Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Negentien!

15/1/2006 - 15/01/'06 (geen man, geen ijs)

Ik heb altijd van Sex and the City gehouden. Het laat me altijd precies zien wie ik niet ben: Ik ben geen dertig,ben niet opzoek naar de ideale man,ben niet "desperate" en houd niet van schoenen! Heerlijk als één van de vier steeds weer teleurgesteld wordt door één of andere vent. Elke keer denk ik weer: Daarom doe ik niet aan relaties. Elke keer zijn ze weer zo teleurgesteld en hebben ze weer bakken ijs nodig om er over heen te komen. Ik zeg altijd maar: Geen man, geen ijs. Ik blijf er slank bij.

 

Oke, het is niet altijd zo geweest. Vorig jaar was het zelfs heel anders.Er waren er vier... Dennis,Sander,Victor en Bert-Jan(BJ). In het begin van het jaar was het nog koek en ei met mijzelf en mijn leven. Ik was niet opzoek naar een vent, ik wilde geen vent en er zou geen vent komen. En daar was hij dan, Dennis. Absoluut mijn type niet, heb ik altijd gezegt.Te knap, te ijdel en te sportief. Hij hield van water. Ik hou niet van water. Het is nat, het is koud en het is meestal gewoon vies. Uiteraard ben ik dus ook niet geinteresseerd in water...hij wel... Maar ja, liefde maakt blind. En verliefd was ik. Hij was de ware, ik zag de kinderen al rond rennen in de tuin. Hij had blond haar, blauwe ogen. Hij was niet te groot niet te klein. En dat alles heb ik ook. Mooie blonde kindjes zouden we krijgen. Dagen lang liep ik op een roze wolk, dagen lang vlinders in mijn buik. Alles was mooi en leuk. Zelfs tijdens het uitgaan. 

 

Normaal kan ik dat namelijk niet zo goed. Uitgaan met mijn vriend. Het is gewoon altijd een beetje raar en daarnaast, de meeste jongens kunnen niet dansen. Elke keer als mijn "vriendje to be" zich op de dansvloer begaf dan zakte de grond onder me weg. Half uit de maat,stampend met zijn voeten stond meneer dan zijn "moves" te maken. En dan zag je iedereen zo kijken... "ja, ik vind hem dus leuk" dacht ik dan altijd. En plaatsvervangende schaamte kroop zich vanaf mijn nek tot aan mijn oren omhoog. Het ergste is dan nog dat meneer het zelf totaal niet in de gaten heeft, en zelfs vind dat je "gezellig" mee moet doen.

 

Dennis deed dit niet. Hij stond heel relaxt met een biertje in zijn hand een beetje mee te deinen op de muziek. Hij had het begrepen. Hij wist dat hij niet geweldig kon dansen, en was ook zeker niet van plan zichzelf voor paal te gaan zetten. Een man naar mijn hart, kun je wel zeggen. In de verdere dagen ontpopte hij zich tot een echte charmeur. Hij maakte veel complimentjes,kwam altijd optijd en deed dingen zoals de deur voor mijn openhouden.Hij had veel vrienden, was populair en zag er altijd goed uit. Zijn enige probleem was "water". Hij kon over niks anders praten dan surfen, duiken, zeilen,zwemmen en vissen. Zoals ik al zei "ik houd niet van water!".Mild enthosiast reageerde ik dan op zijn verhalen, en waar ik maar kon probeerde ik het verhaal een wat interessantere wending te geven. Dennis was niet te stoppen. Bij hem was het water voor en water na. Achteraf gezien was dit behoorlijk irritant,maar op dat moment kon ik alleen maar verdrinken in die zeeblauwe ogen van hem.Zachtjes deinde ik op zijn golven van woorden en zeilde ik over zijn verhalen.

• 0 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

About Me

Elke dag een stukje meer over mijn leven ambities mode studeren twintig worden vrienden vriendjes

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer