Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nachtwandelaar

Gedachtes van een nachtwandelaar

Eerste nacht

Vanacht besloot ik zoals zo vaak snachts mijn leven te gaan veranderen. Meestal zijn al mijn goede voornemens in de ochtend totaal verdwenen, dus is dit een nieuw probeersel. Ik heb net de dijk afgelopen tot de kastanjeboom en zit nu uit te zweten op mijn bank. Ik weeg een kilo of 30 teveel volgens allerlei regels en ben nu van plan een stukje bagage kwijt te raken. Aangezien ik toch even moet uitzweten voordat ik kan proberen te gaan slapen, begin ik dit blog.

de temperatuur was zeer aangenaam buiten, weinig wind en het gras rook heerlijk. De kastanjeboom op de dijk is mijn ijkpunt, ik raak zijn stam aan en beloof zeer spoedig terug te komen. Gedachte uit de film die ik net zag borrelen naar boven - thank you, more please - hoe passend hier. Eenwaakzame kat in het gras, een plons van een eend of misschien wel een dikkke rat in het water. Door weinig licht en weinig geluid, zijn deze seconden duidelijker. Nee aanweziger, intenser, en toch. Zo zonder betekenis. Nu weer opgedroogd, dringt de slaap zich aan mij op, ik ga haar pakken voor ze mij ontglipt en de morgen zich meldt.

Welterusten

 

Hosting door HQ ICT Systeembeheer