Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nijntje's nieuwe blog

Home - Profile - Archives - Friends

Laatste Spacebericht

Posted on 31/7/2006 at 16:34 - 1 Comments - Post Comment - Link

Werken, afscheid en vakantie
Hey allemaal,
 
Eindelijk weer eens een weblog op mijn blog.
Vandaag ben ik aan mijn achtste week in de thuiszorg begonnen. :-)Het is echt superleuk werk: hou je van mensen, vind je het leuk om mensen te helpen, vind je het niet super erg om schoon te maken en hou je van kletsen (en wil je ook nog eens geld verdienen)???? Ga dan in de thuiszorg!!! In de vakantie zit menig thuiszorgbureau met de handen in het haar hoe ze het deze week gaan rooien.
In het begin was ik wel supermoe na een 6-urige werkdag, maar het is echt mooi werk. De meeste mensen zijn je zo dankbaar, en eigenlijk alle mensen zijn aardig en blij dat je komt.
 
Vandaag hebben we afscheid genomen van de familie de Haan uit Sentani in Papua. Zij zijn hier twee maanden op verlof geweest. Raar dat ze nu weer weg gaan. Ik heb vaak op de kinderen gepast, en die kwamen te pas en te onpas bij ons thuis om met de poppen te spelen, met de lego te spelen of lekker een stripboek te lezen.
Een vriend van mij zei dat hij mij echt een moedertje vond, is dat geen compliment :-D!
 
10 weken thuiszorg is wel erg veel als je het als vakantiewerk doet, en ik mocht van het bureau een weekje eerder vrij nemen. Nu ga ik lekker nog op vakantie met mijn pappie en mammie. Naar Frankrijk, NormandiŽ, Bayeux. Het tapijt van Bayeux in het echt zien!!!! Superveel zin in!!!
 
Khoop deze blog nu wat vaker bij te houden. Ik denk dat het wel gaat lukken, aangezien ik mn 'mailblog' niet meer heb... So wish me luck. And luck to you all!!!
 
 
Kus
 
Nijntje


Nieuwe blog

Posted on 31/7/2006 at 15:54 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hey allemaal,

 

Mijn nieuwe blogje. Voor iedereen toegankelijk en hopelijk leest iedereen m ook. Natuurlijk nog niet direct. Ik moet eerst even kijken hoe het allemaal gaat met deze blog.

Nou hopelijk reageren er een paar mensen.

En dan kopieer ik wel wat van mijn space.

 

Nijntje

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer