Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nanake's Blog

Dag 3

{ 21:47, 13.8.2012 } { 0 comments } { Link }
De nacht was een btje onstuimig. Nuni was een btje onrustig, maar wat bleek hij moest plassen maar deed zijn uiterste best om het in te houden haha
de derde dag hebben we gewoon gechilled , niet zo veel gedaan, lekker gehangen.

Dag 2

{ 16:15, 12.8.2012 } { 0 comments } { Link }
Nuni was alweer op tijd wakker rond 6u vanochtend...pffff Automatisch wordt Nano ook wakker... Nuni vraagt: "Papa, mag ik met de eilefoon?" (das de iPhone 3GS) Nano wil ook... Jullie mogen wel ff tv kijken, en dat willen ze wel... Gelukkig kan papa dan nog ff dommelen ;) Na een uurtje wil Nuni eten en ik zeg "goed,gaan we naar beneden" Maar opt zelfde moment komt oma binnen en vraagt of ze pannenkoeken willen.
Das lekker!!!

Ze hebben fijn buiten gespeeld etc. maar Nano kwam al gauw weer binnen dat hij last van buikpijn had. Nou ja, mss dat ie moest poepen, daar heeft ie wel eens vaker last van dat hij niet zo goed kan poepen.
Veel drinken. Toen kreeg hij een ijsje van oma. Op he moment dat hij zijn ijsje uit wilde pakken zegt hij dat hij moet spugen, dus wij snel naar het toilet, en ja hoor, daar kwam het uit... niet te zuinig ook, het kwam zelfs uit zijn neus! Zielig... Klaar met spugen, handen gewassen en mond gespoelt.."papa, mag ik mijn ijsje nu?"haha, uhm jawel hoor..
Na het ijsje ging hij weer buiten spelen, verder geen last van buikpijn of iets.
Het avond eten ging redelijk goed, Nano at met lange tanden en Nuni had binnen notime zijn bord leeg.
Natane eet altijd wel goed en kijkt ook de hele dag uit naar haar broertjes, weliswaar in opdracht van papa maar ze moet weten en leren dat zij "de grote zus" is.
Nano begint wer te klagen over buikpijn en heeft zijn bordje half leeg. nou , prima, als hij maar genoeg drinkt. na een poosje tv hebben gekeken gaan ze weer naar buiten om met Kayne te spelen, die hier bijna elke dag al is.
Na kwartier komt Natane aan de deur dat nayrano weer gespuugt heeft.
Toen heb ik m maar binnen gehouden en na kwartiertje viel hij in slaap op de bank totdat het bedtijd was, sjah, toen kon hij niet meer slapen... maar wel gewoon op bed gedaan, even een zetpilletje gegeven en slapen, althans dat probeerde hij.
na een uur sliep hij nog niet en ben ik maar bij ze gaan liggen en toen viel hij redelijk snel in slaap.
Nuni werd nog huilend wakker in zijn slaap, maar hij huilde al slapende dus waaarschijnlijk een nare droom. even een knuffel en hij was weer vertrokken.Dag 1 vd vakantie ... 11 augustus 2012

{ 16:00, 11.8.2012 } { 0 comments } { Link }
Na aankomst gaan Nano en Nuni nog even door het park met de fiets. Nuni is al snel moe en wil gaan lopen. Nano fietst als een dolle vooruit en laat zien hoe goed hij kan "slippen" ghehe Weer terug aan de WAstr spelen we nog achter in de tuin waar Opa net de vuurton heeft aangezet. Opa en papa gooien heel veel oud hout in de ton. Wat is dat heet zeg! Tijd om te eten. Ze krijgen pizza, allebei een helft. Maar die krijgen ze niet op omdat ze al best veel gedronken hebben. Nayrano en Keoni gaan op tijd in bad en lekker nog ff samen met papa tv kijken op bed. Een half uurtje maar , das genoeg. Nayrano valt daarna zoals altijd vrijwel gelijk snurkend in slaap. Keoni wil graag geknuffel worden en dat doet papa maar al te graag... Natané zit met nog met opa&oma en mama Fatty en Sahin beneden. Oops, papa is ook in slaap gevallen... =) Na een uurtje wordt papa wakker, hifi... Snel naar beneden. Nog even met de rest gezeten en gepraat. Natane gaat om 22u slapen, mooie tijd!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

Dag 3
Dag 2
Dag 1 vd vakantie ... 11 augustus 2012

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer