Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Niets meer dan dat.

log uit dan.

Posted in Unspecified
Ik hou van hyves. en verafschuw het.
Hyves is een leuke manier om contact te houden met mensen waar je zonder hyves misschien wel geen contact meer mee zou hebben. Maar let's face it. Hyves, die toevoegde wat aan de maatschappij nog miste heeft benadrukt ofwel bevestigd dat we een nieuw tijdperk zijn begonnen.

Daarmee bedoel ik niet het 'alles op internet' tijdperk of het 'altijd online willen zijn' tijdperk. Maar het tijdperk waarin we allemaal teveel bezig zijn met de mensen rond ons heen en daarmee teweinig met onszelf. Als je meer op jezelf focust en je niet zo zeer bezig houdt met anderen zou je in die verloren tijd misschien wel een hoger cijfer kunnen halen op school, meer geld verdienen, meer tijd hebben om leuke dingen te doen, of meer de tijd nemen om na te denken over dingen in plaats van verstard de nieuwste roddels via hyves te ondervinden.

Maar het nieuwe levensmotto luidt: liever lui dan moe. dus blijft men lekker zitten in die stoel.

Zo ging ik opzoek naar een hyve die dit bevestigde en vond daar veel berichten met de tekst 'ik kan dat echt niet lui doen' of 'ga wat doen luizakken' wat die mensen zich niet realiseren is dat zij zich door zich met anderman te bemoeien via hyves minstens zo erg waren.

Dus vanaf heden, voor de mensen die niet meer bij de luiheid willen horen : antihyves.hyves.nl

18:27 - 5/8/2008 - comments {1} - post comment


Twee vragen.

Posted in Unspecified
Wat zou jij graag willen hebben? Noem maar eens voor jezelf op.
Als ik die vraag snel moet beantwoorden, zeg ik m’n rijbewijs of een eigen spiegelreflex. Oh en nieuwe schoenen. En zo kan ik nog wel een lijstje opnoemen. En eerlijk gezegd denk ik ook nooit verder dan, dat ik iets wil en hoe ik eraan kom.

Maar nu de andere vraag,
Wat zou je graag willen geven?
En dan valt er een stilte.

leuk is het te krijgen van iemand wat je graag wilt, maar zelf iets afstaan? En als je iets afstaat aan iemand krijg jij van diegene dan iets wat jij graag wilt? Zouden we door te ruilen allemaal kunnen krijgen wat we willen?

Het valt te proberen, dus bij deze,
Ik bied aan:
Eastpack tas die ik nooit meer gebruik. Wie ruilt hem voor schoenen maatje 39-40?

18:33 - 23/7/2008 - comments {0} - post comment


Lost and Found.

Posted in Unspecified
Ik vind het verschrikkelijk,

Overal duiken blogs op met dezelfde teksten die voelen alsof ze me onderuittrappen. 'Heerlijk zonnetje op mijn huid' 'Blauwe lucht en een briesje wind'. Ik weet het, het is zomer en daar genieten we van, als we de kans krijgen. Maar mij part hoeven niet nog eens honderden bloggers nog eens uit te leggen hoe we dat doen. Dat is voor iedereen wel duidelijk hoe een zomerdag verloopt.

Maar toch moet ik deze bloggers even bedanken. Dankjewel. Dankzij jullie blogs ben ik weer gaan bloggen. Omdat ik graag mensen laat zien dat het ook anders kan. Altijd schreef ik, en nu 1 jaar niet. De moed verloren, de inspiratie in andere dingen gestopt. Maar I'm back in the game, en niet van plan weer op te geven. 

De eerste deadline is gezet. vanavond 9 uur.

10:50 - 23/7/2008 - comments {1} - post comment


Description
.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- log uit dan.
- Twee vragen.
- Lost and Found.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer