Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Besturen doe je samen, eerlijk en duidelijk


een eerlijke website als vervolg op mijn vertrouwde weblog op zeelandnet

Home | Profile | Archives | Friends


dit is mijn 2e weblog

Posted at 07:45 PM, 8/2/2006

Hopenlijk wordt deze weblog even goed bekeken dan die op zeelandnet, aan de onderwerpen zal het echter niet liggen en ook zal mijn stijl van schrijven niet veranderen, toch voelt het niet hetzelfde. Een beetje onwennig? ja wie zal het zeggen. Dit is een weblog helemaal en alleen voor mensen met een politieke interesse en die openstaan voor de blunders die in deze gemeente keer op keer worden begaan. Soms wordt er geblundert om hele simpele dingen maar soms worden zulke fouten gemaakt dat ze  maar ter nauwenood ontsnappen aan een onder curatele gesteld worden door de provincie....

 

U begrijpt dat Progressief Hulst als oppositiepartij in deze kleine Zeeuws Vlaamse gemeente erg veel moeite moet doen om aan te tonen aan de burgers dat dingen echt fout gaan, dat vele dingen , zeker de financiŽle, anders moeten en snel. 

 

Hulst heeft hele grote plannen en daar hebben ze serieuze mensen voor nodig, geen meelopers en zeker geen jaknikkers die achter de rug om toch weer net een andere mening hebben. Serieuze mensen waarop we kunnen bouwen. Zodat we weer samen vol goede moed kunnen uitkijken naar de toekomst.

 

groeten

 

Patrick


Hulst, de vestingstad van zeeland

Posted at 07:27 PM, 8/2/2006

Mijn teksten gaan vaak over de stad Hulst, gelegen in het groen heeft deze plaats de stadsrechten ruim 825 jaar geleden ontvangen en werkt in het dualisme naar eenheid, eerlijheid en duidelijkheid. Of dat lukt en op welke manier dat gebeurt leest u in mijn stukjes, soms met humor en soms ook erg neagtief en zelfs chagerijnig omdat de gemeente zelf het soms erg bont maakt door zelf problemen te maken en die op ludieke wijze weer op te lossen.

 

Lees mee en huiver, net als ik

Hosting door HQ ICT Systeembeheer