Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Noortjes leven

Home - Profile - Archives - Friends

Minivakantie

Posted on 20/2/2006 at 13:07 - 0 Comments - Post Comment - Link

Heerlijk, wat een luxe: vrij op maandag. Met de kinderen een paar dagen vrij, gezellig. We gaan 'n nachtje logeren bij Pieter, hij heeft ook de kinderen. We gaan schaatsen in de Uithof in Den Haag en uit eten in Stobbe in Rotterdam. Woensdag nog een dagje Rotterdam in met de kinderen, er moeten wat nieuwe kleren worden gekocht.

Rob belde net nog, ik wilde een weekend met hem ruilen v.w.b. de kinderen. Dan konden Pieter en ik een weekendje samen weg. De planning is suboptimaal: of Pieter heeft de kinders of ik. Mijn voorstel om 4+5 maart te ruilen kwam hem niet uit, maar hij had gisterenavond samen met Marieke wat alternatieven verzonnen. Dus nu gaan Pieter en ik half april lekker een weekend weg. Parijs, Antwerpen of Utrecht???? En in november nog met z'n tweeen naar Zuid-Afrika, ofzo.

Wat een leven!!!!


Feest!

Posted on 19/2/2006 at 23:51 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vandaag werd mijn oma 91 jaar. Dat betekende het jaarlijkse familieuitje bij een AC-restaurant. Zucht....Veel (vies) eten en geen wijn te bekennen. Geen feest, dus! Gelukkig is het weer voorbij.

Rob was met Marieke een weekendje weg en Annet, Maarten en Dorien vinden zo'n feest echt nog leuk. Pieter "kon niet" en als ik me niet zo verplicht had gevoeld, had ik ook niet gekund.

Daar ging mijn vrije zondag....Vanmiddag heb ik het nog enigszins goed gemaakt door heerlijk op de bank de (Volks-)krant uit te pluizen, terwijl de kinders achter de pc of tv hingen.

Rob kwam vanavond nog even langs om naar de nieuwe coupe van Annet te kijken en natuurlijk haar gisteren geschoten oorbelgaatjes met oorbellen te bewonderen.

Gelukkig hoef ik morgen niet te werken en ben ik met de kinderen een paar dagen vrij. Genieten!


Uit eten met Marieke

Posted on 16/2/2006 at 23:13 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vanavond met Marieke, Robs vriendin uit eten geweest. Dat hebben we al vaker gedaan en dat was ook toen gezellig.

Uit reakties merk ik iedere keer weer hoe raar men het vindt dat Rob en ik - en ons inmiddels grote systeem - zo goed met elkaar kunnen opschieten.

Als exen in onmin leven en ruzie hebben lijkt men beter dat te kunnen begrijpen. Wel triest.

Hoe komt het dat Rob en ik zo goed met elkaar overweg kunnen? Heel simpel, we houden van elkaar.

En toch zijn we gescheiden. Ik ben namelijk zeven jaar geleden enorm verliefd geworden op Pieter. Na een geheime verhouding (en daar was niets spannends aan!) van een paar maanden heb ik Rob verteld wat er aan de hand was. Een gebroken man was hij. Binnen het jaar waren we gescheiden.

Altijd heeft Rob de belangen van onze kinderen voor ogen gehouden. Nooit heeft hij lelijk over mij tegen de kinders gesproken - en reken maar dat ik hem daar WEL materiaal voor heb gegeven.

 

Maar inmiddels zijn we jaren verder. Rob woont sinds een klein jaar samen met zijn Marieke en haar zoontje Mark en hij en ik voeden onze eigen kinderen in co-ouderschap op. Maandag, dinsdag, woensdag zijn de kinderen bij mij. Woensdagavond eten we met z'n vijven - daar maak ik altijd een klein feestje van - en daarna gaan de kinderen met Rob mee.

Ik LAT met Pieter (Lekker Alleen Thuis) en dat gaat ook goed. Pieter heeft helaas een niet zo'n geweldige relatie met zijn ex en ziet zijn kinderen minder vaak dan hij zou willen.

Door Robs houding (en ook door de mijne natuurlijk) lijkt de emotionele schade bij de kinderen naar aanleiding van onze scheiding beperkt gebleven. Ik ben er heilig van overtuigd dat hoe groter jij als ouder het drama maakt, hoe traumatischer de scheiding voor de kinderen is. Rob en ik hebben geen nare spelletjes gespeeld (en daar bewonder ik hem om) en de kinderen hebben nooit partij hoeven trekken. Ik spreek met liefde over Rob en hij over mij. Goed van hem, he?

 

Blij dat Marieke een kek wijf is. Hoewel ik - ook al zou ik haar niet aardig vinden - alles opzij zou zetten aan emoties om haar WEL aardig te vinden. Dat is belangrijk voor mijn relatie met Rob.

Onze kinderen zijn gelukkig ook dol op haar en op Markje. En op Pieter&co!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer