Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Paul's belevingen.........

1/11/2008 - Leuke wandeltocht voor mensen die hongerig zijn

                                        Op zondag 7 dec 2008  kunt je een 8 km lange wandeling maken in en om Geulle. Onderweg kun je op verschillende plaatsen iets lekkers eten. Deelname kost € 8,- per volwassene en voor kaarten kun je oa. terecht bij sigarenzaak Driessen in Elsloo. Of kijk op       www.smikkeltocht.nl

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

15/9/2008 - Vakantie Griekenland Corfu Gouvia , Hotel/bungalow Louis Corcyra Beach

We hebben weer een heerlijke vakantie beleeft op het eilandje CORFU

                                                              Het Bungalowtje dat we daar hadden ( 117 )  in de tuin van het Hotel Louis Corcyra in Gouvia

Maandag 1 September vlogen we met Transavia de lucht in richting Corfu.  Toen we 10 minuten in de lucht zaten, keek ik naar beneden en zag diep onder ons het verkeerspunt kerensheide bij Elsloo.          Snel heb ik toen m'n fototoestel genomen en twee kiekjes gemaakt van Elsloo .                                   Verder hebben we een fijne vlucht gehad en vlogen lang langs de oost-kust van Italie naar het zuiden. Toen we daar uitstapte was het zeker 34 a35 graden warm. Dat was wel even wennen.                       Toen we de koffers van de band hadden genomen zijn we met een transfer-bus naar het hotel gebracht. Onderweg kwamen we door zeer oude en stoffige straatjes van een buitenwijk van Corfu stad ( kerkkira )Het was allemaal nogal rommelig en veel stof en zwefvuil. Dat is dan even wennen, maar we weten dat zo'n land ook veel mooie dingen heeft.  En even later bleek dat ook zo te zijn , toen we  links uit de busraam mooie groene natuur zagen en rechts prachtige blauwe zee met hier en daar een zijlbootje. Weer even later kwamen we bij ons Hotel. 

Het Hotelcomplex ligt tegen een grote heuvel die is aangeplant als een subtropisch park.  Bovenaan de helling de Hotelgebouwen met super mooi zwembad en verder naar beneden in het groen de zeker 40 kleine bungalowtjes, die soms met 2 of t/m 5 stuks aan elkaar liggen. Sommige hebben een terras en anderen een balkon dat toch zeker 2 m boven het gras zweeft. En dan helemaal beneden aan de helling leuke eigen zandstrandjes met ligbedjes en parasols van stroo. Verder heb je daar beneden nog een zwembad met kinderbad / poolbar ( ook aan het strand) / speeltuin/ en voor 's avonds een podium waar iedere avond iets is te doen.  

Wij hadden een Bungalowtje , nr. 117 met gedeeltelijk zeezicht.  Dat is ons goed bevallen . Alles was vrij netjes en leuk ingericht. Slaapkamer met genoeg kastruimte en een tv die alleen ned. 2 , en  enkele duitse zenders en russisch en uiteraard griekse zenders had. Viel dus beetje tegen.  Verder een badkamer met ligbad en wastafel ,. Helaas geen keukentje of koffie/ thee apparaat of dergelijk.  Maar daar hadden wij al op gerekend met ons eigen waterkoker en koffie-filter en zo.  Bedlinnen en handdoeken werden echt dagelijks verschoont , top....       Wel zit er een open spleet onder de voordeur , die je 's avonds maar beter kunt dichtstoppen met een handdoek of wc-papier , anders rennen er wel eens insecten over de vloer savonds als het licht aan is.     Bovendien werkt de airco geweldig goed , misschien iets te goed.   Was niet echt goed te regelen.       Maar het huisje was eigenlijk prima en heerlijk rustig. Goede muurisolatie denk ik. Want wij hadden aan een kant buren.

Het hotel hebben wij gebruikt om te ontbijten en 's avonds warm te eten ( HP ) .   Wij aten meestal buiten op het terras , waar je mooi uitzicht had. Je keek over de huisjes , richting zee. Daar zag je dan de mooie baai van gouvia omringt met veel groene natuur ,  echt prachtig.    Wij vonden het eten daar echt goed en veelderlei en iedere dag weer iets anders. Ook was alles netjes en het personeel was niet onaardig.

Verder hebben wij daar een hele leuke, warme week beleeft. Met leuke uitstapjes naar Corfu-stad / paleis van sisi / monnikken klooster hoog op een berg van paleokastritsa. En nog een leuke boot-tocht langs de westkust van Corfu met stranden en ook veel grilligge rotsen.      Verder hadden wij 3 dagen een klein huurautootje met airco, en dat is heel goed te doen daar in het verkeer.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

14/8/2008 - Betty en Paul op de Camping

Dit jaar zijn we al verschillende keren een lang weekend op de camping geweest. Voor ons is dat zondag , maandag en dinsdag. Een keer in Rimburg , daar wandelen in de bossen en langs de kronkelige rivier de Worm. Die daar de grens vormt met Duitsland. 

Maar we zijn nog vaker in Oost-Maarland bij Eijsden geweest.

Heel mooi begroeide Camping die aan de Maasplas daar ligt.   De natuur in de omgeving is echt prachtig , en we gaan er ook graag wandelen in de omgeving.  Savelterbos is echt geweldig , maar ook de enorme velden en heuvels rond St , Geertruid , Mheer , Banholt en Gronsveld zijn heel mooi en rustig om daar te wandelen.

 

Comments (3) :: Post A Comment! :: Permanent Link

14/8/2008 - Mexx 1 jaar

Onze kleinzoon is 17-07-2008   1 jaar

 Geweldig hé ,

en het is echt al een flink kereltje. Ongelofelijk hoe snel

zo'n baby kan groeien.........

hier zit hij bij oom Ralph op schoot , en smullen maar.............

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/9/2007 - Hoog in de lucht en weer veilig op de grond.

Vandaag 9-9-07 heb ik voor het eerst meegevlogen in een Helicopter.Dat was echt een geweldige ervaring , om zo alles vanuit de lucht te zien. En bang was ik geen moment. Meestal , als we met het vliegtuig naar onze vakantiebestemming gaan is dat wel eens anders. Dan krijg ik wel eens klamme handjes.                           Scrol naar beneden, daar zie je ons lief kleinkindje Mexx

  Als ik jonger was

zou ik nog  helicopterpiloot willen worden. Maar wat wil je als je al 54 bent !         Dan kun je als opa maar beter met je kleinkind spelen, dat is ook veel veiliger.   Scrol met je muis verder naar beneden om onze trots te bekijken.

  

                                      

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

2/4/2006 - mini fotoalbum


  

                                                                  1.  schilderij gemaakt door mijzelf, lijkt op ?

                                                                  2.  Madeira ons vakantie wandel eiland

                                                                  3. Terreinrijden met mijn beste vriend Oos.

                                                                  4. Mijn zelfgebouwde en ontworpen caravan

                                                                  5. Ook ik en Betty waren in madrid.

                                                                  6. Herinnering aan onze jongste zoon Roger  +

                                                                                                                          
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Persoonlijke belevingen , op allerlei gebied. Grappige , serieuze, droevige dingen, maar ook informatief op allerlei gebied.

Friends

HairstylingPaul
Hosting door HQ ICT Systeembeheer