Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Peter en Danitcia in Suriname

• 16/1/2015 - Ophogen van de percelen

Zo dat wordt een hoop zand om onze percelen op te hogen. Het is 36 meter breed x 22 meter lang. Dat is dan 792 vierkante meter. Dat x 0,60 cm ophogen komt neer op 475,20 cup zand. Dat is minimaal want dit is excl. 10 cm inklinking. Inclusief inklinking komt het ongeveer neer op 522 kub zand. Dat worden aardig wat vrachtwagens.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 16/1/2015 - LED bedlampje voor bij bed

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 13/1/2015 - Eerste "hoofdpijn"

Nou, de eerste "hoofdpijn"is begonnen. Ik had een afspraak gemaakt met een bedrijf om te komen kijken en opmeten voor een omheining. 10.00 uur zouden ze vandaag komen. Ik was al klaar. Om 9.40 uur krijg ik telefoon. Ik bel om te bellen dat het niet door kan gaan? ik vraag natuurlijk waarom niet: ja, ik ben helemaal op Lelydorp (+/- 45 min rijden zeker) en ik wist niet dat we met de inventaris door moesten. Ik zeg; beetje vreemd dat u zo laat afbelt. U weet eerder vanochtend toch ook dat u niet kan komen, bel dan eerder. Hij; nee, ik ben pas ongeveer 15 min geleden in de loods aangekomen en heb toen pas mijn agenda opengeslagen. En toen zag ik deze afspraak met u staan. Kan ik andere keer komen. Ik zeg de man dat ik er rekening mee gehouden heb dat hij komt en dat ik andere dagen niet kan, of in de avond of weekend. Daarbij zei ik dat die man niet eerst naar de loods had moeten rijden en dan mij bellen dat hij ver weg is. Hij moest weten dat hij een afspraak had. Hij; ja maar we moeten verder met inventaris en dat wist ik niet, en ik ben nu ver en zag afspraak bet pas. Ik heb andere mensen ok afgebelt.

Nou ja, om een langer verhaal wat korter te maken. Nieuwe afspraak gemaakt want ik kan wel moeilijk blijven doen, ze gaan echt niet komen. Dus nu de afspraak verzet naar morgenochtend om 8.30 uur. Laten we zeggen dat dit een valse start was. Maar zo gaat het wel vaker hier, en ook wel in NL hoor. Gewoon niet klantgericht. Ik moet inventaris tellen, dus de klant moet maar wachten. Ik blijf het raar vinden. de klant moet maar oplossing zoeken. Nou ja.......de eerste hoofdpijn is een feit.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 11/1/2015 - Een LED lamp

Deze LED lamp hebben we besteld voor de gang.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 10/1/2015 - Nu alles te volgen

Beste mensen,

even geleden hadden we al het plan om een online weblog bij te houden. Leek ons leuk, maar het kwam er niet van. Nu we begonnen zijn met ins grote project, het bouwen van ons huis, leek het ons leuk dit toch te gaan bijhouden. Zo kunnen jullie de stappen volgen. Dat scheelt een hoop mailwerk en je kan alles nog eens nalezen. We proberen het zo goed mogelijk bij te houden, ook met afbeeldingen.

groet,

Peter en Danitcia

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 3/8/2014 - De groeten

Beste mensen,

Danitcia en ik zijn met  een blog begonnen. Zo proberen we iedereen op de hoogte te houden over hoe het met ons gaat. Wat we doen, wat we ondernemen en allerlei zaken meer.Het zal natuurlijk niet altijd lukken om iets te plaatsen. Maar wat we plaatsen zal de moeite waard zijn om te lezen :)

wij zeggen; volg ons

lieve groet en brasa,

Peter en Danitcia

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Volg ons via ons blog

«  October 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer