Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nena&Lola

(Ge)Kruidvat

Posted in Unspecified

Ja, en nu? Ik heb hier überhaupt niet goed over nagedacht. Moet je hier wel over nadenken? Ik bedoel het is zo simpel. Je gaat erin, je pakt het, je rekent af en je gaat weer. Het is niet dat ik dit voor de eerste keer ga doen, maar wel voor de eerste keer met voorbedachten rade. Met mijn meest nonchalante loopje (lees: ongemakkelijk schuifelend) ga ik naar binnen. Het is niet heel druk. Een wat oudere dame, een paar meisjes en een daar-verrek-ik-mijn-nek-wel-voor-op-straat- jongen staan verspreid in de winkel.

 

Top. Fantastisch dit. Die dingen liggen niet naast de kassa, maar  zo lekker in het zicht, midden in het gangpad. Zo kun je vast een beetje oefenen voor de walk of shame. Dat is vast de gedachte erachter.

Het feit dat de meisjes achter de kassa’s moslima’s zijn, die me waarschijnlijk best een beetje hoerig vinden door deze aankoop, aangezien ik er niet erg getrouwd uit zie helpt ook niet echt. Je raadt inmiddels vast waar het over gaat. Jawel, condooms. Waarom is het zo awkward om die dingen te kopen. Seks is inmiddels iets geworden waar je je niet meer voor hoeft te schamen. Taboe af.

 

Ik vervolg mijn weg naar het schap maar vlak voordat ik er ben zie ik vanuit mijn ooghoek dat de oude vrouw naar me kijkt. Met een soepele boog wijk ik uit naar het gangpad met snoep.

 

Shit. Terwijl ik dacht dat het een keer soepel verliep, neem ik met mijn tas bijna het complete ‘condoomrek’ mee. Moet je me nu zien staan tussen de pepermuntjes, kauwgom en marsen. Ik kan het niet kopen vandaag. Alsof er op mijn voorhoofd geschreven staat “ZIJ WIL SEKS VANAVOND”. Ik hoor wat gegniffel en vang de afkeurende blik van de oude dame. Op het moment dat ik besluit de winkel toch maar te verlaten, hoor ik een van de meisjes achter de kassa zeggen: “Ga je dat nog oprapen?”

 

“Tuurlijk” zeg ik. Ik leg er een terug in het rek de ander hou ik in mijn hand. Ik reken af na de gniffelende meisjes en voor de oude dame. Ik voel haar ogen nog prikken in mijn rug. Uiteindelijk vertrek ik met een pakje kauwgom, en de condooms. Eenmaal buiten schater ik het uit. 

13:15 - July 13, 2013 - comments {0} - post comment


Description
Studente, Blond, 21 Studie: loos (tijdelijk wel te verstaan) Op de een of andere manier krijg ik het altijd voor elkaar om verstrikt te raken in de meest ongemakkelijke situaties. Je weet wel, die situaties waarvan je denk: “gelukkig gebeuren dit soort dingen altijd bij anderen en niet bij mij”. Nou ik kan je verzekeren, of ik het nu wil of niet, bij mij komen deze situaties vaak genoeg voorbij.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- (Ge)Kruidvat
Hosting door HQ ICT Systeembeheer