Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De Nuchtere Nederlander Home | Profile | Archives | Friends
De kijk op de wereld en het nieuws door de ogen van een nuchtere Nederlander.

De Nuchtere Nederlander: Geert Wilders en Marokkanen24/3/2014

Ja ja, groot nieuws Geert Wilders wil minder Marokkanen... Who are we kidding?? Dat is geen nieuws. Dat is de politiek die bang word voor de PVV in Den Haag, de NOS knipt enkele kleine stukjes uit een  speech en plakt het aan elkaar en je hebt een scene waarin Geert Wilders zogenaamd oproept tot haat. Wat een BS, ik heb de live show gezien en en ik heb gezien wat ze hebben geknipt en geplakt bij de Geert Wilders speech. de NOS? is gewoon 1 grote kabinet propaganda machine.

Maar hoe dan ook, Geert Wilders die kan dat wel aan.

Waarom ik hier deze blog nu schrijf is dit: Waarom zegt elke Marokkaan standaard : ik ben Marokkaan. Het maakt niet uit wie je vraagt, jong en oud ze roepen allemaal: ik ben Marokkaans.

Ik heb altijd geleerd: Je krijgt bij de geboorte de nationaliteit van het land waarin je bent geboren. Ja toch?? Dus waarom roepen de 2e/3e/4e generatie nog steeds: Ik ben Marokkaans ? Ik persoonlijk zou het een wonder vinden als ik een keer een iemand zou horen zeggen: Ik ben Nederlander van Marokkaanse afkomst. Ik vraag niet om je afkomst te negeren het is een deel van iemand, maar het toont respect tegenover je mede bevolking die ook NEDERLANDS zijn en misschien van een andere afkomst. 

Nu heb je vanwege Dhr. Wilders leuke akties zoals: ik ben Marokkaan... Ik zal eerlijk zijn de eerste de beste die naar mij toeloopt de hand uitsteekt en zegt: ik ben Marokkaan , die krijgt van mij een nette hand en de reactie: Ik ben een Nuchtere Nederlander en i dont give a f*ck.

Ik ben echt geen racist, maar wel een Nuchtere Nederlander. Ik zal ook niet gaan roepen dat alle Marokkanen het land uit moeten, waar ik het wel mee eens ben met Geert Wilders? Nou dat is simpel, criminelen met een dubbel paspoort mogen ze van mij het Nederlands burgerschap afnemen. Wie ervoor kiest om in Nederland te komen en besluit om zich hier niet aan de wet te houden (de wet waar iedere burger zich moet houden) die heeft hier niets te zoeken. Waarom moeten wij ons belasting geld spenderen aan criminelen uit het buitenland? Maar deze mening geldt niet alleen voor Marokkanen maar voor elke crimineel met een dubbel paspoort.

 

Discriminatie betekend letterlijk : het maken van onderscheid.  Discrimineer ik nu? JA!, want ik maak onderscheid tussen criminelen en nette burgers. Iets wat Geert wilders ook doet. Kortom: ik verwacht na het plaatsen van deze Blog enkele aangiftes.

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

De Nuchtere Nederlander: Oekraine7/3/2014

Ellende in de Oekraine....


Iedereen heeft wel gehoord dat er zoveel problemen in de Oekraine zijn, je wordt ermee dood gegooid. Nou ik dacht laat ik eens mijn mening erover geven en de ergernis uit mijn gedachten halen.

Waarmee is het begonnen? Nou in mijn ogen simpelweg : Een corrupte president die geld van zijn burgers wilde stelen en de machthonger van Rusland en de EU.

De Oekraine heeft simpelweg 2 partijen, de PRO Russische en de PRO EU partij. De ene partij wil bij Rusland horen en daar vriendjes mee zijn en de andere partij wil vriendjes zijn met de EU. Nou sorry hoor, maar ik kan er met de kop niet bij dat het zover heeft kunnen komen.

In mijn ogen hoort de regering er te zijn voor de bevolking! Waarom moet een land een handels akkoord met Rusland of de EU afsluiten??? Als je een handelsakkoord maakt is er maar 1 verliezer, namelijk het land die het ondertekend. Waarom? Nou heel simpel, met een handelsakkoord verwijder je de concurentie. Concurentie is nodig voor de handel met andere landen, concurentie zorgt voor innovatie envoor lagere prijzen. Zet je de handtekening onder een handels akkoord dan kan je nog maar met enkele partijen handelen die zelf de prijs kunnen bepalen. En het land die het akoord heeft ondertekend kan er niets aan doen. Had de Oekraine simpelweg gezegt: Wij sluiten geen handels verdragen met de EU of Rusland dan hadden geen opstand gehad en was er geen invassie op de Krim. Want zeg nu zelf, Jij gaat toch ook niet naar de supermarkt omdat je een akkoord met ze hebt? Nee, je kijkt naar kwaliteit,prijs en naar welke aanbiedingen ze voor je hebben. Landen horen netzo te handelen. Is het gas uit Rusland goedkoper dan het gas uit de EU? Dan koop je het gas in Rusland. Is de kaas uit Nederland goedkoper of beter dan de kaas uit Frankrijk? dan haal je het uit Nederland. Simpel toch??

Handelsakkoorden zijn Bullshit, elk land hoort zelf te mogen bepalen waar ze een product willen kopen.

Net als dat het Bullshit is dat Rusland en de EU eisen stellen,komop zeg. Kijk eerst eens naar de problemen in je eigen huis voor je dingen gaat eisen van een ander.

Dat de EU nu 11 miljard gaat sturen naar de Oekraine? Dat is toch ook te gek voor woorden. Waarom moet de EU zich er nu weer mee bemoeien, hebben ze nog niet genoeg schade aangericht??? 11 miljard, terwijl armoede en werkeloosheid gewoon dagelijks stijgt in deze prachtige EU. 11 Miljard, dat is een hoop geld, en wedden dat de Oekraine door een hele hoop hoepels van de EU moet springen om dat te krijgen. Waaronder dat handelsakkoord met de EU.... ik word er helemaal ziek van. Die hele EU het enigste wat ze willen is meer macht en ze kijken niet om naar de kleine mensen, de burgers, de bevolking waar ze gewoon op trappen. En eerlijk is eerlijk, Rusland is net zo erg. Rusland die doet het tenminste op de ouderwetse manier en in het zicht van de wereld, ze sturen troepen en zeggen dat ze de Russische bevolking wil beschermen. De EU doet het via donkere kamertjes en steelt en chanteert de landen erbij. Join de EU anders leggen we je land restricties op en krijg je geen geld. Gewoon om ziek van te worden.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer