Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nieuwsservers Home | Profile | Archives | Friends
Hoe werkt Usenet en wat kan je er mee?

Binsearch12/5/2013
Binsearch is een nzb-zoekmachine. Hiermee kan je nzb bestanden zoeken en downloaden. Een nzb bestand importeer je een een Usenet client. Zo als bijvoorbeeld newsleecher of Grabit. Vervolgens gaat je Usenet client de download downloaden van Usenet. Usenet staat ook wel bekend als nieuwsgroepen of binaries. Tegenwoordig heb je ook een hoop tools die bijvoorbeeld automatisch films kunnen downloaden zo als CouchPotato en SickBeard. Dat maakt websites zo als Binsearh.info weer overbodig. Echter je hebt dan wel een Newznab provider nodig. Dat is ook een soort van nzb-zoekmachine.
(Posted in Usenet)
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

NZB bestanden zoeken1/2/2013
NZB bestanden zijn erg handig. Als je wilt downloaden uit nieuwsgroepen vroeger moest je gaan Headeren en dat koste heel veel tijd en probeer dan ook maar is alle rar bestanden te vinden. Gelukkig zijn er tegenwoordig nzb zoekmachines zo als bijvoorbeeld nzbindex.nl en binsearch.info.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Downloaden met het programma Grabit19/1/2013
Grabit is een programma wat het beste gebruikt kan worden door gebruikers die niet zoveel computer kennis hebben. Grabit is slechts alleen een download programma je kan hier niks mee zoeken op usenet tenzij je hier voor betaald. Maar dat is helemaal niet nodig omdat er zat gratis nzb zoekmachines zijn zo als Binsearch.info en NZBindex.nl Je download eerst een nzb bestand van een nzbzoekmachine en vervolgens open je het nzb bestand met het programma grabit als alles goed is ingesteld in grabit gaat hij nu downloaden.! Voor een volledige handleiding van Grabit zie de handleiding Grabit veel succes!
(Posted in Grabit)
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Gratis Nieuwsservers5/1/2013
Er zijn enkele Gratis nieuwsserver echter hier moet je niet te veel van verwachten omdat ze vaak erg beperkt zijn. Ik raad je aan om echt een Payserver te nemen het kost bijna niks voor 5 euro heb je al een goede nieuwsserver. Als je toch een gratis nieuwsserver wilt proberen kijk hier eens > Gratis nieuwsserver Het voordeel van een nieuwsserver ten opzichte van torrent is dat je de maximale snelheid kan halen van wat je internet verbinding toestaat. Ook kan je bestanden veel langer downloaden soms wel 3 jaar terug! Echter worden de laaste tijd wel steeds meer DMCA verzoeken gedaan dus ik raad je wel aan om eerst dit te lezen Usenet DMCA problemen Veel Succes met het donwloaden uit nieuwsgroepen.
(Posted in Nieuwsservers)
Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer