Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Orange-County-Coppers.

Home :: Profile :: Archives :: Friends

historie van de teutels

 Paul Teutul Sr.

Zijn Fiets oude Winkel houdt om van eerst 6 jaren te zijn, maar gaat en bouwt leiding Paul Teutul Sr. naar dat van speciale motorfietsen steun in de 70er, inspireert van films evenals "Gemakkelijk Passagier" en Marlon van Brando de het "Het wild Een".

Te beseffen het succes van dat Provincie Ijzerwerk sinaasappel Paul Sr. zijn passie naar het gebouw van motorfietsen en toestond 1999 zijn zoon Paul jr. te regelen als een baas ontwerper voor zijn nieuwe firma. De geboorte van Provincie Helicopters sinaasappel. OCC barstte gebouwd in de scène aan de Daytona Biketoberfest 1999 met "Waar Blauw" een klassieke helicopter in Paul van Sr de. s garage.

Vandaag alle 3 zonen van Paul in de staalindustrie of in het Fiets Winkel werk. Danny, 28, is de algemene Managr van Provincie Ijzerwerk sinaasappel. Paul jr., 31, is de baas ontwerper in Provincie Helicopters sinaasappel. Michael, 26, is actief in het kantoor van OCC. Een verpleegster training in Rochester, N. Y bezoekt dochter Kristin, 23.

 

 

Paul Teutul jr. -A.k.a. Jonger of Paulie - werd met Metalspänen in het bloed geboren. Aangezien het oud 12 jaren is, is het heeft altijd indien het in de Stahlfabrik van zijn vader over regeelt om wij een Stahlbearbeitet om te leren om bekwaam te zijn om later eenmaal motorfietsen te bouwen.

Na het met de school maak, ging, was het naar de firma zijn vader klaar om om leider het verkoopsdepartement te worden. Maar na dat zijn vader meer en meer tijd in de Motorradbauen geïnvesteerd, maakte hij Paul jr naar zijn Assitenten. Daar Paul merkte Sr op dat blik. had dat zijn zoon het ontwerp dat technisch is rond Provincie Helicopters sinaasappel een correcte plaats in de motorfietsen scène te geven.

Met deze vader-zoon heeft team OCC enkel unstoppbar kunnen worden.

 

 

Zoals zijn broer Paul, ging Mikey oud was naar oranjekleurige Provincie Ijzerwerk als hij 12 jaren tot hij de school hintersich gehad. Na dat probeerde, ging verder de Universiteitsbzw het het, voor na de eerste examens, opgemerkte was het die de Universiteit niets voor het. Terug naar Papa's versterk u.

Mikey werkte, werd gegaan tot het 20 jaren als in OC Ijzerwerk na dat het naar Arizona waar het 6 verschillende banen in 5 maanden werkte:

* De Plaatsaanwijzer in een bar, wat echt oploste, heeft omdat het die nachtlevensmessed op niet. * Kelner, wat ook niet opgelost heeft omdat hij werd" "zoals mest behandelde. * Telemarketer van de telefoons en gelijkaardig verkoopt, wat ook niet opgelost heeft omdat het het huis van Telemarkten laat irriteren * park bewaker te worden, heeft echter ook omdat dan beweging noodzaak niet opgelost... en scheerbeurt. * De Film theater collega, dat loste op zeker te zijn omdat hij niets moest doen en heeft voor dat kosten-bevrijdt films kunnen zien.

Maar in de eindarizona was niet zijn wereld en die het terug na oranjekleurige Provincie draaide, New York.

Terug in OC, werkt het met zijn broer Daniel in de OC Ijzerwerk. Dan nadat 2 jaren met een baan van dat, eenvoudig enkel het laatste was, bezocht hem in een koude januari nacht een bar en ontmoette, aanbood een een dat een baan in OCC naar het: Verroest a. k. a. Russell Muth, maker van Helicopter Amerikaan.

Mikey was vlug aan Raad van de OCC Bemanning en antwoord oproepen, kauwt kauwgom en brengt het vuilnis naar buiten. Maar na 2 weken was het reeds met op de straat en was met zijn broer en vader in Bikeshows en zijn enkele taak zou aan zich hem zelf voorgesteld worden. Nu heeft hij niet 2 mensen die hij is een Vorgesezter, hoewel hij zelfs meer blanke wat zijn taak is. Doet dat, maar echt enig rol speel?


Posted on 20/2/2007 at 08:21

OCC Bikes 5

Senior Vintage

Wendy's Chopper

Sunoco Chopper

Billy Joel

Police Bike

Napa Drag Bike


Posted on 20/2/2007 at 08:11

OCC Bikes 4

Old School Coffin Bike

Old School Corvette

The Blue Bomber

Super Stretch Softail

Super Stretch Rigid

T-Rex Rigid

T-Rex Softail

The CRC Bike

The Hunter

T-Rex Softail

T-Rex Rigid

Senior Sunshine Series

Lucy Bike

Old School Cody Projekt 2

Solid Works Bike


Posted on 20/2/2007 at 08:10

OCC Bikes 3

Case Cuterly Bike

The Learjet Bike

Ole Miss Chopper

Army Chopper

10-Up

The David Mann Bike

The Blue Bomber

The 1974 Sunshine Bike

Old School Paul Sr. Series #1

Old School Paul Sr. Series #2

Old School Paul Sr. Series #3

Old School Paul Sr. Series #4

OLD School Paul Sr. Series #5

Greeny Old School


Posted on 20/2/2007 at 08:07

OCC Bikes 2

I,Robot Bike

Mickey & Vinnie Bike

Carroll Shelby Bike

Lincoln Mark LT Bike

Davis Love Bike

Junior's Dream Bike

The Cat Bike

Shuttle Tribute Bike

Rick's Bike

Jorge Posada Foundation

Discovery Bike

The Jeff Hammontree Bike

The Rat Bike

Hooters Bike

Bass Bike


Posted on 20/2/2007 at 08:05

OCC Bikes 1

AirForce Bike

Black Widow Bike

Jet Bike

Fire Bike

Commanche Bike

Gilette Bike

Statue of Liberty Bike

NY Jets Bike

Mikey Bike

Christmas Bike

Paul Sr Bike

Miller Bike

Dixie Chopper

Snap-on Bike

Lane Armstrong Bike


Posted on 20/2/2007 at 08:03

PAULIE

Paul JR whit the black widow


Posted on 19/2/2007 at 14:53

OCC

THE O.C.C

 

 

 


Posted on 19/2/2007 at 08:00
Hosting door HQ ICT Systeembeheer