Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Pak zelf je angst en paniek aan!

Pak zelf je angst en paniekklachten aan!

{ 23:19, 20/1/2009 } { 0 comments } { Link }
In de rij in de supermarkt, je staat er al even, maar eindelijk is diegene voor je aan de beurt. Maar, wat is dat gevoel? Een onaangenaam gevoel ontstaat in je keel, je voelt druk op je borst, een plotseling gevoel van kortademigheid, en wat denk je – je hart slaat een slag over. “Oh god, niet hier!.”

Je kijkt snel om je heen-is de omgeving bedreigend? Vier onvriendelijke gezichten in de rij achter je, een persoon voor je. Je linker arm begint te prikkelen, je voelt je duizelig en dan de explosie van angst waar je zo bang voor was. Je krijgt een paniekaanval.

Je weet zeker dat dit een grote zal worden. Ok, focus: Onthoud wat je geleerd is, dit is het moment om de technieken toe te passen. Begin met de diepe ademhaling die de dokter je uitgelegd heeft. In door de neus, uit door de mond. Denk aan ontspannende dingen, en denk tijdens het inademen “ontspan” en adem uit. Het lijkt helemaal niet te werken, sterker nog; je concentreren op je ademhaling zorgt er alleen maar voor dat je je nog ongemakkelijker gaat voelen!

Ok, techniek 2:

Geleidelijke ontspanning van je spieren. Span beide schouders, hou ze 10 seconden strak, en ontspan ze. Nog eens proberen. Nee, geen verschil. De paniek wordt erger en het feit dat je technieken niets uitrichten maken het alleen maar erger. Was je nu maar in je veilige omgeving bij vrienden of je familie zodat je beter met de situatie om zou kunnen gaan.

Nu pompt de adrenaline pas echt door je systeem, je lijf tintelt van de onaangename gevoelens en de schrik de complete controle te verliezen overmant je bijna. Niemand om je heen heeft een idee van de doodsangst die zich over je meester maakt. Voor hen is het slechts een te lange rij in de supermarkt…

Je hebt geen opties meer. Tijd voor plan C. De eenvoudigste remedie van allemaal is “vluchten”. Je verontschuldigd je uit de rij; je voelt je opgelaten, het is jouw beurt om af te rekenen. De cassiere kijkt verwonderd als je je boodschappen achterlaat en naar de deur loopt. Geen tijd voor excuses; je moet even alleen zijn. Je verlaat de supermarkt en rijdt weg in je auto. Zou dit “de grote” zijn? Zal de paniek je over het randje duwen, mentaal en fysiek? Tien minuten later zakt het gevoel.

Het is 10:30, hoe ga je de dag doorkomen??


Klinkt de situatie bekend? Wellicht waren de exacte lichamelijk sensaties iets anders. Misschien zat je in het vliegtuig, in de stoel van de tandarts, of misschien zelfs thuis in je luie stoel. Als je ooit hebt meegemaakt wat men “een paniekaanval” noemt, troost in ieder geval met de gedachte dat je zeker niet alleen bent.

Een paniekaanval gaat altijd gepaard met een acuut gevoel van dreiging. Het voelt alsof je je verstand elk moment kan verliezen of dat een vitaal orgaan en ineens mee gaat stoppen waardoor je dagen geteld zijn, daar tussen het kattenvoer en de ingeblikte boontjes.

Je bent in geen geval alleen; je bent niet eens een op de miljoen. In Europa schat men dat bijna 5% van de bevolking last heeft van een vorm van angst. Voor sommigen is het af en toe eens een aanval; voor anderen kan het dusdanige vormen aannemen dat ze het huis niet meer uit komen. Vaak voorkomende paniek aanvallen zorgen voor de inmiddels bekende “angst-stoornis”.

Een van de eerste stappen in het terug krijgen van de controle over je leven is het krijgen van nuttige informatie. Dit boek geeft je die informatie en nog veel meer! Leer hoe je op compleet natuurlijke wijze verlost kan worden van jouw angst. Klik hier voor meer informatie!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  January 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Links

PaniekWeg.nl

Categories


Recent Entries

Pak zelf je angst en paniekklachten aan!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer