Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nas One

Home - Profile - Archives - Friends

Posted on 23/1/2006 at 12:00 - 0 Comments - Post Comment - Link


Stage bij Heineken

Posted on 23/1/2006 at 11:36 - 0 Comments - Post Comment - Link

De geschiedenis van Heineken begint op 15 februari 1864 wanneer Gerard Adriaan Heineken de firma Heineken&Co opricht.

Gerard Adriaan Heineken weet precies hoe hij de zaken gaat aanpakken: met een grensover- schrijdende blik, een correcte benadering van personeel en klanten, en een hoge en constante kwaliteit van het product. Op dat moment in Amsterdam, begint de traditie van Heineken.

De onderneming wordt groter en groter. Het beroemde Heineken A-gist wordt ontwikkeld, Heineken sleept in 1889 de fameuze Grand Prix Paris prijs in de wacht op de wereldtentoonstelling in Parijs en in 1914 doet de tweede generatie Heineken zijn intrede in het bedrijf. Henri Pierre Heineken loodst zijn bedrijf door de crisis van de jaren dertig en zet met de aankoop van een brouwerij in Brussel in 1927 de eerste schreden op het wereldtoneel. Maar bovenal gaat Henri Pierre Heineken de geschiedenisboeken in met zijn vooruitstrevende sociaal beleid.

 

In de hoogtijdagen van Henri Pierre Heineken, doet de derde generatie zijn intrede in het familiebedrijf. De jonge Alfred Henri Heineken treedt in 1941 op 18-jarige leeftijd in dienst van de brouwerij, waar hij uiteindelijk op 25 februari 1971 benoemd wordt tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

 

Alfred Heineken maakt zijn bier groot in de wereld met zijn visie ‘beer can travel’. Hij is het ook die de beroemde ‘lachende e’in het Heineken logo invoert.

 

Drie generaties Heineken hebben anderhalve eeuw gebouwd aan een solide oerhollands familiebedrijf, dat uitgroeide tot een internationale brouwer die inmiddels actief is in meer dan 170 landen, verdeeld over alle continenten.

 

Assortiment

 

 

 

 

Heineken blik

 

 Heineken blik 33 cl
Het Heineken blik is altijd handig om mee te nemen en overal van een lekker glas Heineken te genieten. Het Heineken blik is ook te koop in een praktische meeneemverpakking van 6 stuks.


Heineken blik 50 cl
Dit Heineken blik is een grotere variant van het 33 cl blik. Speciaal voor liefhebbers van Heineken blik is er ook een meeneemverpakking van 4 stuks.

 

 

 

Heineken 25 cl 12 pack
Deze handzame groene flesjes zijn te koop bij de supermarkt in 12-pack

 


 

 

 

 

 

 

Heineken LongNeck
De coole fles met internationale allure.

  Heineken 30 cl krat
De bekendste verpakking: de krat met 24 flesjes van 30 cl.

 


Heineken 50 cl krat

Deze Heineken fles is te koop in een krat van 18 stuks.

 

 

Heineken tapbier drink je uit een Heineken bierglas, zoals de pint, de vaas, het tulpglas of een fluitje. Ben je met een grote groep, bestel dan een Pitcher. Je kunt diverse van deze glazen direct bestellen!
BeerTender
Overal in Nederland verkrijgbaar: BeerTender. Het innovatieve tapsysteem geeft je de mogelijkheid om eenvoudig zelf het lekkerste biertje thuis te tappen! Meer informatie over de BeerTender vind je op

Heineken Cooltap 10 Liter
Een feestje thuis? Huur dan een Heineken Cooltap 10 Liter. Bedien tot twintig bierdrinkers met gemak. Klein, handzaam en altijd een versgetapt biertje voor iedereen.

Heineken Cooltap 30 Liter
Of geef je een wat groter feest? Dan is de Heineken Cooltap 30 Liter waarschijnlijk beter. Deze tap bedient groepen tot ongeveer vijftig man! Meer informatie over de Cooltap 10 Liter en Cooltap 30 Liter en de verhuurlocaties vind je op

 

 

Speciale Heineken bieren

Zin in een speciaal biertje?
Neem dan een Heineken Tarwebok of Oud Bruin.

Heineken Tarwebok
Heineken Tarwebok is bij de bierliefhebber populair vanwege zijn volle, zachtzoete smaak en frisse karakter.

Heineken Oud Bruin
Heineken Oud Bruin is een ouderwets lekker bruin bier. Oud Bruin heeft een lichtzoete karamelsmaak en een laag alohol percentage.

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer