Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
On My Way To NYC

Description

Ik wil graag mijn verhaal aan iedereen laten zien die ik aan het schrijven ben! Ik zal elke keer een nieuw hoofdstuk plaatsen! Graag hoor ik Tips&Tops van jullie!! Have Fun met het lezen van het verhaal over een meisje dat gepest is in Amsterdam en moet verhuizen naar New York, waar zij populair wordt! -- xoxo --


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Hoofdstuk 1

Lea wordt wakker. Ze kijkt op haar wekker, pff het is pas 8 uur denkt ze. Eigenlijk wilt ze zich graag nog een keer omdraaien.
Maar er moet nog zoveel gedaan worden vandaag. Het is namelijk de laatste dag dat ze in Amsterdam is.
Morgen vertrekken ze naar New York in Amerika. Haar vader heeft daar namelijk een goed betaalde baan aangeboden gekregen.
En omdat ze dat geld wel hard kunnen gebruiken, heeft haar vader de baan aangenomen.
Lea was erg blij toen ze het hoorde dat ze gingen verhuizen. Eindelijk kon ze weg uit die stomme stad. Weg uit Nederland en opnieuw beginnen.
Ze hoopt heel erg dat ze daar leuke en aardige mensen ontmoet, die niet gemeen zijn en haar pesten.
De mensen die nu bij haar op school zitten zijn erg gemeen en pesten haar continu.
Ook doen ze vaak net alsof Lea niet bestaat. Lea zucht bij deze gedachte.
Ze was zo enthousiast geweest en zo blij tot ze bedacht dat ze haar beste vriendin Kate hier achter moest laten met die pestkoppen.
Lea en Kate zijn al 5 jaar beste vriendinnen. Ze leerde elkaar op school tijdens het project 'Tegen Pesten' kennen.
Beide waren ze op hun vorige gepest en hierdoor raakte ze aan de praat. Meteen hadden ze een klik. Daarna waren ze onafscheidelijk.
Dit komt ook doordat ze beiden niemand anders hebben. Ze worden uitgelachen, genegeerd en gepest.
Ze hebben altijd veel steun aan elkaar gehad. Maar vanaf morgen wordt het allemaal anders. Lea zal Kate niet veel meer zien.
Ze hebben wel afgesproken om elke avond te gaan skypen.Lea laat een traan als ze hieraan denkt. Ze voelt zich schuldig.
Ze heeft het gevoel dat ze Kate in de steek laat. Arme Kate, die hier nu helemaal alleen achter blijft. Gelukkig komt Kate vanavond langs en blijft ze gezellig slapen.
Ze hebben afgesproken om de hele avond leuke dingen te doen en het over leuke dingen te hebben.

Lea schrikt uit haar gedachte als ze iemand naar boven hoort komen. Snel springt ze uit bed.
Eigenlijk had ze afgesproken met haar ouders om om half 9 beneden te zijn. Ze moest helpen met de laatste dingen Inpakken en boodschappen doen.
Maar omdat ze zo in gedachte gezonken was had ze niet meer op de tijd gelet. Het is ondertussen alweer kwart voor 9 en ze moest nog douchen. Snel pakte ze alle spullen.
Toen werd er op de deur geklopt. Haar moeder komt boos binnen lopen 'jeej Lea, kom je nu pas je bed uit! Je zou om half 9 klaar staan om ons te helpen met van alles!
Je bent nog niet eens gedouched. Ik zou maar opschieten want om 1 uur komen ze de laatste spullen ophalen. En we moeten nog booschappen doen!'
'Jahaa maaam, ik ben er nu toch uit. Jej zeur niet zo!' Zegt Lea zuchtend. 'Nou kind, grote meid en dan nu opschieten!' Haar moeder gaat weer naar beneden.
Jeetje zeg! Wat kunnen moeders zeuren 's ochtends. Snel loopt Lea naar de badkamer en stapt zingend onder de douche.
Even later staat Lea beneden. Ze ziet dat haar ouders in de tussentijd al veel hadden gedaan. Bijna alles wat nog los stond zit nu in dozen.
Het enige wat nog ingepakt moet worden, zijn de spullen op de slaapkamers, badkamer en de boodschappen die ze voor daar hebben gehaald.
Voordat ze dat allemaal kunnen inpakken, moeten ze allemaal nog even kijken wat ze voor morgen nog nodig hebben en eventueel hier achter kunnen laten. 

Alle meubels en accessoires laten ze in het huis achter. Ze krijgen namelijk van Lea’s vader  baas allemaal nieuwe meubels voor het nieuwe huis.
Haar ouders hebben al van alles mogen uitzoeken. Zelfs Lea mocht allemaal spullen voor haar kamer uitzoeken. Zij krijgt namelijk de hele zolder en hier kan ze veel kwijt.
Ze splits de zolder op in een slaapkamer en een chill-kamer. Aan de ene kant komt haar bed, bureau, kaptafel en een kledingkast. En aan de andere kant komen twee zitzakken, een bank,
een tafeltje en een dressoir met daarboven op een grote smart TV.
Als verassing heeft Lea de nieuwste playstation 4 gehad met singstar en justdance. Ook krijgt Lea een aparte badkamer. Lea is er zo blij mee!
Ze heeft en krijgt zoveel meer dan dat ze hier ooit heeft gehad. Dat kwam doordat haar ouders hier eerst nooit zoveel geld voor hadden.
Met deze blije gedachten gaat Lea aan de eettafel zitten. Haar vader heeft voor het ontbijt gezorgd. Als ze allemaal dan eindelijk aan tafel zitten kunnen ze beginnen met ontbijten.
Als ze klaar zijn zegt haar vader:’’ Zo, dat was het dan! Ons laatste ontbijt in dit en aan deze eettafel. ‘ Na deze laatste woorden eindigt het ontbijt en ruimen ze met zijn allen de tafel af. 


Posted: 19:22, 23/4/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer