Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Passione Italy Spritz&Food

17/6/2015 - Benvenuti op Passione Italy Spritz & Food

Het was de zoveelste keer twijfelen in de stad,ik had weer een hectische dag op werk gehad en het enige wat ik wou was lekker mijn rust pakken,ergens een goed fris drankje een makkelijk hapje en veel en veel gezelligheid...
Mijn gedachten gingen meteen naar mijn land Italië en de Happy Hour die daar dagelijks een vast ritueel is,leuke tentjes met gezellige achtergrondmuziek,groepjes van mensen die elkaar helemaal niet kenden maar wel 1 ding in gemeen hadden op dat moment: Lekker bijkomen en genieten en dus bij deze gewoon aan de praat raakten.
In Italië heetten deze Spritz Bar,oftewel een soort kroeg,waar het drankje Spritz centraal staat.
De Spritz is een populair alcholisch aperitief uit de regio Veneto,gemaakt uit Aperol en toegevoegd met Prosecco en een sinasappel schijf.
Bij deze Spritz worden er gratis hapjes aangeboden,die vaak of op de bar of op een tafel zijn gezet  waar jij als klant gewoon een bordje van mag nemen,waarom?
Heel simpel,omdat het Happy Hour heet,en dan doe je wat je blij maakt na een zware dag werk of studie of gewoon een rot dag.
En wat maakt je dan meestal wel blij en rustig?juist...! wat lekkers eten of drinken of zelfs een combi van beiden.
Gewoon om even bij te komen of  als je zin hebt om socialer te zijn dan nodig je een vriend of vriendin uit en gaat daar lekker mee kletsen,drinken en een hapje eten.
Hoewel je dit vaak thuis zal doen en anders in de kroeg heb je daar de Spritz Bar waar mensen komen met hetzelfde idee als jou,Genieten en Relaxen.
Op dat moment in de regen en de kou schoot het door me heen,ik miste mijn Italiaanse gewoontes,mijn Happy Hour,en nergens in Nederland zat er een Spritz Bar...
Daar is waar mijn idee geboren is: Mijn eigen Spritz Bar openen.
En niet zomaar een Spritz Bar,maar een plek waar je ook gewoon kunt genieten van de heerlijkste Italiaanse hapjes en de verrukkelijke plaatpizza.
Ook wou ik de wat "vergeten" Italiaanse gerechten onder een schijnwerper zetten,de Lasagna en de Italiaanse bol kennen we nu allemaal wel maar de streek Emilia Romagna heeft nog veel meer in petto voor jullie dan dat,en ik voel me zeer trots dat ik degene mag zijn die het jullie laat leren kennen.
 
 
 
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Deze blog is gelinkt aan onze website Passione Italy,Spritz & Food en heeft het niet alleen over onze Bar maar ook over de Italiaanse keuken en de drankjes,de soorten en de namen maar ook over de geschiedenis van deze heerlijke dingen. Hiermee willen we de gerechten van ons Men bekender maken bij de klant zodat deze niet alleen van de smaak geniet als ie bij ons te gast is maar ook zodat deze precies weet wat ie eet,Waarom het zo heet en uit welke streek het komt. En voor de echte liefhebber met de

«  November 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer