Hh, wat een drukke dag! Om 8 uur opgestaan (de gelukkigen die dichtbij Antwerpen wonen in ieder geval, voor de rest was het ietsje vroeger) , om 9 uur in het Emi en om 10 uur afgesproken in de cafetaria voor de opstelling van onze dagplanning. Eerst en vooral hebben we de hoofdopdrachten verdeeld. We beslisten om per twee de verantwoordelijkheid te nemen voor een stap, behalve voor de laatste twee, die deden samen. Daarna zijn we er onmiddellijk ingevlogen. De hele dag hebben we aan onze hoofdopdracht gewerkt met tussendoor een snelle, korte middagpauze en het oplossen van een klein probleempje. We konden namelijk onze begeleidster niet direct bereiken voor informatie over de straatenqute. Uiteindelijk hebben we ons probleem zelf kunnen oplossen!  

De dag zat er bijna op, nog even onze planning opstellen voor de volgende dagen en met de resterende tijd konden we nog even nadenken over onze opdracht van sociologie.

 

 

Het was een stresserende dag maar eentje met een bevredigend gevoel op het einde!

 

Tot morgen!

Girls United


Posted: 12:15, 24/11/2005
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer