Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
whenitrains Home | Profile | Archives | Friends
dit is mijn weblog waar ik anoniem van me af kan schrijven wat ik meemaak en wat voor ingewikkelde hersenkronkels altijd aanwezig zijn in mijn hoofd...

juist als je lacht ben je je bewust van je melancholiek1/8/2006

Ken je dat? Juist wanneer je eindelijk eens goed lacht en de wereld er eigenlijk heel vrolijk uitziet, je dan juist depri wordt? Hoe kan dat toch? Vandaag heb ik gigantische lol gehad met wat vrienden van me. Ik kijk er ook met veel plezier naar terug, nog steeds moet ik erg lachen als ik aan vanmiddag denk. Maar ook maakt het me bewust van de vergankelijkheid van alles. Het moment gaat over, en vaak nog snel ook. En doordat ik deze melancholie heb vind ik het toch moeilijk echt te genieten wanneer ik een keer plezier heb.

 

Daar kan ik zo van balen he? ik heb best wel veel leuke momenten in mijn leven, ik heb het echt niet zo slecht getroffen. Op de leuke momenten denk ik alleen vaak aan het eind van het moment. Wanneer ik bijvoorbeeld met vrienden heb afgesproken in een cafe, dan denk ik na een uur: 'Nog maar anderhalf uur, dan is het alweer voorbij'. Ik kan niet in het moment leven, en ik kan me er zo gek mee maken. 

 

Daarnaast nog het probleem dat ik voor mijn gevoel in de afgelopen 2 weken bijhoorlijk ben aangekomen. ik vind het moeilijk te accepteren en ben snel geneigd mijn 'oude' patroon weer op te pakken: niet eten, uitspugen.... dit wil ik helemaal niet maar ook weer wel. ik baal zo van mezelf als ik naast allemaal dunne meiden sta. doodongelukkig voel ik me. en mensen kunnen zeggen dat ik niet dik ben of dat je innerlijk belangrijk is, ik geloof er geen barst van. ik voel me pas gelukkig als ik onder de 60 kilo weeg, liever rond de 50. en daar moet ik nog veel voor afvallen om dat te bereiken. aan het eind van augustus wil ik wel 5 kilo afgevallen zijn (minstens).

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

this is me31/7/2006

na een jaar intensieve therapie waar ik goed aan mezelf heb gewerkt merk ik dat het nog niet altijd goed gaat. de gedachtestroom in mijn hoofd blijft maar doorgaan waardoor ik soms toch weer in een negatieve spiraal terecht kom... daarom heb ik maar besloten om te proberen mijn gedachte kronkels op te schrijven. misschien helpt het en wordt het voor mezelf ook wat duidelijker. gedichten schrijven helpt me ook problemen van me af te zetten:

 

I have changed a lot

and I'm supposed to take the step

to finally start enjoying life

but all I want to do is go back

 

the ambiguity is

one part of me is already on the way

and although I am determened to fight

the other part of me wants to stay

 

it's pulling me back

clinging on to me when I try

I have to accept I can't go back

but sometimes I don't understand why

 

where's the control I had

and once strongly hung on to?

where's my discipline

to convince me I'm good at what I do?

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer