Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Opvangertjes huize Blomen 

Twijfel,,, wel,, niet,,wel,,niet

19:26, 10/6/2013  ..  1 comments  ..  Link

Al jaren die kriebels voelen om je toch op de een of andere manier nuttig te kunnen maken, zo graag je op willen geven als gastgezin maar weten dat dat niet gaat lukken zolang je thuis woont.

En zo kwam het dat ik in 2012 eindelijk op mezelf ging! Wauww zou het dan nu toch gaan lukken? Weer die twijfel, want tja, je bent toch nog wel vaak het weekend weg en je eigen katjes en hond gaan dan gezellig mee. Maar zwerfkatjes kan je niet overal mee naartoe slepen, en dus gaat het idee de vrieskast maar weer in.

En dan... krijg je begin maart een mailtje dat er een woning vrijkomt, lekker een stuk dichter bij vrienden en familie, zodat ik niet meer elk weekend weg hoef! En zo geschiedde het dat ik ja zei tegen het huisje en hier nu sinds een kleine 2 maanden woon. 

En dan heb je een kamer over.... ben je elk weekend lekker thuis.. en begint het toch wel weer heel hard te kriebelen! Zodoende gaan zoeken naar een organisatie die mijn hulp goed kunnen gebruiken, en daarin vond ik Katimo.

Zo stuurde ik ze een mailtje, dat ik ze heel graag wou helpen! En toen begon het wachten... wat wel dagen leek te duren ( een dag ^^ ) en  na het 1e telefoontje en informatie toegestuurd te hebben gekregen heb ik volmondig JA gezegd.

Nog geen 2 weken later een berichtje op facebook, dat er een gastgezin werd gezocht voor een moederpoes en 2 kleintjes. Ach je hebt vakantie en dus meteen gezegd dat ze van harte welkom zijn. En daar belde 's avonds Corien, dat ze de dag erna gebracht zouden worden. Jubelstemming natuurlijk. Gelukkig had ik wel al alles klaar staan, en zo kwam het dat de dag erna er ineens een moederpoes met 3 kleintjes bij was.. 

En van al deze opvangertjes houdt ik jullie van harte op de hoogte! About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Twijfel,,, wel,, niet,,wel,,niet

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer