Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
World of Plofkoppeke

Description

Hier alles over mijn leventje! Lijkt het je ook leuk om te zien wat ik allemaal meemaak?


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

TEST


Posted: 11:54, 30/10/2005 in Vragenlijstjes
Comments (0) | Add Comment | Link

Mijn innerlijk

Om te beginnen vertel ik over mijn Innerlijk. En geloof me, daar valt véél over te vertellen!

Mijn hobby's

Dichten schrijven vind ik heel erg leuk. Het rare is dat mijn manier van dichten altijd veranderd. Soms schrijf ik makkelijke, soms is het een woorden-web dat alleen voor mij begrijpbaar is. Verder hou ik van tekenen, ook dat doe ik veel. Knutselen is ook leuk. Computeren doe ik ook veel. Dan download ik weer wat, zit ik op sites of speel ik games.Verder ben ik echt een nacht-mens. Ik hou van de nacht. De sterren vind ik erg mooi, en alles is dan heel anders. Wandelen doe ik ook erg graag. Verder hou ik van shoppen in alternatieve winkeltjes. Uitgaan is ook errug leuk. Ook besteeds ik veel aandacht aan romantische dingen. Althans, dat probeer ik. Ik ben een echt knuffel-diertje en hou ervan veel leuke dingen met mijn vriend te doen. Ook met vrienden doe ik graag veel leuke dingen, natuurlijk!

Mijzelf

Ojee, nu moet ik over mijzelf vertellen! Pff... waar zal ik beginnen... Ik bijt me altijd ergens heel erg in vast als ik iets wil bereiken. Zo wil ik graag mijn diploma halen, maar het is moeilijk vanwege de chaotische sfeer op school. Toch bijt ik me er in vast. Maar ook in kleine dingetjes, zoals ergens naar toe fietsen omdat ik een afspraak heb. Als het dan keihard plenst ga ik toch. Ik had toch een afspraak ;). Maar verder ben ik erg sociaal en denk aan andere mensen. Ik ben een natuurliefhebbertje. Als iemand b.v takken van een boom rukt wordt ik boos. Of kauwgom op de straat mieteren, dat is slecht voor het mileu! Ga zo maar door. Ook hou ik erg van dieren. Vooral katten zijn mijn favoriet. (Dat had je vast al gemerkt aan Garfield.) Verder ben ik een beetje onzeker. Dat komt van school af. Dat gaat ook wel weer over.
Creatief ben ik ook wel.

Zo, nu weet je al aardig wat van me!

Posted: 11:29, 30/10/2005 in Dit is Anouk
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer