Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nienkee

16/10/2005 - Geloof..

Posted in Geloof

Goedenavond.. lekker wat berichtjes plaatsen hee :) haha .. hier kan ik lekker kwijt wat mij bezig houd ! Geef trouwens ook gerust een reactie .. lijkt me tof ! Goed.. wat zal ik eens vertellen .. mijn getuigenis misschien .. hoe ik tot geloof ben gekomen ? Mijn verhaal .. vraag er gerust naar als er wat over en mee is ?

 

Mijn eigen verhaal !

Ik was toen nog 13 , ik had een slaapfeestje van een vriendinnetje van mij , we gingen elkaar (enge)verhalen vertellen ! Ik was bang , maar voelde me achtergesteld als ik niet mee zou doen , tegen mijn wil in heb ik meegedaan aan het glaasje draaien , ik wist dat het fout was en dat er grote gevolgen waren , maar het liep thuis niet lekker , en het kon me op dat moment ook niks schelen , want ik wou dat mijn vriendinnen me geen watje zouden vinden ! Sinds die nacht , kon ik niet meer slapen en had last van enge dromen , ik hoorde stemmen en zag geesten !
Op school ging het helemaal niet goed , mijn punten gingen erg achteruit .
Bij een gesprek bij mijn mentrix heb ik het haar allemaal verteld , en zij heeft mijn ouders ingelicht. In de kerk werd er door mijn Jeugdleiding voor me gebeden ( nog tnx hiervoor =D ), ik kon bij hun altijd terecht !
Mijn ouders en ik hebben hulp gezocht bij het Maatschappelijkwerk , het heeft niet echt wat geholpen , maar het was fijn om je verhaal er kwijt te kunnen .
Ik hoorde stemmen , en ik was altijd doodbang om alleen thuis te zijn , ik kreeg opdrachten van die stemmen , ik heb in mezelf gekrast , en me dingen aangedaan die niet normaal zijn !
Het maatschappelijkwerk heeft ons doorverwezen naar Eleos ( christelijk-riagg)
daar heb ik nog een aantal gesprekken gehad !
Maar.... in januarie dit jaar (2004) had ik een Crosslinked dag van Rafael !
Ik had er veel zin in , ik kwam voor de gezelligheid . Maar de avonddienst sprak mij aan , het ging over een koffer , een koffer met verdriet en pijn ... die lasten die je met je meedraagt , dat je die bij God moest brengen !
Je kon dan naar je Jeugd/tienerleiding gaan en voor je laten bidden , maar ik had het lef niet om te gaan .
Ik liep op de gang toen iemand mij aansprak ...
Ik moest met hem meelopen , en hij wist dat ik met verkeerde occulte dingen ben bezig geweest .
We hebben er toen voor gebeden en al het slechte verbroken . Ik voelde meteen dat die last van me afviel !Die avond , heb ik voor het eerst van mijn leven een bewuste keuze gemaakt voor God !

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

16/10/2005 - Lalaaa..

Hopelijk staan er nu wat foto's bij .. na veel moeite !

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

16/10/2005 - Ik stel me even voor !

Goedeavond allemaAl ..

 

Eindelijk een weblog.. klinkt misschien maar ik vind het heerlijk om elke dag lekker wat te schrijven over wat me bezig houd en wat ik gedaan  heb.. okee.. maar goed.. eff over mezelf..

Ik ben Nienke .. 16 jaar oud .. en er komt vast en zeker nog wel een foto van mij hier op ! Mijn hobbies zijn , dansen , zingen , toneel spelen , lezen en schrijven .. ook houd ik van mijn God !  Klinkt misschien dom .. maar het is iets waar ik voor leef en op een 1 of andere manier is dat toch iets wat mij veel bezig houd .. een soort van hobby ..

 

Nou dat was het dan voor de eerste keer :)

 

Liefs ,

Kusjes

Nienkee

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Dit is mijn weblog , waar ik jullie hopelijk bijna dagelijks iets schrijf over wat mij bezig houd .. ook staan hier leuke foto's van mij en vrienden !

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer