Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nilfisk hogedrukreiniger

20/7/2014 - Nilfisk Alto Hogedrukreiniger

Nilfisk Alto Hogedrukreiniger stallen voor de winter.

Als de klus met uw Nilfisk erop zit en u wilt het apparaat voor een langere tijd opbergen, bijvoorbeeld wanneer het winter wordt, dan is het verstandig om op bepaalde zaken te letten. Wanneer het apparaat niet zorgvuldig wordt onderhouden moet u wellicht nieuwe Nilfisk Alto Hogedrukreiniger onderdelen bestellen.

 1 Het vuil aan de buitenkant van de Nilfisk Alto Hogedrukreiniger.

Hoewel het apparaat veel water kan verwerken, is het niet voor de volle honderd procent waterdicht. Er kan dus vuil en vocht doordringen in de bewegende delen van de Nilfisk. Neem na gebruik de reiniger en de slang af met een doek om de buitenkant schoon te krijgen.

2 Het opbergen van de Nilfisk.

Om de hogedrukreiniger goed op te bergen is het niet de bedoeling om het apparaat vol met water weg te zetten. Ook de reiniger helemaal laten leeglopen is niet goed. De beste manier is om er anti-vries of ruitenwisservloeistof in te pompen, door het apparaat kort te laten draaien. Door de vloeistof kan de Nilfisk Alto Hogedrukreiniger een tijdje weggezet worden zonder dat er Nilfisk onderdelen kapot gaan. Zet het apparaat onder geen beding zomaar in de vorst weg!

3 De spuitlans loskoppelen.

Bij het loskoppelen is het belangrijk dat er geen viezigheid, aarde of zelfs insecten in de onderdelen van de spuitlans en slang terecht komt. Het is een goed idee om de openingen af te dichten met bijvoorbeeld een folie.

 Nilfisk Alto Hogedrukreiniger weer gebruiken na de winter.

 

Na de winter is voor het thuisgebruik van een hogedrukreiniger de traditie om het terras of het pad weer goed schoon te krijgen voor aankomende lente. Om uw apparaat goed te laten functioneren is het noodzakelijk om de reiniger goed te onderhouden. Anders kan uw Nilfisk Alto Hogedrukreiniger problemen ondervinden.

 

Controleer uw Nilfisk op de volgende punten:

1 Kijk goed of de stekker niet roestig is geworden tijdens de winter. Roest zorgt ervoor dat er niet goed contact gemaakt kan worden. Verwijder de roest met schuurpapier.

2 Als een ontkoppelde reiniger een lange tijd niet gebruikt wordt, kan er vuil of insecten in de spuitlans terecht zijn gekomen. Als je de Nilfisk Alto Hogedrukreiniger weer aankoppelt kan dit gaan verstoppen en daardoor een niet goed functionerend apparaat veroorzaken.

3 Check alle 0-ringen op de aansluitingen. Deze kunnen gaan lekken door uitdroging.

 

Samenvattend komt het onderhoud van een Nilfisk Alto Hogedrukreiniger neer op hetvolgende:

  • Nilfisk Alto Hogedrukreiniger vóór de winter klaarmaken om goed opgeborgen te kunnen worden.
  • Nilfisk Alto Hogedrukreiniger ná de winter nakijken en gereedmaken voor het eerste gebruik.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Je mooie spullen weer schoon krijgen kan een tijdrovende klus zijn. Bijvoorbeeld je terras er weer mos en zandvrij uit laten zien voor het eerste lentezonnetje. Je auto die na de winter vies is van de pekel of na de zomer van het overgewaaide Saharazand. Of de mountainbike of racefiets die wel weer eens wasbeurt kan gebruiken. Een smerig karweitje. Een Nilfisk hogedrukreiniger karwei! Nilfisk ALTO Naast de consumenten oplossingen heeft Nilfisk ALTO ook apparatuur voor de professional. De koudwater hogedrukreiniger wordt vooral gebruik voor particulier gebruik. Voor bedrijven die werken met erg vervuilde onderdelen is een warmwater hogedrukreiniger aan te bevelen. Deze Nilfisk hogedrukreiniger spuit verwarmd of heet water onder hogedruk op met vet en olie besmeurde onderdelen waardoor deze weer schoon worden. Het Nilfisk ALTO assortiment biedt ruimte aan verschillende groottes van Nilfisk hogedrukreinigers en Nilfisk onderdelen. Voor elk soort bedrijf is er wel een hogedrukreiniger te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan agrarische bedrijven, automotive bedrijven of de bouw en industriele sector. Nilfisk onderdelen Naast de Nilfisk hogedrukreinigers bestaat er ook een ruime keuze uit Nilfisk onderdelen. Dit zijn onderdelen die je aan Nilfisk ALTO apparatuur kan bevestigen om de klus net iets makkelijker te maken. Het bekendste hulpstuk is waarschijnlijk de patioreiniger, de kap waardoor er geen vuil terug spettert als je het terras schoonmaakt. Er zijn natuurlijk meer hulpstukken voor je Nilfisk hogedrukreiniger. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten borstels en zelfs rioolontstoppers. Deze Nilfisk hogedrukreiniger accessoires zijn bij elke Nilfisk ALTO dealer te koop. Schoonmaakmiddel Als de temperatuur van het onder hogedruk gespoten water en de speciale hulpstukken de klus niet kunnen klaren, is er gelukkig ook de mogelijkheid om een schoonmaakmiddel toe te voegen aan je Nilfisk hogedrukreiniger. Het hangt af van de machine die je hebt waar het schoonmaakmiddel wordt toegevoegd. De twee gebruikte manieren zijn door middel van een reservoir op de Nilfisk hogedrukreiniger zelf, of door middel van een slangetje die het schoonmaakmiddel toevoegt. Om het nog eens allemaal op te sommen heb je voor een intensieve schoonmaakbeurt, zowel particulier als zakelijk, het volgende nodig: Nilfisk ALTO Nilfisk hogedrukreiniger Nilfisk onderdelen Schoonmaakmiddel

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer