Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My life

waarom makkelijk doen als het moeilijk kan?

09:42, 28/11/2012 .. 0 comments .. Link

Goed, je gaat je toch afvragen waarom het bij mij nooit zonder gezeik kan.

Afgelopen zaterdag naar de verjaardag van Henry geweest. De vriend van Ashley, die ik al ken vanaf groep 3, basisschool. Nu had Ashley maanden geleden al gezegd dat de neef van Henry, Steve een hele leuke jongen is. Prima, we'll see..

Zaterdag op de verjaardag waren Steve en ik schijnbaar net een siamese tweeling, heb ik van horen zeggen. Waar de een was, was de ander ook.. Het was echt super gezellig, en er was echt een klik. Ook al is hij niet meteen mijn type, hij is zeker leuk.

Alles goed en wel, nu hebben we komende zaterdag afgesproken. Super leuk. Alleen doet Henry een beetje moeilijk. Lijkt het wel. Steve wil al maanden naar een bepaalde discotheek en ze kunnen nooit. Nu heeft Steve zaterdag met mij afgesproken, en nu wil Henry ineens wel naar die discotheek. Hij doet ook echt ontzettend hard zijn best om Steve over te halen. Gisteren vertelde Steve dat Henry ook met steeds verleidelijkere voorstellen kwam. Niet dat het Henry gaat lukken om hem over te halen, want Stve heeft met mij afgeproken, maar toch. Ik was er ondertussen een beetje klaar mee dat Henry zo zijn best doet. Dat heb ik ook tegen Steve gezegd en hij vond dat ik Henry dat maar moest zeggen.

Ik heb Henry daarna een app gestuurd met: "Waarom doe jij zo hard je best om Steve over te halen om mee te gaan naar die discotheek? Wil je niet dat hij naar mij toe komt?"
Daar kreeg ik op terug: "Ik zit hem alleen te kutte. Hahahah. Ben maar niet bang, hij komt heus wel. De jongens wilden iets afspreken en vroegen hem mee. Maar wij gaan ook niet."

Prima, denk je dan. Niets aan het handje. Dus ik stuurde Steve een app om te zeggen dat ik het gevraagd heb .. And it's all good..

Niet dus.. Steve kreeg het volgende: "Waarom zeg je dat nou weer tegen Nadja ik zei dat alles tussen ons bleef" "Snap je" "vertel zo niks meer he snap je wel" "Mzzl" "Niks succes t weekend spreek  je volg jaar"..
Ik heb Steve gestuurd wat ik kreeg. Hij heeft er nu voor gekozen om niet te reageren op Henry. Hij kan hem nu niet meer volgen dus hij laat het even.

Dus je gaat je nu wel afvragen waarom het nooit eens makkelijk kan gaan. Het moet altijd met een hoop gezeik en gedoe..

Wordt vervolgd..Nog een Nadja actie....

09:27, 10/11/2010 .. 0 comments .. Link

Het was ondertussen alweer meer dan een jaar geleden dat ik een Nadja-actie had gehad... Dus bij deze..

Eerst kreeg ik zo'n twee weken een televisiekast van de buren van mijn ouders. Die is naar boven getild door mijn schoonbroer en een vriend van hem. Je zou toch denken dat er dan niets meer mis kan gaan.. Maar, dan heb je geen rekening gehouden met Nadja!!

Ik had mooi mijn televisie erin gezet, zo'n megagroot, megazwaar bakbeest. Toen kwam ik erachter dat de plank te laag stond en dan kon ik mijn dvd-speler en digitale ontvanger niet meer kwijt, dus televisie er weer uit. Toen de plank eruit.. Dat heeft me nog zo'n anderhalf uur gekost, want die zat aardig vast, maar wat geduld niet oplost, lost grof geweld gelukkig wel op. En daar ben ik beter in dan in geduld hebben.. Nou, plank eruit, plank hoger opnieuw erin, televisie erin..dvd-speler pakken... En dan tot de ontdekking komen dat je vergeten bent de Andere plank erin te zetten.... Dus... Televisie weer eruit, plank er weer uit. Steunpunten van de plank er weer uit.. En andere plank erin.. Eerste plank ook weer erin en televisie en dvdspeler en digitale ontvanger erin...Tadaa. gelukt..

En de dag daarop barsten van de spierpijn :P. Toen kreeg ik al reacties van: Nadja, bel dan even, dan komen wij je helpen.. Maar nee, Nadja is van het ZELF DOEN!!

Dus maandag had ik besloten dat mijn droger weer op mijn wasmachine moest komen te staan.. Dan kan ik natuurlijk bellen om te vragen of er iemand is die mij kan helpen, maar... dan ben ik afhankelijk van anderen, moet ik wachten enzovoorts. En aangezien ik van de emancipatie, independent women en dat soort onzin ben, doe ik dat dus niet. HOPPA!!

Dus, stekkers eruit, droger naar voren geschoven... dat stuk ging nog best aardig.. Toen wasmachine aan de kant geschoven, dit stuk werd al moeilijker.. Maar goed, uiteindelijk had ik de droger ver genoeg aan de kant om de wasmachine op de plek van de droger te zetten. En wonder boven wonder ging dat best goed.. Geen ongelukken, niks. Hoeraa!!!

Toen de droger op de wasmachine krijgen... Ja.. Maar gelukkig is eigenwijs ook wijs... Dus ik, door mijn hurken, droger een beetje kantelen en HOP, omhoog, met droger.. Gelukkig is er een vensterbank waar de droger op kon leunen, want dat ROTding is toch best zwaar... In tegenstelling tot wat mijn schoonbroer zei.. Maar , no way dat ik zal opgeven.. Nog maar een keer kracht zetten en de droger op de wasmachine laten leunen..

Nu hoef ik hem alleen nog maar te kantelen! Alleen lukt dat niet helemaal zoals de bedoeling is. In plaats van te kantelen schiet die droger uit mijn handen... GELUKKIG ben ik groot, breed en sterk  en kan ik de droger opvangen op mijn borst. En gelukkig heb ik cup F en voel ik helemaal NIETS :S.

Nou, de aanhouder wint, dus uiteindelijk heb ik de droger terug in positie en kan ik hem kantelen zodat ie helemaal, zoals de bedoeling was, op de wasmachine staat. TADAAA gelukt!!

Ja, dinsdag gewoon gaan werken. Uiteindelijk kon ik bijna niet meer opstaan. Ik had 's ochtends al pijn toen ik op wilde staan, maar ik dacht dat ik verkeerd gelegen had ofzo.

Dus toch maar de dokter gebeld. De dokter krijgt natuurlijk weer de slappe lach. Zoals gewoonlijk.. Die man moet toch iedere keer echt dolgelukkig zijn als ie mij ziet zitten. Hij lacht zich iedere keer ziek.. .

Nou, toen mocht ik me uitkleden, na 3 truien vond ie het genoeg en moest ik de rest maar omhoog doen.. En toen ging ie op mijn rug drukken.. Ik was alweer iets minder blij met mijn dokter, gatverpielekes, wat deed dat pijn zeg!! Dus nu mag ik rust houden, en de plekken warm houden, maar dat deed ik al heel goed, gezien mijn 12 lagen kleding, en heb ik valium gekregen....

HOERA NADJA!!Tja Nadja Actie

08:32, 7/10/2009 .. 0 comments .. Link

Maandagavond.
Na 2 weken niet sporten (door omstandigheden, zoals kermis en een mexicaanse griep look a like) heb ik echt zin om te gaan sporten. Dus, vol goede moed stap ik op fiets. Die goede moed duurt welgeteld zo'n 3 minuten.

Vanuit een woonerf komt een auto aan rijden. Aangezien ik niet zeker weet of hij mij ziet rem ik af. De auto stopt, voor mij een teken dat hij mij wel ziet en dus fiets ik door. Om dan bovenop de motorkap te stuiteren en op de grond te landen. De automobilist had me dus niet gezien. Wat ie ook zegt als hij uitstapt en verder alleen maar "Oh god" kan roepen.

Ik rol ondertussen even door over de straat, ik heb een witte jas en die is blijkbaar nog niet zwart genoeg. Mijn enkel doet nogal pijn, en mijn rug en kont (van het stuiteren op de motorkap en de straat, denk ik) ook. Maar goed, de man is redelijk overstuur, dus ik sta maar op, raap mijn fiets op en vertel de man dat alles goed is. En ja, het is duidelijk dat hij me niet gezien heeft, ik ga er in ieder geval van uit dat hij thuis niet heeft besloten dat hij 100 punten zou krijgen als hij mij van mijn fiets afrijdt. Hij blijft zijn excuses maar aanbieden en overstuur heen en weer lopen. Een duidelijk geval van shock dus. Ik daarentegen ben redelijk kalm, voel eigenlijk niets en stel hem gerust (misschien ook een shock, want aan zijn motorkap en bumper te zien was het best een harde klap).

Omdat ik niet te laat wil komen voor het sporten pak ik mijn fiets en zeg dat het wel goed is. Ik bel mijn moeder om te vertellen dat ik onsterfelijk ben, ik heb al zo vaak auto's terug gekopt ondertussen dat ik wel onsterfelijk moet zijn (en nee, het was geen enkele keer mijn fout).

Bij de sportschool vraag ik toch eerst maar een paar pleisters omdat mijn hand toch een beetje bloed, om dan mee te doen aan de yoga les. Best logisch als je bedenkt dat je van yoga kalm wordt en ontspant enzo. Het einde van de les is wat minder als dat vrouwtje beweert dat je niks voelt want ik voel toch echt een heleboel plekken op mijn lijf.

Dinsdag
Omdat ik het toch een beetje raar vind om naar het werk te bellen en te zeggen dat ik ben aangereden door een auto en echt overal pijn heb, ga ik gewoon werken. Daar is iedereen nogal verbaasd, maar ze kunnen er wel om lachen (waarschijnlijk omdat ik het zelf nogal grappig vind). Tegen de middag vind ik het steeds minder grappig, aangezien mijn schoen lijkt te krimpen (eigenlijk wordt mijn voet gewoon heel dik) en echt alles doet pijn. Dus toch maar naar de dokter. Ook de dokter vindt het allemaal best grappig. Ik iets minder als ik hoor dat ik van top tot gekneusd ben. Oftewel; ik ben een superkneus.

Ellen heeft me al een nieuwe bijnaam gegeven Flying van Eldik. Ik vind hem best toepasselijk, dat vliegen gaat best goed namelijk, ik moet alleen nog even oefenen op de landing, die gaat iets minder soepel.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

waarom makkelijk doen als het moeilijk kan?
Nog een Nadja actie....
Tja Nadja Actie

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer