Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

MyLife

De 1e!

15:43, 7/5/2011 .. 1 comments .. Link

Nou dit is het dan, mijn eigen blog... In het begin had ik ff moeite met inloggen maar nu lukt het gelukkig :)  Eigenlijk weet ik nog niet wat ik er precies op ga schrijven maar dat zie ik vanzelf wel! Laat ik maar eens beginnen dan!    :

Morgen is het moederdag en eigenlijk ben ik net terug van het  cadeautjes scoren! Zoals altijd weer het afgezaagde parfumetje en douchecrempje maar ja ik weet gewoon niks beters! Ook heb ik mijn broertje geholpen met het uitzoeken van een cadeau want "hij had (natuurlijk!) nog niks" Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij een plant van de Coop. Het moeilijkste stuk is het om het ongezien in huis te smokkelen maar aangezien mijn moeder thuis was kon dat natuurlijk niet! Dus wij hup in de schuur die plant neerzetten en zeggen " Mam, blijf zitten waar je zit" Snel inpakken, watergeven en dat achter in de schuur zetten! Nou is mijn broertje ook weer tevreden en kan ik eindelijk eens beginnen aan mijn huiswerk voor overmorgen! Niet dat ik daar zin in heb met de warme weer maar het moet toch gebeuren! Op naar de Natuurkunde ,Wiskunde, Economie en Biologie, want die lopen  nou eenmal niet weg!

Morgen op moederdag zelf gaan we zoals altijd naar mijn ene Opa en naar mijn andere Opa&Oma waar we eigenlijk altijd soep met broodjes eten! Lekker kneuterig :)

Maar nu moet ik gaan want mijn computertijd raakt op en mijn huiswerk wacht! Dus tot mijn volgende Blog

X NayAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

De 1e!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer